*16*

1.2K 78 15
                                    

,,Ann." řeknu nadšeně, když víjdeme z našeho paneláku a Ann s jejími rodiči tady už stojí. Obě se k sobě s úsměvem rozeběhneme a obejmeme se. 

,,Jdeme na vejšku do New Yorku, jdem na vejšku do New Yorku." začneme prozpěvovat a poskakovat. Naši rodiče se začnou smát a my po chvilce taky. 

,,Tak pojdte jdeme to pořádně oslavit." zasměje se mamka Ann a tak se rozejdeme do restaurace ve, které jsme byli i minule. Myslím, že se z toho stala naše nová oblíbená restaurace, protože tam vaří opravdu dobře. Usadíme se ke stolu a ihned k nám příjde čísník. Ten stejný, pohledný jako minule. 

S úsměvem nás pozdraví a rozdá nám jídelní lístky.Myslíte, že si nás pamatuje ? Dle jeho pohledu to tak vypadalo. Když odejde začnu si vybírat a když máme spolu s Ann vybráno začneme se bavit o škole. Probíráme snad všechno. Jak budeme studovat různé taneční styly, jak poznáme nové lidi, kteří milují tanec stejně jako my, že budeme žít v Americe v New Yorku, v jednom z nejkrásnějších měst na světě. Jsme tak zabraní do naší debaty, že si asi ani jedna nevšimneme, že už u nás stojí číšník, všimneme si toho až když naše horlivé povídání přeruší hlas mého táty. 

,,Holky chápu, že jste nadšené, že jste se dostali na taneční školu do New Yorku, ale mladý muž tady na objednávku nebude čekat dvě hodiny kvůli vám." s lehkým smíchem nás napomene a já se tedy omluvně kouknu na onoho kluka, který se usmívá. 

,,Prominte, že se ptám, ale vy budete studovat tanec v New Yorku ?" zeptá se lehce překvapeně. 

,,Neomlouvej se a jo." přikývne lehce hrdě Ann.

,,Na New Yorské akademii tanečních umění." upřesním mu, protože tanec se v New Yorku dá studovat na spoustě místech.

,,Opravu ? Já taky, dneska mi psali, že mě přijali." nadšeně se zasměje. 

,,Fakt ? Páni to je náhoda tak to spolu asi budeme chodit do třídy." usměju se. Jsem docela ráda, že Ann nebude jediná, kterou tam budu znát. Přeci jenom čím víc nás tam půjde "spolu" tím líp ne ? 

,,Jo to budeme, už se těším. No a ted mi teda řekněte co si dáte." nejprve se na nás obě usměje a poté přemístí své modré oči, které i přes to, že jsou krásné se nemohou rovnat těm Niallovým, na naše rodiče. Když odejde Ann na mě mrkne zatímco já jí věnuji nechápavý pohled.

,,Co ?" zeptám se se zasmáním. 

,,Myslím, že máš dalšího adepta." řeknu ztlumeným hlasem. 

,,Na co ?" zasměju se. 

,,Prosímtě ty víš co myslím. Mohl na tobě oči nechat." usměje se na mě načež já pokrčím rameny. Je hezký to ne, že ne. Dokonce vypadá i mile a sympaticky, ale moje mysl se už nějaký čas točí pouze kolem Nialla. 

,,Promin já zapomněla na Nialla." opět na mě mrkne a já zčervenám. Rodiče naštěstí o něčem debatují mezi sebou a nám nevěnují žádnou pozornost. Ještě, že tak, protože jinak bych se nevyhnula výslechu o tom co mám s tím Niallem a tak. 


,,Mami, tati tak mi jdeme na zkoušku." řeknu když s Ann opouštíme náš byt,  protože kluci už čekají dole. 

,,Jo tak pa a užíjte si to." řeknou na zpět a my poté opravdu byt opustíme. Dole se přivítáme s kluky a poté všichni jedeme na zkoušku. 


,,Lidi jelikož je tohle poslední zkouška tak nemáme nazbyt. Musíme si vyzkoušet jak všechny taneční kousky tak taky vše herecké výkony jakožto párů." sdělí nám Dan a tak se opravdu hned dáme do práce. Nejprve trénujeme jenom my s holkama naší naučenou choreografii, poté ten malý kousíček, kde tancujeme v párech a následně tedy příjde čas na tu hereckou část věci. Bude tam dokonce polibek, který, ale nebude pravý jenom nahraný. Postupně si to zkouší všechny dvojice a poté se odebereme napít. 

,,Ty Char mohli by jsme si ještě jednou vyzkoušet tu otočku ?" zeptá se mě Ni a já s přikývnutím s ním jdu zpět na plochu. 

,,pět, šest, sedm a." odpočítám a tak jak to máme naučené se otočím. Zůstaneme čelem k sobě tak jako to bude na konci klipu a já se chci odtáhnout, ale soudě podle jeho výrazu se zdá, že si to chce zkusit až do konce a tak i já tak učiním. Usměje se a opře naše čela o sebe. S pohledem v mých očích se ke mně začne naklánět, ale nezdá se,že by plánoval nafilmovaný polibek jelikož se přibližuje přímo k mým rtům. Já, ale nechci a ani nemůžu nic namítat. jakoby v tuhle chvíli skončila nacvičená scéna a začala realita. Obmotám své ruce kolem jeho krku, zatímco on si mě k sobě přitáhne ještě blíž. Moje srdce se rozbuší tak rychle, že se bojím že mi vyskočí z hrudi, když je Ni pouhých pár milimetrů od mých rtů. 

,,Niallíčkůůůů." ozve se přeslazený hlas a my se od sebe rychle odtáhneme přemistujíc svůj zrak na člověka, který tenhle skřek vydal. 

No to si ze mě děláte legraci.......


Tak myslím, že tohle už vám přeci jenom něco přiblíží. Prosím o voltes a komentíky Niki <3 

Q: Co preferujete a hledáte u příběhu, který vás má zaujmout ? 

A: Co se týče Wattpadu tak určitě to aby tam byli 1D to je prostě samozřejmost :D A co se týče normálních knížek tak hlavně, aby tam byla nějaká milostná zápletka a taky většinou sahám po knížkách od kterých už jsem třeba četla podobné příběhy, které mě natchly. Snad chápete jak to myslím. Třeba jiné díly u knížek, které na sebe nenavazují nebo i na to kdo tu knihu napsal. 

Moments (1D)Where stories live. Discover now