*33*

1.1K 59 15
                                    

,,Holky hale neprší tak rychle jedeme." vyskočíme všechny tři na nohy, když sedíme spolu i s klukama a dokonce i Jackobem u mě v pokoji. Dělali jsme prostě jedním slovem kraviny. No a nám se furt nechtělo jet protože tam furt pršelo a i když nám Ni nabídl at si půjčíme jeho auto, protože El umí řídit, moc se nám v tom dešti nechtělo.  

,,Tak ahoj kluci. A ne, že mi to tady budete prolejzat." přísně na ně kouknu načež oni mi věnujou pohled aka: Co si o nás jako myslíš ? Samozřejmě si dělám srandu. Věřím jim a proto mi nevadí, že tady zůstanou. Navíc když jsme se stejně s rodiči domluvili, že tady můžou s náma být všichni i přes noc až do neděle, protože pak letí taky domů a chceme prostě strávit co nejvíce času spolu.

,,My ? Prosímtě ? Jak tě to napadlo ?" odfrkne¨si dotčeně Jackob.

,,Ale jen tak pro informaci, kde máš schovaný spodní prádlo ?" zeptá se Liam. Načež schytá od Nialla pěstí do ramene a všichni se zasmějeme. Miluju ty kluky.

,,No tak my už asi radši jdeme než začne pršet." rozhodne El se smíchem. 

,,Jo tak počkejte." zvednou se najednou Loui, Niall a Harry. Všichni sáhnou do kapsy a každý podá své přítelkyni jeho kreditní kartu. 

,,Co děláš ?" zeptám se nechápavě NIalla.

,,No, aby jsi si mohla koupit ty šaty." vysvětlí. Všimnu si že u ostatních párů probíhá stejná diskuze jako u nás. 

,,Já si je koupím ze svýho. Nebudeš mi je platit." zakroutím hlavou. 

,,Zlato nehodlám o tom diskutovat ano ? Ty šaty si kupuješ kvůli mně takže ti je koupím já. Prosím ?" koukne na mě štěněčím pohledem. 

,,Ale poprvý a naposledy." povzdechnu si. 

,,Uvidíme, tak na." podá mi kartu a sdělí mi pin. 

,,Tak tedy děkuju a pa." usměju se a přitáhnu si ho do polibku. Měl to být pouze krátký polibek, ale jak už to u nás bývá trošku se to protáhne.

,,Notak hrdličky už stačí. Sice jste spolu děsně roztomilí, ale takhle zase začne pršet než vyrazíme." zasměje se El a tak už se opravdu rozloučíme a my s holkama vyrazíme ven. 

,,Holky já myslím, že tyhle jsou pro nás ty pravé." usměju se nadšeně, ohromeně a zároven možná i trochu úlevně, když asi po hodině a půl zkoušení si různých šatů vedle sebe stojíme před velkým zrcadlem v šatech, které jsou konečně ty pravé. 

,,Máš pravdu vypadáme nádherně

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

,,Máš pravdu vypadáme nádherně. Klukům spadne čelist." uchechtne se El. 

,,Tak jdeme platit ?" zeptá se Ann a tak se převlečeme zpět do našeho oblečení a jdeme šaty zaplatit. Poté je dáme do kufru a nasedneme do auta. 

,,Holky já mám hlad neskočíme ještě někam na oběd ? Koneckonců je jedna." navrhne El a jelikož všechny souhlasíme rozjedeme se k jedné z restaurací. Musím uznat, že El je dobrá řidička. Jdeme se tedy najíst a poté se vrátíme domů za těma našima klukama. Odpoledne si prostě hlavně hodně povídáme a tak. Divím se, že je stále o čem mluvit i když s nima se člověk nenudí. No a večer se rozhodnem zahrát si šarády a to se k nám dokonce přidají i rodiče. Kdo by to řekl. Dospělí lidé a hrají šarády. Ale bylo to fakt skvělý. 

,,Tak dobrou jo a Nialle, Jess, Ann, Harry, El a Loui. Proím vás nechtě si určité věci na doma jo ? Já se chci vyspat." neodpustí si rejpnutí Liam a spolu se Zaynem si plácnou. Ty dva spolu totiž budou spát v pokoji. Jediný Jackob šel spát domů. ¨

,,Neboj a ty nech Zaynovu prdel taky na pokoji jo ?" mrkne na něj Louis načež se všichni začneme smát. 

,,Hahaha fakt vtipný. Jakoby si už takhle spoustu lidí nemyslelo, že jsme všichni gayové." protočí Zayn očima a poté už se opravdu každý rozejdeme do svého pokoje. Ten večer usínám v obětí osoby, kterou nadevše miluju a, která miluje mě. Co více si přát. 


Ráno

Všichni tak nějak vstaneme kolem desáté a poté co se nasnídáme se hned jdeme převléct do plavek  a běžíme na pláž. Včera pršelo a dneska už je zase vedro. A já myslela, že takhle blbě střídavý počásí je pouze v Londýně. No jak se zdá je to asi všude.(I v ČR :D) Takže celý den trávíme na plíži. Hrajeme volejbal, plaveme, opalujeme se, i když to nám moc kluci nechtějí dopřát a zkrátka si užíváme. Poté se kolem šesté s holkama přemístíme do mého pokoje a začneme se připravovat, zatímco kluci se jeli připravit k Niallovi.


Tak tohleto je předposlední díl. Zítra poslední a pak už jen Epilog jupíí. I když tuhle knéžku jsem si moc užila :) Prosím o voltes a komentíky Niki <3 

Q: Tak jako vždy. Čí šaty se vám líbí nejvíce ? 

A: Char

Moments (1D)Where stories live. Discover now