*21*

1.2K 75 16
                                    

,,Tak jsem tady." řekne nadšeně Ann, když otevřu dveře. 

,,Co se stalo ?" zeptá se hned, když si všimne mých opět lehce oteklých očí od pláče. Nejprve jí pustím dovnitř. 

,,Byl tady Niall." vysvětlím. 

,,On tě praštil ?" vyjekne naštvaně. 

,,Ne ježiš to ne, jen jsme se trošku pohádali, teda já na něj spíš řvala a už jsem to prostě nevydržela a opět se rozbrečela." vysvětlím. 

,,Ježiš Char pojd jdeme se prostě nachystat a vytřeme všem zrak ano ? Zapomen na to." pousměje se na mě. 

,,Pokusím se." přikývnu a i já se pokusím o úsměv.

,,Tak se mi to líbí." přehodí ruku přes má rameny a zalezeme do mého pokoje. 

,,Sluší ti to." pochválím její hnědo červené klikihákované šatičky. 

,,Děkuju a ted jdeme vymyslet co si oblečeš ty." usměje se a otevře mou skřín. začne se jí probírat zatímco já jen sedím na posteli a pozoruji jí přičemž se i občas musím zasmát nad tím jak trpí samomluvou. To je furt samé "moc rozkošný", "až moc sexy", "moc zahalující", " moc barevný", "málo výrazný" a podobná hodnocení. No řekněte, vy by jste se nesmáli ? 

,,Mám to, to je perfektní." vykřikne nadšeně a podá mi mentolový top s rukávy pod rameny a šněrováním dosti krátký na to,a by mi odhaloval kousek bříška a kolovou minisukni s barevnými svislými proužky. Musím uznat, že to vypadá fakt dobře a vlastně jsem tadytu kombinaci na sobě ještě nikdy snad neměla. 

,,Je to lehce sexy, ale zároven to je jemně barevný, hravý a roztomilý, přesně to co potřebuješ,a by z tebe každej kluk odpadnul." mrkne na mě a já jí se zasmáním poděkuji a obleču se do toho.

,,Páni na tobě to vypadá ještě líp." obdivně přikývne a musím uznat, že má pravdu fakt mi to sluší. 

,,Tak pojd ted se jdeme nalíčit nejdřív já tebe." rozhodne a tak se usadíme naproti sobě a ona si k sobě přisune můj make-up kufřík a dá se do práce. Když se poté kouknu do zrcadla opravdu vypadám dobře. Make-up, trošku hnědé tvářenky, hnědé stíny, řasenka a hnědá rtěnka. vypadá to fakt sakra dobře poděkuji jí a prohodíme si role. Nejprve jí nanesu make-up a poté se rozhoduju co s očima. Můj pohled mi padne na mé žluté linky. Kupovala jsem si je, když jsme měly ve škole maškarní a my s Ann a ještě nějakejma spolužačkama šly za duhu. Já byla žlutá a měla jsme je na sobě jednou, ale jinak jsem se neodhodlala k tomu vít si je ještě jednou a vlastně ani nebyla úplně příležitost. 

,,Ty Ann ?" zkusím to. Na takhle zásadní krok se jí přeci jen zeptat musím. 

,,No ?" otevře oči.

,,Můžu ti udělat žlutý linky ?" zeptám se. Nejdřív koukne lehce vystrašeně, ale poté se její výraz uvolní. 

,,Dělej jak myslíš." pousměje se a tak jí udělám žluté linky, nanesu řasenku a rty přejedu bezbarvým leskem. Vypadá to fakt dobře. Ještě se rozhodneme nakudrnatit jí vlasy a jsme hotoví. Jsme prostě kočky. A akorát na čas. Stihneme se ještě vyfotit a vzít si kabelky než Ann pípne zpráva od Harryho, že k nám poslali taxíka a sejdeme se u klubu. Sejdeme tedy ven a taxík už tady čeká. Tak do něj nastoupíme a jedeme. 


,,Připravená ?" zeptá se mě Ann, když taxík zastaví před klubem. Přikývnu z hluboka se nadechnu a poté opustíme taxík. Hned na nás padne spoustu páru očí patřících klukům, Erice, Perrie, El, Soph, Irmě, Emmě a Luise. Ann na mě povzbudivě mrkne a tak se rozejdeme k nim. Nemůže mi uniknou jak si mě ta zmalovaná nádhera prohlíží od hlavy až k patě. Dneska jsem se prostě rozhodla bejt sebevědomá, nedám na sobě nic znát, prostě ne. 

,,Ahoj páni vám to sluší." pochvalně hvízdne Harry, který nás jako první obě obejme. Následně se obejmu se všemi zde přítomnými kromě Nialla a Eriky samozřejmě. 

,,Já myslela, že jdeme pařit do klubu a ne na maškarní." zkusí si rejpnout Erika nejspíš do mé barevné sukně, ale dneska ne holčičko. Už jsem říkala, že tuhle hru můžou hrát dvě ? A já v ní nikdy neprohrávám.

,,Neurážej je, náhodou jim to moc sluší." ozve se od člověka od kterého bych to ani v nejmenším nečekala. Od Nialla. Erika se na něj dotčeně podívá, ale to já promluvím a ona opět stočí svůj pohled na mě. 

,,Nialle děkuju za pomoc, ale z takovýhle urážky od někoho kdo vypadá jakoby šel do bordelu nebo fotit pro playboye si fakt nic nedělám." nad slovem urážky naznačím uvozovky a pro vaší informaci ano poukazuji na její fialové tělo obepínací minišaty, které akorát tak vše odhalují. 

,,Co jsi to řekla ? Víš já bych narozdíl od tebe pro playboye alespon fotit mohla, ale ty s tou tvojí postavou asi ne." jo tak ted jsi mi to opravdu nandala holka. Pomyslím si. 

,,Eriko přestan jí urážet, vypadá stokrát líp jak ty tak bud zticha." lehce po ní vyjede Perrie. 

,,To víš, že by jsi se tam dostala, tam totiž berou samý lidi jako jsi ty." řeknu ignorujíc Perriinu poznámku za kterou jí, ale pak musím poděkovat. 

,,Jak jako já ?" zeptá se nechápavě. 

,,Tak umělý. Lidi pojdte radši pařit." řeknu a tak všichni zaplujeme do klubu. 

,,Dobře ty." šeptne mi do ucha Ann když se prodíráme mezi lidmi k nějakému ze stolů. 

Tohle asi bude ještě zajímavý večer....


Líbí ? Prosím o voltes a komentíky. Niki <3

Holky mám špatnou zprávu, zítra odjíždím na chatu což znemená, že nebudou nejspíš nový dílečky. Stáhnu si Wat do mobilu a ve volných chvílích zkusím něco napsat, ale opravdu nevím jak mi to víjde takže s tím spíše nepočítejte. Ale vracím se v neděli a tak už v neděli nebo v pondělí bude určitě novej díleček. Nebojte :) 

Q: Tři věci bez, kterých by jste nepřežily? 

A: Wattpad, internet a město(nemohla bych bydlet někde na vesnici, vždycky mi to stačí jednou az rok na týden)....no co jsem upřímná :D Jo a taky hudba, ok jsou to čtyři ,ale co :D

Moments (1D)Kde žijí příběhy. Začni objevovat