*34*

1.1K 64 16
                                    

,,Holky tak ted vypadáme teprve skvěle." uchechtne se El, když už jsme kompletně nachystané. Samozřejmě kromě šatů už jsme i upravené. Třeba já na sobě mám kromě make-upu také hnědé stíny, řasenku, kočičí linky a červenou rtěnku a vlasy mám vyžehlené. Holky jsou samozřejmě také upravené. Byla to týmová práce a,no nebudu to natahovat, prostě nám to sluší. Uděláme si pár fotek a poté do mého pokoje vstoupí mamka. 

,,Kluci už čekají dole.......páni vám to sluší." usměje se. 

,,Děkujeme tak jdeme." oplatíme jí úsměv a vydáme se dolů. Když my tři tak scházíme ze schodů vidím jak na nás kluci koukají. Harry tedy samozřejmě na Ann a Loui na El. Zayn s Liamem na nás všechny tak střídavě, ale Ni kouká pouze na mě. Spojím svůj pohled s tím jeho. Usmívá se a tak se i já konečně odhodlám usmát a odhodím to jak jsem byla nervozní jestli se mu budu líbit. 

,,Vypadáš nádherně." vydechne s úsměvem, když už jsem u něj. 

,,Děkuju." usměju se s červenajícími tvářemi a on mě jemně políbí. 

,,Tak jdeme." zavelí Liam. 

,,Ahoj a užijte si to." řeknou rodiče. 

,,Děkujeme ahoj." odpovíme jim jednohlasně a se smíchem opustíme vilu a nastoupíme do dvou přistavených aut. 


Když vylezeme z auta ihned je kolem nás spoustu fotografů. Oni nedají pokoj ani při charitativní akci. To snad není možný. Naštěstí jsme rychle už v sále kde se samotný ples koná. Stejně mi to příjde takové trošku divné. Nevím je to charitativní akce pro nemocné děti a......fajn sice slavní lidé přispějí penězma, ale uspořádá se takovejhle poměrně luxusní ples. Kdyby místo toho kolik peněz utratí za výzdobu a tohle všechno ty peníze dali taky na charitu, bylo by to lepší. 

,,Lidi je to fakt divný. Cítím se blbě. Sice jsme přidali dost peněz, ale takováhle snobská akce ? Co to je ? Kam jsme se to dostali ?" řekne nechápavě Niall a mě to donutí k zasmání načež si vysloužím nechápavý výraz. 

,,Přesně o tom jsem ted přemejšlela." vysvětlím a tak se i ostatní zasmějou.

,,A vy jste na něčem takovýmhle poprvý ?" zeptá se Ann.

,,Ve spojení s charitou jo. Navrhuju tohle. Budeme tady tak hodku a pak vypadneme a radši půjdeme někam na večeři. Stejně budeme s klukama za měsíc celý týden objíždět dětské nemocnice a to mi příjde mnohem lepší než tohle. Co vy na to ?"navrhne Harry. 

,,Souhlasím." řekneme všichni najednou. A tak jsme tady opravdu tak hodinu a pár minut než si všichni připijeme a také organizátoři  přednesou nějakou děkovnou řeč. 


,,Lidi nemůžu uvěřit, že už zítra jedeme domů." povzdechnu si, když už jsme v jedné z restaurací nedaleko naší vily. 

,,Strašně ten týden utekl." přikývne Ann.

,,Je to tady skvělý." zkonstatuje Jackob. My jsme vlastně cestou z plesu pro něj sjeli, aby šel s náma. 

,,Vždyt se do Ameriky za měsíc vrátíte." usměje se Zayn. 

,,To jo, ale tohle nebylo jenom o Americe. jasně je to tady nádherný a já se sem vždy toužila podívat, ale užila jsem si to tady hlavně kvůli vám. Fakt to tady bylo skvělý, protože jsem tady byla s lidma, které mám moc ráda. Ještě tady chybí akorát Perrie a Soph a bylo by to ještě. úžasnější než ted, ale i tak to bylo skvělý a já vám moc děkuju. Bože poslední dobou jsem nějaká citlivá." zasměju se nakonec když mi začnou slzet oči. 

,,Já asi vím co to bude." mrkne na mě El a zdá se, že má pravdu během pár dní by měl přijít můj týden v měsíci.

,,Slyšíš to Nialle musíš si užít, budeš mít útrum." nedovolí si poznámku Louis načež se všichni začneme smát. 

,,No zlato neboj se tebe to čeká taky." štouchne do něj El a na to vyvolá další nával smíchu. Miluju ty lidi.

,,Ne, ale počkejte at úplně nezahodíme tu krásnou atmosféru. V Londýně to přeci může být stejně skvělý jako tady. Jasně bude to těžký,ale my si to dokážeme užít." usměje se Li ančež všichni přikývneme. 


,,Ni ?" zeptám se, když už večer ležím na jeho hrudi. 

,,Ano princezno ?" 

,,Vím, že Li říkal, že to bude skvělý i v Londýně, ale to mluvil o přátelství. jenže bude to stejný i, i mezi náma ?" zeptám se a zvednu hlavu z jeho hrudi,a bych se mu podívala do očí. 

,,Jasně, že bude. Mezi námi se nic nezmění. Jasně je pravda, že jak sám Liam říkal bude to těší, protože budeme pracovat a tak, ale věřím, že to zvládneme. Miluju tě." usměje se na mě. 

,,Miluju tě." zopakuji a nechám se přítáhnout do polibku plného lásky. 


Tak a poslední díl je tady. Zítra nás už čeká jenom Epilog a jak už to u mě bývá rozpovídám se tam. Prosím o voltes akomentíky Niki <3 

Q: No holky skoro půlka prázdnin za námi. Jak se cítíte ? 

A: Strašně už jenom měsíc :D :((

Moments (1D)Kde žijí příběhy. Začni objevovat