*27*

1.1K 68 21
                                    

,,Char, Char ty jsi to zvedla." řekne hned nadšeně

,,Jo zvedla. Potřebuješ něco ?" zeptám se a opět jakožto už poslední dny pořád se snažím znít silně.

,,Já jsem tě chtěl slyšet a zeptat se jak se máš." povzdechnu si a posadím se na postel. 

,,Jak se mám ? Je to tady krásný. LA je plný usměvavejch a příjemnejch lidí. Líbí se mi tady." zkusím odpověd stočit trochu jiným směrem. 

,,Já se,ale neptal jak se ti tam líbí, ale jak se máš." fajn tak se mi to nepovedlo. 

,,A co chceš slyšet ?" řeknu lehce naštvaně. 

,,Pravdu." 

,,Fajn tak pravdu. Mám se hrozně, protože i přes to, že jsem v tak nádherným městě se super lidma, který mám ráda. S klukem, kterého jsem nedávno poznala a měla bych být nejštasnější člověk na světě o což jsem se mimochodem snažila. Nedokážu na tebe úplně zapomenout. I když jsme se snažila pořád mi tě všechno připomíná. A každá vzpomínka na tebe sakra bolí Nialle. A úplně nejhorší na tom je to, že ač se snažím sebevíc nedokážu tě přestat milovat, prostě nedokážu." vzlyknu. 

,,Char neplakej prosím neplakej. Ty, ty mě pořád miluješ?" zeptá se s jistou nadějí v hlase. 

,,Bohužel jo." 

,,Char, ale vždyt já tě taky miluju, vždyt to víš." jeho hlas se lehce třese. 

,,Vím, ale taky vím o tvojí přítelkyni Nialle. Sakra je to pořád to samý dokola. Já věděla, že to nemám zvedat. Ahoj Nialle." řeknu opět zatímco mi slzy stékají z očí.

,,Ne Char poč.........." snaží se něco říct, ale já hovor típnu.


Niallův pohled

,,Ne Char počkej, Char." křiknu ještě zoufale se slzami  očích,ale nic zavěsila. V tom bouchnou dveře. A Erika je doma. Já jsem přiletěl asi před hodinou. Fajn tak je na čase to už prostě ukončit.

,,Ahoj Niallíčku." slyším její pisklavý hlas ještě předtím než se objeví v kuchyni. 

,,Ahoj." řeknu pouze a otřu si své uslzené. 

,,Ty jsi zase brečel ? Zase kvůli tý Charlotte." její jméno tak hnusně vyplivne až musím zatnout pěsti. 

,,Co ti je do toho ?" zeptám se. 

,,Hodně, protože jsi můj přítel a nerada tě vidím, když se trápíš kvůli někomu kdo za to nestojí. Vždyt máš mě a můžeš mít takovej holek kolik si jenom zamaneš. Tak proč se zabíráš takovou nickou. Vždyt není ani hezká a je tlustá. Navíc je to jenom děvka, který jde o tvoje peníze a ted u si na pláži určitě užívá s někým jiným." odfrkne si. To co řekla ve mě vyvolá takovýho vzteku, že musím prsty zarýt do hrany linky, abych jí jednu nevrazil. Kdyby byla kluk a ne holka už by jí schytala. jak si dovoluje takhle mluvit o mojí Char. 

,,Drž už hubu Eriko. Char je stokrát krásnější než ty a hlavně to není umělá děvka jako jsi ty. To všechno co jsi ted tady na ní řekla platí spíš na tebe. To ty jsi se mnou jenom kvůli penězům a přitom roztáhneš nohy každýmu komu můžeš. A říkám ti narovinu. Já ženský nebiju a to máš jediný štěstí. ted se sbal a za hodinu už tě tady nechci vidět. mezi námi je definitivní konec." pouze lehce zvýším hlas. Divým se, že dokážu být až tak v klidu. 

,,To nemyslíš vážně ? Opravdu mě necháš kvůli takový.........." zadupe naštvaně jejími vysokými podpatky. 

,,Neurážej jí. Navíc já už ti kolikrát říkal, že je mezi námi konec, ale ty jsi tomu furt nechtěla uvěřit tak ted tomu už snad věříš." řeknu rázně a na to už nic neřekne a odpochoduje si sbalit. Asi po po patnácti minutách už jí slyším nahoře s kufrem. Zvednu se tedy a víjdu za ní, abych jí kufr snesl dolů ze schodů. Jak já občas nenávidím tu svojí ochotnou gentlemanskou povahu. 

,,Děkuju." řekne pouze a chce odejít,ale já jí ještě zastavím. 

,,Ještě klíče." nastavím ruku a ona mi je hodí. 

,,Sbohem Nialle." řekne ještě předtím než otevře dveře. 

,,Ahoj snad budeš jednou štastná." mávnu na ní a ona poté opustí mou vilu. Uf konečně volný. První bod na pomyslném seznamu seznamu: rozejít se s Erikou splněn. Druhý bot: Získat zpátky Char. Hm, jde se na to. 


Tak dneska trošku kratší díl, ale zase bych řekla, že docela výživný. Tak snad nevadí :)Prosím o voltes a komentíky Niki <3

Q: Notte nebo Jotte ? 

A: Já si svůj názor nechám pro sebe. Jen bych vám chtěla říct jakou práci dalo vymyslet ship pro Jackoba a Char. Netuším kdo jim dal tak blbý jména, ano já vím rodiče.(vtipb by Anetka :D) Al epadaly tam návrhy jako Jarlotte nebo Charcob takže Jotte je ještě dobrý :D

Moments (1D)Kde žijí příběhy. Začni objevovat