*11*

1.5K 82 19
                                    

Když přijdu domů, první věc kterou jdu udělat je, že se převleču do fialového košilového tílka, které na konci zavážu a světlounce růžové kolové sukně. Poté vezmu do ruky mobil, abych zavolala Ann. Vytočím tedy její číslo a ona to po pár zazvoněních zvedne.
,,Ahoj Char." pozdraví mě.
,,Ahoj jak jsi na tom ? Už jste doma ?" zeptám se.
,,Tak za patnáct minut, proč ?"
,,Dobře hale kluci nás před třetí vyzvednou u mě a pojedeme na zkoušku s nima, tak dorazíš nějak ?" vysvětlím jí situaci.
,,Jo dobře, tak já dorazím žák za půl hodky jo ? A ty mi povíš co se dělo za domu mé nepřítomnosti." zasměje se.
,,Jasně všechno ti řeknu, tak zatím." i já se zasměju.
,,JoJo, pa." řekne a poté hovor ukončí. Lehnu si tedy na postel a zapnu televizi. Zrovna dávají Dva a půl chlapa a tak to nechám a koukám se. Je to opravdu zhruba půl hodiny než se ozve zvonek. Zvednu se tedy z postele a dojdu otevřít. Poté co se s mou nejlepší kamarádkou přivítáme a jdeme se koukat na televizi spolu. Ale jak už to bývá televize je nakonec spíše taková kulisa jelikož si hned začneme povídat.
,,Tak co ? Jaká byla grilovačka ?" položí otázku jako první.
,,Jo bylo to fajn. Poznala jsem El, Soph a Perrie a byla sranda. Večer jsme zpívali karaoke a pak jsem tam dokonce přespala. Teda přespala, já vlastně moc nespala jelikož jsem byla docela dlouho s Niallem." zasměju se.
,,Prosímtě, ty se nezdáš. Člověk tě jednou nechá samotnou a ty hned spíš u nějakýho kluka." zakroutí s úšklebkem hlavou.
,,Ty jsi blbá." plácnu jí se smíchem do stehna.
,,Ne, ale teď vážně. Jakto, že jsi tam spala ?" zeptá se, když se konečně dosmějeme.
,,No ono strašně pršelo a tak jsme všichni byli mokrý a byla i bouřka. Tak mi Ni nabídnul, abych tam přespala." vysvětlím.
,,Jo tak už je to Ni jo ?" mrkne na mě. Za což si vyslouží protočení očí z mé strany.
,,Ale prosímtě jen se nedělej já moc dobře vím, že se ti líbí. A jakto, že jsi kvůli němu vlastně nespala ?" opět si rejpne.
,,Jako líbí no je fakt skvělej. Je vtipnej, rozumnej, ale zároveň i trochu blázen. A rozhodně jsme nedělali to co myslíš, prostě jsme si povídali." vysvětlím jí jak se věci mají. Nevím proč, ale nejsem prostě schopná odstranit úsměv z mého obličeje.
,,Ale, ale kdo se nám to tady směje jak měsíček na hnoji ?" zaculí se.
,,Dej pokoj nebo se budu červenat." uchechtnu se.
,,Dobře, jenom říkám, že se ti ten kluk už možná pouze nelíbí." řekne nakonec a tím ukončíme tuhle debatu. 

,,Jsme u vás během dvou minut." přečtu zprávu, která mi přišla od Nialla ve třičtvrtě na tři. Zvednu se, vezmu si potřebné věci a obuju obyčejné modré plátěné tenisky. Když má vše i Ann opustíme tedy byt a následně i panelák. Přímo před vchodem stojí velké černé auto, ze kterého na nás mávne Louis a tak se tam rozejdeme a nasedneme dovnitř. Když si vyměníme pozdravy jedeme k sálu kde budou zkoušky probíhat.

,,Tak holky tohle je náš choreograf Dan, Dane tohle jsou Charlotte, Anne, Irma, Emma a Luise, tanečnice." představí nás kluci, když už stojíme v sále. Všechny si s ním tedy podané ruku a poté se dáme do práce. Přesněji tedy do tance. Ale nemyslete si, že by kluci tancovali. Prosím vás to ne. Nebo Jako úplně minimálně pár kroků s náma, ale jinak to odtancováváme my. A konkrétně dneska nedělají vůbec nic. Jen tady sedí a pozorují nás. Zatímco my se učíme choreografii. Nebo tedy alespoň tak nás Dan seznámil s tím jak to bude probíhat.

,,Dobrá práce holky. Myslím, že pro dnešek to stačí. Ale ted bych od váš kluci chtěl vědět jak budete v párech." řekne Dan po hodině a půl trénování. Kluci tedy přistoupí k nám a slova se ujme Liam.
,,No mysleli jsme, že Niall a Char, Harry a Ann, Louis a Luisa, Irma a Zayn a já a Emma." sdělí jejich plány. Jo chtěla jsem být s Niallem.
,,Jo s tím souhlasím. Tak se uvidíme zítra ve stejnej čas a dopilujeme kousky kde se budete muset mihnout i vy kluci a v neděli pak nacvičíme pár těch hereckejch záležitosti."vysvětlí nám. Poté co mu všichni poděkujeme opustime studio. Je ti dobrej choreograf a je vidět, že ví co dělá. Kluci nás odvezou domů a poté se musíme rozloučit jelikož oni ještě musí jet do studia.

Hola hey nový díl je na světě. Prosím i voltes a komentíky Niki <3
Věnují: anet023 Ještě jednou všechno nejlepší mrkvičko <3 <3
Q: Tak co vysvědčení holky ?
A: mám čtyři dvojky: matika, fyzika, čeština a dějepis, ale jsem spokojená :)

Moments (1D)Kde žijí příběhy. Začni objevovat