*26*

1.1K 69 20
                                    

Přes plavky si obleču světlounce růžové lehce průsvitné minišatičky a ještě přes sebe přehodím světle modrou džínovou delší košili. No na párty na pláži jako dělaný ne ? Ann si zase obleče černé tílko a bílo černé legíny. Nakonec si pouze poupravíme naše líčení z celého dne a vylezeme na pláž kde už na nás čeká Jackob se kterým se přivítáme. 

,,Ahoj holky, párty je kousek dál, aby jsme tady nerušili lidi tak jdeme ?" optá se a poté co přikývneme se rozejdeme dál po pláži. Páni tady to,ale žije. Sposuta mladých lidí tady tancují, hudba hraje na plný pecky a o pití tady díky baru taky není nouze. Sice už jsem na několika párty byla, ale ještě nikdy ne na pláži. Ale vypadá to, že to bude dost dobrej večer. 

,,Tak co budete pít ?" zeptá se nás. Já pro tento večer zůstanu u pinakolády, protože se opět nechci opít no a zdá se, že Ann to má stejně jelikož volí stejnou volbu jako já. Jackob nás tady několika lidem představí. Zatímco Ann se zakecá s jednou z jeho kamarádek, protože se jí vyptává na Harryho, my dva se posadíme kousek stranou do písku. 

,,No a jak jsi se vlastně dostala k tancování ?" zeptá se mě. 

,,Už od malička jsem milovala tanec. Mamka říká, že jsem prý uměla dřív tančit než chodit a mluvit, ale to si myslím, že přehání. Každopádně jsem začala už jako malá tancovat v různých tanečních skupinách až jsem skončila v té ve, které jsem ted, nebo spíše byla, protože po tom co nás vzaly na akademii už s nima s Ann tancovat nemůžeme." vysvětlím. 

,,Aha. No viděl jsem tě tancovat v tom klipu a musím říct, že jsi prostě SR." usměje se. 

,,SR?" zeptám se nechápavě. 

,,Stvořená rytmem, to se tady v Americe říká a skvělých tanečnících. Někdo se tancovat učí a někdo se pro tanec narodí a ty jsi ten druhej případ, jsi vážně skvělá." vysvětlí.

,,Aha tak moc děkuju. No a jak jsi se k tancování dostal ty ?" zeptám se ho na oplátku a navíc mě to i opravdu zajímá. 

,,No u mě to bylo trošku složitější. Tanec mě tak nějak začal zajímat, když mi bylo patnáct jenomže jsem si nemohl dovolit chodit do žádného klubu, protože jsem vyrůstal jenom s mamkou a babičkou a nemohli jsme si to dovolit. Tak jsem se podle internetu doma před zrcadlem učil sám různý kreace a kroky a pak jsem si na nějakej ten kroužek vydělávál tím, že jsem tančil na ulici a lidé mi dávali peníze." lehce se posměje. 

,,Páni." vydechnu ohromeně. 

,,No a co táta ?" zeptám se lehce ostýchavě, přeci jenom to je asi hodně choulostivý téma. 

,,Odešel od nás když mi byly asi dva. Prakticky nic o něm nevím." povzdechne si. 

,,To je mi líto." myslím to vážně a tak ho lehce obejmu. 

,,Děkuju." řekne po chvíli když se od něj odtáhnu.

,,No nechci bejt neslušná, ale ehm. Akademie je dost drahá vejška no a neříkej mi, že ti na to tvůj plat no stačí. Neber to špatně, ale víš jak to myslím........." doufám, že to nepochopí špatně, protože to špatně nemyslím. 

,,V pohodě. Já žádal o stipendium a oni mi ho přiklepli." usměje se. 

,,Vážně ? Páni to ti přeju, zasloužíš si to. " upřímně se usměju. Je vidět, že na tom světě přeci jen ještě je nějaká ta spravedlnost. Po chvíli se k nám přidá i Ann a taky samozřejmě hodně tancujeme. Nakonec se dostanu do postele asi ve tři. Jsem sice unavená, ale byl to opravdu skvělej večer. 


Ráno 

Kolem jedenácté mě vzbudí zatukání na mé dveře. Jsem kupodivu docela v pohodě ani halva mě nebolí, tak taky jsem skoro nepila. Je to Ann. 

,,Ahoj půjdeme teda nakupovat jak jsme se domlouvaly ?" zeptá se.A jo máme spolu jít nakupovat a odpolko jdeme někam s rodiči.

,,Jop jenom ze sebe udělám člověka můžeme jít." uchechtnu se a ona s přikývnutím a smíchem opět opustí můj pokoj. Vylezu z postele a obleču si černé volnější šaty s bílým nápisem, které mají na břichu šněrovačku, kterou zavážu. V koupelně vykonám ranní hygienu, na obličej nanesu make-up, řasenku a leskna rty.  Vlasy nechám volně, ještě si sbalím kabelku a poté s Ann vyrazíme ven. nejprve se stavíme na snídani ve Starbucks a poté se vydáme vstříc obchodům. Díky penězům za klip si to totiž můžeme dovolit. Nakupováním strávíme asi dvě hodiny a já si nakonec v taškách přinesu spoustu krásných věcí. Černé tričko s bílým nápisem Dior Addict, černou tylovou sukni, černou podprsenku, černé džíny s vysokým pasem a černou koženou bundičku. Sakra já to s tou černou asi trošku přepískla,no ale tak co už. Když vrátíme domů každá si to jdeme uklidit do svého pokoje jenže mě při práci vyruší vyzváněcí ton mého mobilu. Niall. Mám to zvednout ? Nějaký hlásek mi říká at to prostě zvednu. 

,,Fajn asi jsem se zbláznila." řeknu si pro sebe než hovor příjmu a mobil přiložím k uchu.


Názory ? Prosím o voltes a komentíky Niki <3 

Q: Tak v mediích máte tu Louiho a Bebe písničku Back to you. Jak se vám líbí ?)

A: Jedním slovem prostě skvělá <3 

Moments (1D)Where stories live. Discover now