*15*

1.4K 73 28
                                    

Ráno otevřu s úsměvem oči. Proč ? Upřímně nevím. Možná kvůli tomu, že jsem včera prožila skvělý den s lidma, které mám ráda, včetně zkoušky na, které byla sranda. A nebo taky možná kvůli tomu, že se mi zdál krásný sen o mně a Niallovi. Procházeli jsme  se spolu po pláži a drželi se za ruce. Jemný vítr mi pročesával vlasy. Povídali jsme si, smáli se a měli oči jeden pro druhého. Ignorovali jsme zvědavé oči pozorující nás a i otravné blesky fotoaparátů. Když jsme se konečně dokázali vytratit na místo kde jsme byli jen my dva, řekl mi že mě miluje a poté jsme se políbili. No políbili, spíše líbali, ale pšš. Byl to fakt krásnej sen. Navíc mě čím dál tím víc nutí přemýšlet zda Nialla opravdu miluju nebo ne. Nikdy jsem zamilovaná nebyla a asi úplně nevím co to obnáší. No ted už o tom radši nebudu přemýšlet a radši vstanu. Vylezu tedy z postele, kterou následně ustelu a vydám se ke skříni, abych si vybrala co na sebe. Nakonec se obleču do bílé minisukně, bílého tílka, oranžového tenoučkého pásku a oranžové džínové bundičky. Zalezu do koupelny   kde vykonán ranní hygienu a poté chci jít do kuchyně jenže z mého plánu mě vyruší můj zvonici mobil. Ann. Ihned mobil zvednu a zalezu opět do pokoje. 

,,Ano Ann ?" zeptám se. 

,,Char dělej sedej k počítači, už mi poslali mail z tý vejšky." ajo dneska se máme dozvědět jestli nás vzali. Úplně mi to vypadlo z hlavy. 

,,Fakt ? Počkej doufám, že jsi to ještě neotevřela." rychle otevřu svůj notebook naštěstí ho mám zrovna zaplej a najedu na mail. 

,,Jasně, že ne, řekli jsme že to přeci otevřeme spolu." ozve se zatímco já projíždím nově příchozí maily. 

,,Jo mám to tady taky tak na tři." řeknu. 

,,Raz, dva........tři." řekneme najednou a obě rozklikneme mail. Rychle po tom všem očima přeletím, hledajíc jen tu jednu rozhodující větu. Gratulujeme vám byla jste přijata na New Yorskou akademii tanečních umění. Je to tam. S Ann najednou obě zakřičíme nadšením a nevím jak ona, ale podle toho jak jí znám tak stejně jako já vyskočila skoro dva metry nahoru. 

,,Chápu to dobře, že tě vzali taky." zeptám se kdy se uklidním. Chce se mi brečet štěstím. 

,,Jo, budeme spolu na vejše budeme spolu na vejše." začne si prozpěvovat načež já se zasměju a přidám se k ní.

,,To je tak skvělý, nemůžu tomu uvěřit." řeknu.

,,Budeme to muset oslavit, jdu to říct rodičům tak si pak písneme." sdělí mi. 

,,Rodiče jsou doma ?" zeptám se. 

,,No ti moji jo a říkali, že ti tvoji taky." páni dneska to je samý překvapení už od rána. 

,,Aha tak já jim to jdu taky říct, pa." řeknu rychle a típnu hovor. Rozeběhnu se do kuchyně a opravdu tady oba dva sedí. 

,,Mami tati neuvěříte co se stalo." řeknu nadšeně. 

,,No řekl bych, že tě přijali na taneční akademii do New Yorku." usměje se táta.

,,Ne......oni mě.....počkat jak to víš ?" vlastně jsem ho vůbec neposlouchala, protože mě nenapadlo, že to uhádne. 

,,Zlato stěny jsou tenký a je tady všechno slyšet." zasměje se mamka. 

,,Jo to taky vím." mrknu na ně. Však oni už ví na co narážím a tak oba dva lehce zčervenají. Alespon vím po kom to mám.

,,No každopádně nás obě vzaly a já mám takovou radost." změním téma zpět. 

,,Moc ti to přejeme a jsme na tebe pyšní." usměje se mamka a oba  mě obejmou. 

,,No to musíme oslavit. Co kdyby jsme zavolali rodičům Ann a vyrazili na oběd ?" zeptá se táta a já nadšeně přikývnu. Zatímco oni tedy vyřizují oběd já vezmu do ruky svůj mobil, najedu na twitter a napíšu tweet. 

Every dreams came truth <3 

Poté co to postnu a začnou mi tam pomalu skákat lajky se jdu nasnídat a poté zalezu do pokoje, abych se upravila. Nanesu na obličej tedy make-up, řasenku a růžovou rtěnku a poté opět vezmu do ruky mobil. 1289 liků ? Jakto ? Většinou mám tak 50. Aha tohle to vysvětluje. Niall i ostatní kluci mi to lajkli. Už tak mi přibilo na sociálních sítích tak stovka nových folowerů jelikož mě oni začali sledovat a stejně tak i Ann. V tom mi ale pípne mobil znovu, oznamující novou zprávu. Usměju se, když zjistím, že je od Nialla. 

Niall: Přijali tě na tu vejšku ? Pochopil jsem to správně ? 

Char: Jo pochopil, přijali mě i Ann. 

Niall: Moc vám to oběma přeju. Zasloužíte si to. Víš....mám tě rád Char. 

Takhle zpráva způsobí, že se mé srdce rozbuší štěstím. 

Char: Taky tě mám ráda Ni

Kdybych jen věděla, že strašně brzo ho spíš budu nenávidět.....


Co se tady sakra stane. Prosím o voltes a komentíky Niki <3 

Věnuji: TimeaHoran určitě koukněte na její ig fanouškovskej profil. Přidává tam dobrý příspěvky. Například tenhle příspěvek z dneška mě opravdu pobavil.

 Například tenhle příspěvek z dneška mě opravdu pobavil

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Q: Krátké nebo dlouhé vlasy ?
A:Stoprocentně dlouhé

Moments (1D)Where stories live. Discover now