*31*

1.2K 70 16
                                    

,,Vstávej, zlato notak už je ráno." vzbudí mě povědomý hlas a tak otevřu oči. Můj pohled se střetne s tím průzračně modrým. Co tady dělá.

,,Ale dobré ráno šípková růženko." zasměje se načež ho lehce bouchnu do ramene.

,,Dobré, proč mě budíš ?" zasměju se načež se od něj nechám políbit. 

,,No víš někdo si tady vyspává do desíti i když ví, že máme na dnešek naplánovanej výlet." zasměje se. 

,,Ajo, ježiš proč jste mě nikdo nevzbudil jak to mám teda si stihnout ? A ty jdeš s náma ?" vyskočím z postele a mířím si to ke skříni. 

,,Jo jdu. Nabídl jsem se, že to tady líp znám a můžu vás tady provést. Tak za půl hodky dole." vtiskne mi ještě jeden polibek a poté opustí můj pokoj.  Dneska to vypadá, že až takové vedro nebude což je na výlet docela dobrý. Obleču si tedy černé džíny, bílé tričko a růžovo černou tartanovou košili, kterou si obleču a nechám rozeplou. Zalezu do koupelny kde vykonám ranní hygienu, rychle nanesu make-up, řasenku a rty přejedu oranžovým leskem, vlasy nechám volně, vezmu si kabelku s potřebnýma věcma a opustím pokoj téměř sebíhajíc schody do obýváku, kde už všichni čekají.

,,Ahoj omlouvám se." řeknu zatímco rychle letím do kuchyně, abych si vzala alepson banán. 

,,Neomlouvej, kupodivu jsi to stihla." zasměje se tatka a s ním i všichni ostatní včetně mě, protože je pravda, že já než se někam vypravím to je vždycky na dvě hodiny. Rychle do sebe hodím banán a poté vyrazíme. 

,,A kam vůbec razíme ?" zeptám se, protože ještě včera jsme přesně nevěděli kam pojedeme. 

,,Nejdřív k nápisu Hollywood a potom na chodník slávy." páni tak to zní fakt skvěle.


,,Tak ted ty Nialle." usměje se moje mamka, když už jsme se všichni u nápisu vystřídali a vyfotili. Ni si tam tedy stoupne a má mamka ho vyfotí. Niall si s mými rodiči docela rozumí já za to jsem víc než ráda. Dokonce i s tátou. V autě se bavili o golfu, protože můj táta taky hraje stejně jako ten Annin, teda když mají zrovna čas samozřejmě. Co se jak už víte moc často nestává. 

,,Char pojd sem at máme ještě fotku spolu." usměje se na mě když už je sám vyfocený. S přikývnutím k němu přejdu a on podá mobil Ann s tím jestli by nás mohla vyfotit na telefon. Poté se vrátí ke mně a než se naděju obmotá ruce kolem mého pasu a políbí mě. Obmotám ruce kolem jeho krku a Ann nás vyfotí. Je to nádherná fotka. Poté se tedy ještě vyfotíme jako rodiny, kluci, holky, rodiče, prostě uděláme asi padesát fotek jenom zde. No co v tomhle zeskupení jsme třeba v Americe poprvé a naposledy tak si to musíme užít ne ? Poté se vydáme tedy na chodník slávy, kde taky uděláme různé fotky, ale je to tady už o něco složitější jelikož tady je fakt dost lidí. No a poté se vydáme na oběd. Když se usadíme k jednomu ze stolů v jedné z mnoha restaurací zde a objednáme si příjdou k nám nějaké dvě holky. Niallovi fanynky. On se s nimi ochotně vyfotí a podepíše se jim. Taky s nimi prohodí pár slov jako jak se mají a ony poté odejdou. za celé dopoledne nás vlastně moc fanynek nezastihlo. Asi jenom deset. Možná protože je všude tolik lidí, že poznat mezi nimi Nialla není úplně jednoduché. Kouknu se ven kde je vidět několik fotografů. Ni si jich všimne taky stejně jako všichni ostatní.

,,Ehm myslím, že přišel ten správný čas se vám omluvit za to, že nás přes den několik fanynek zastihlo a, že až odsud půjdeme nejspíš nás bude fotit několik fotografů. Moc mě to mrzí, ale bohužel s tím nic neudělám." sdělí nám Niall a vypadá, že mu to je fakt líto. Věnuji mu povzbudivý úsměv. 

,,Nialle z toho si nic nedělej. Víme, že za to nemůžeš a respektujeme to. Nic se neděje chlape." poplácá ho po zádech táta, který sedí vedle něj a ostatní souhlasně přikyvují a souhlasí.

,,Děkuju vám." usměje se na ně a poté už změníme téma. 

,,Tak jste připraveni ?" zeptá se Ni, když je čas opustit restauraci a venku pořád čekají paparazzi. 

,,Jo, ale stejně nechápu, že tady čekají dvě hodiny." přikývne Ann. 

,,No oni jsou neunavní." povzdechne si Ni, který mi věnuje povzbudivý pohled a více stiskne mou ruku v té jeho. Poté víjdeme ven. Ihned začnou cvakat fotoaparáty všude kolem nás a všichni začnou pokládat různé otázky, které se hodně týkají toho jestli my jsme opravdu spolu a tak.My je, ale co nejrychleji projdeme a nastoupíme do dvou aut e, kterých tady vlastně jezdíme celý den.


Prosím o voltes a komentíky Niki <3

Takže jak jsem slíbila, přišel ten čas vám sdělit název mého dalšího příběhu. A bude to Suprise. No já osobně se na tento příběh moc těším, protože to bude asi můj první příběh jestli se nepletu. ve kterém budu opravdu moc vyjádřit jak se cítí fanynka, která má velikánský sen potkat One Direction. Bohužel i přes to, že žije v Londýně si kvůli finančí situaci nemůže dovolit jít na nějaký jejich koncert. No tak uvidíme jestli se jí to povede. To jsem vám jen tak trošku chtěla přiblížit děj tak snad se bude líbit :)

Q: Zaujal vás nápad na příběh ? 

A: Vím, že to asi nezní moc originálně, ale já doufám, že s nápady, které s tímto příběhem mám to snad bude zajímavější než jiné příběhy na tohle téma tak snad se mi to povede :D

Moments (1D)Kde žijí příběhy. Začni objevovat