*29*

1.1K 70 13
                                    

,,Lidi je šest tak už půjdeme ne ?" navrhne Ann když spolu s ní a Jackobem ležím na pláži přesně před našim domem. Strávili jsme tady celé odpoledne a já po zbytek dne Nialla neviděla. Odletěl snad zpátky ? Musím se na to Ann pak zeptat třeba o něm něco ví. 

,,Dobře a já vás v sedm tedy vyzvednu ?" zeptá se Jackob zatímco se zvedneme a jdeme k naší vile. 

,,Dobře tak ahoj." obě nás obejme a my poté zalezme do vily.Rodiče šli někam do divadla nebo do kina tuším na dvoj rande. 

,,Ty Ann nevíš něco o Niallovi ?" zeptám se a při tom se kousnu do rtu zatímco jdeme po schodech nahoru do pokojů. 

,,No, nevím jak ti to říct, ale odletěl zpátky do Londýna. ŘÍkal něco ve smyslu, že to nemá cenu, že mu stejně neodpustíš a že on už se prostě snažit nebude." odpoví mi.

,,Aha." šeptnu pouze potichu. Co když mě měl opravdu rád ? A já ho prostě odbila a byla jsem na něj hnusná. 

,,Tak pojd jdeme tě nachystat. At ti to sluší." usměje se na mě když zalezme do mého pokoje. Se slovy že práce je moc a času málo, jo moc ti děkuju za lichotku Ann, se začne dívat do mé skříně. Nakonec mi vybere obyčejné džíny a černé tílko a já se do toho obleču. 

,,Skvělý musíš vypadat hezky,ale aby to vypadalo, že jsi si na výběru nedala moc záležet. Tak sbalíš nejvíc kluků." mrkne na mě načež já se zasměju a poté se dá do úpravy mě samotné. Nanese mi make-up, hnědé stíny, řasenku a červenou rtěnku nakonec mi ještě vyžehlí vlasy a nad výsledkem se usměje. 

,,Sluší ti to, ty jestli dneska někoho nesbalíš tak už nevím." zasměje se a já s ní. 

,,No a ted jdeme upravit tebe ne ?" zeptám se. 

,,Ne já to nepotřebuju. Nikoho balit nechci, mám Harryho a dnešek je o tobě." mrkne na mě.

,,Ale co když nikoho sbalit nechci ?" zeptám se a posadím na svou pohodlnou postel. 

,,Nikoho ? Jsi si jistá ?" pozvedne na mě jedno obočí. 

,,Jo a jestli máš na mysli Jackoba tak toho taky n..........." 

,,Já nemyslela Jackoba." usměje se. 

,,A koho teda ?" nechápavě se zeptám. 

,,No přeci Nialla." 

,,Sama jsi říkala, že už to vzdal a odletěl. Asi to tak žhavá láska nebyla. Ale myslíš, že jsem byla blbá když jsem mu nechtěla odpustit ?" zeptám se s povzdechnutím. 

,,Nevím, ale myslím si, že jsi udělala dobře. On prostě......je to Niall. Víš, ale myslím si, že tě opravdu miluje. A jestli se nepletu tak si nemyslím, že to jen tak "lehce" vzdá." pohladí mě po rameni. 

,,To si nemyslím." zakroutím hlavou.

,,Nikdy neříkej nikdy a ted už pojd at na nás venku Jackob nečeká." obejme mě a poté se vydáme tedy ven. Jdeme dál pláží a kousek od naší vily se začne táhnout taková cestička světlounce růžových plátků růži a mi se podél ni vydáme. 

,,Co tady dělají ty růže ?" zeptám se nechápavě. 

,,Ale ta párty je vlastně více zašitá, aby jsme nerušili lidi a tak udělali cestičku z růží, aby jsme to našli." vysvětlí hned Jackob. Páni zajímavý. Po asi deseti minutách nejspíš dorazíme na místo jelikož tady čára končí. Jenže tady nehraje žádná hlasitá hudba. Místo toho tady je roztažená deka, na ní nějaké jídlo a pití, dvě svíčky a velké srdce vyskládané ze stejných růží jako cestička a s nápisem Miluju tě také ze stejného materiálů. Chvíli tady nechápavě stojím a na všechno koukám s otevřenou pusou než mi to dojde.

,,Lidi myslím, že jsme došli špatně." řeknu a otočím se na ně,ale oni tady nejsou místo nich tady stojí....

,,Nialle ?" zeptám se překvapeně.

,,Char neboj došli jste dobře." usměje se na mě a přejde blíže ke mně. 

,,Co se to tady děje ? Nemáš být náhodou v Londýně ? Ann říkala, že jsi odletěl a......." nechápu co se tady děje. 

,,Jo no já jsem jí a Jackoba poprosil,aby tě nějak zabavili a poté dostali sem." poškrábe se na zátylku.

,,Proč ?" zeptám se.

,,Protože jsem ti prostě musel dokázat, že všechno to co jsem říkal byla pravda. Musím tě získat zpátky a tak jsem chtěl udělat něco velkého. Vím, že ani kdybych ti snesl modré z nebe nenapravil bych tím to jakej jsem byl debil a jakou chybu jsem udělal, ale doufal jsem, že mi dokážeš odpustit, protože já tě opravdu miluju a...nevím co říct vím, že říkám to samé pořád dokola, ale je to pravda." kouká se na mě a moje srdce buší jako o závod. 

,,Tohle je to nejkrásnější co pro mě kdy kluk udělal. A to myslím vážně. A já....." nevím jak pokračovat, protože se opět ztrácím v jeho modrých očích. 

,,Co ?" zeptá se s nadějí v hlase.


Tak co ? Myslíte, že už se to konečně mezi nima srovná ? 

Q: Holky kdo máte instagram ? A sledujete stránku my_horan_word ? 

A: Jestli ne tak jí určitě jděte sledovat protože ta holka má fakt skvělý příspěvky a je hodně aktivní a samozřejmě to není pouze o Niallovi :) Jinak kdo mě ještě nesleduje určitě budu ráda když začnete. můj ig:nikolacikanova <3 

Moments (1D)Where stories live. Discover now