Epilog

1.5K 70 19
                                    

O čtyři roky později

Poupravím si si černé dlouhé šaty s rozparkem na jedné straně a celkově zkontroluji ještě svůj vzhled.

,,Neboj vypadáš krásně." přistoupí ke mně zezadu Ni a obejme mě. Dneska jsme v jedné nedávno udělané televizní show do, které si pozívají známé páry. Usměju se a více se na něj natisknu.

,,Myslíš, že to zvládneme ?" zasměju se.

,,No snad to nebude nic těžkýho. Určitě to zvládneme. miluju tě." otočí si mě k sobě.

,,Miluju tě." usměju se a políbím ho. Každý polibek je stejně nádherný jako ten první. Naši chvilku ovšem vyruší nějaký hlas oznamující, že se bude začínat.

,,A ted prosím potleskem přivítejte jeden z nejznámějších a nejoblíbenějších párů showbiznisu. Nialla a Charlotte." oznámí Izabella neboli moderátorka tohoto pořadu a my s Niallem tedy vejdeme k ní na stage za hlasitého potlesku a křiku diváků. Oba jí na přivítanou obejmeme a poté se usadíme na sedačku naproti ní.

,,Takže ahoj moc ráda vás tady mám, ale ještě předtím než si vás probereme dohromady si probereme trošku každého z vás. Takže Nialle začneme u tebe." pousměje se a poté chvíli pokládá otázky Niallovi ohledně One Direction a tak.

,,No a ted ty Char takže jak tady asi všichni vědí spolu s Ann ted už Styles a vaším kamarádem Jackobem vedete poměrně populární taneční školu. Jak ? Jak jste se k tomu dostali ? " zeptá se se zasmáním.

,,No vlastně sama nevím. S Ann, které mimochodem posílám pozdrav na líbánky, jsme už od mala milovaly tanec a snily jsme o tom, že si jednou otevřeme svojí vlastní taneční školu. Byly jsme v jedné poměrné známé taneční skupině tady v Londýně a poté jsme se dostali na New Yorskou akademii tanečních umění. No a ještě před nástupem na univerzitu jsme se seznámily s Jackobem, který shodou okolností byl na akademii také přijat. No a když jsme ukončily studium rozhodly jsme se přibrat do našeho plánu i Jackoba a ten plán jsme uskutečnili. Vše se to odehrálo tak rychle, že vlastně ani pořádně nevím jak se to stalo." zasměju se.

,,No a jak vám to funguje ? Přeci jenom když se setkají tři hlavy je dost velká pravděpodobnost, že bude každý mít o řízení jiné představy. Jak to bylo u vás ? Nebo vlastně stále je." položí další otázku.

,,No musím upřímně říct, že jsme nikdy nějaký větší problém neměli. Jasně, že ne vždy se na všem úplně shodneme,ale vždycky nějak v klidu dokážeme najít kompromis. Navíc u nás máme více různejch tanečních skupin takže se u nich různě střídáme a kupodivu nám to zatím prostě klape." usměju se.

,,To je hezké tak at to tak jde i dál. No,ale co se tebe týče jsou tady i některé novinky, které se týkají zpěvu jestli se nemílím. CO nám o tom blíže řekneš ?"

,,No...ano je to pravda. Dostala jsem nabídku v jedné nahrávací společnosti na nahrání singlu a když to půjde dobře tak následně i alba. A co týče právě mého singlu tak včera jsme k němu dotočili videoklip a samotná písnička tedy přesně za týden víjde." usměju se a sálem se ozve opět hlasitý aplaus.

,,Páni to je skvělé. A není to těžké ? Přeci jenom věnovat se najednou zpěvu i tanci jak to zvládáš ? "

,,Zatím se to zvládnout dá. Sice pořád lítám od jednoho k druhému, ale rozhodla jsem si splnit své sny takže jsem schopná pro jejich splnění klidně i pořádně zamakat." přikývnu.

,,A mohla by jsi nám nějak tvojí písničku přiblížit ? O čem je ?"

,,Jmenuje se Between two wolds a je právě o tom jak se potýkám mezi dvěma zálibami a já jen doufám, že se vám bude líbit, protože já osobně z ní mám opravdu radost."

Moments (1D)Where stories live. Discover now