*8*

1.5K 80 13
                                    

,,Tak a jsme tady." usměje se když zaparkuje na pozemku velké a opravdu moc hezky vypadající vily. Je to tady ještě hezčí než na fotkách. 

,,Páni." dokážu pouze vydechnout. Zasměje se a zatímco já na tohle stále hledím s pootevřenou pusou on se odpoutá, vystoupí z auta, obejde ho a otevře mi dveře. 

,,Notak zavři tu pusu nebo ti tam něco vlítne." jakoby z tranzu mě probudí jeho hlas. 

,,Promin." omluvně s červenajícími tvářemi se na něj podívám a vystoupím. 

,,Nic se neděje prosímtě." usměje sena mě a poté co zamkne auto se vydáme do útrob vily. Přejdeme jí a ocitneme se na veliké a nádherné zahradě. Koneckonců jako je zde vše. 

,,Jé ahoj Char." všimne si mě jako první Harry a tak mě příjde obejmout. Po chvilce ke mně příjdou i ostatní kluci a taky jedna blondýnka a dvě brunetky, které mi jsou představené takto. Blondýnka je Perrie aneb Zaynova přítelkyně. Jedna brunetka je El Louiho přítelkyně a ta druhý Soph přítelkyně Liama. Jo jakobych to nevěděla. Pomyslím si a v duchu se sama pro sebe zasměju. Každopdáně když je tedy uvítání hotovo usadím se spolu s holkama ke stolu a kluci obsluhují gril. S holkama si hned padneme do oka a začneme si povídat a blíže se seznamovat. 

,,Doprdele." vyruší nás poměrně vysoce pisklavý hlas Louise a tak se na něj otočíme. Ostatní kluci se začnou smát jak blázni a nejvíc Harry, který ho polil vodou. Při pohledu na Louise aneb mokrou slepici se ani my neudržíme a začneme se smát. 

,,Harry počkej ty to schytáš." řekne okamžitě, vezme do ruky flašku s vodou a rozběhne se za Harrym. Jejich honička v nás opět vyvolá další přívaly smíchu. Škoda, že to nemůžete vidět na vlastní oči, protože vám říkám, že to stojí za to. 


,,Jde se jíst." řekne nadšeně a řekla bych, že i úlevně Liam, když je všechno maso už ugrilováno. A tak se tedy pustíme do jídla. 

,,Bylo to dobrý, ale už nemůžu."odfrknu si a opřu se o opěrátko židle. 

,,Nápodobně." zasměje se El. Když už všichni dojíme a nejdéle se samozřejmě čekalo na Nialla, jak jinak zeptá se Perrie. 

,,No a co je na plánu ted ?" koukne na kluky a tak na ně i já přemístím svůj pohled. 

,,Jdeme zpívat." odpoví jí na to Niall.

,,Tak jdi pro kytaru." popožene ho Loui. 

,,Ne mám tady karaoke jdeme zpívat do obýváku." zasměje se a tak se všichni vydáme do oné místnosti. Když vše zapojí kluci si stoupnou k mikrofonům, navolí si jejich písničku Act my age a pustí se do zpívání. No samozřejmě, že jsem z toho úplně hotová. Vím, že to opakuji pořád, ale kdo by nebyl. 

,,Tak a ted je řada na vás holky. Tak se ukažte." zasměje se Loui, když dozpívají a my jim zatleskáme. 

,,Ale to není fér. U nás je jediná zpěvačka Perrie." namítnu zatímco si přebírám od Nialla mikrofon. 

,,Ale vy to zvládnete." mrkne na mě s úšklebkem a posadí se na gauč. Protočím nad tím oči a stoupnu si tedy k holkám, aby jsme se domluvily co zazpíváme. Nakonec se rozhodneme pro Roar od Katy Perry a předběžně se domluvíme co kdo budem zpívat. Poté si to navolíme a začneme. V prvních čtyřech kouscích ještě před refrénem se vystřídají holky a poté začneme zpívat všechny společně refrén. 

,,I got the eye of the tiger, a fighter
Dancing through the fire
'Cause I am a champion
And you're gonna hear me roar  

  Louder, louder than a lion
'Cause I am a champion
And you're gonna hear me roar
Oh, oh, oh oh, oh, oh, oh
Oh, oh, oh oh, oh, oh, oh
Oh, oh, oh oh, oh, oh, oh
You're gonna hear me roar."
když dozpíváme refrén začnu zpívat já.

  ,,Now I'm floatin' like a butterfly
Stinging like a bee, I earned my stripes
I went from zero
To my own hero

You held me down but I got up (HEY!)
Already brushing off the dust
You hear my voice, you hear that sound
Like thunder, gonna shake the ground
." když zpívám kluci se usmívají. Nebo takhle oni se usmívají celou dobu. Spíše jsem ráda, že se usmívají i při tom, když zpívám já. Když dozpíváme celou písničku vysloužíme si od kluků potlesk. Kupodivu to znělo opravdu dobře. Ještě tady tak blbneme a zpíváme asi hodinu, než to přeruší hlas Liama. 

,,Lidi sakra tam je bouřka, pojdte rychle sklidit ty věci z venku." řekne a tak jako na povel se všichni rozběhneme ven do toho deště,aby jsme vše uklidili. Během pár minut už jsme úplně mokří zpět ve vile. Hm, tak já asi jedu domů no, když jsem úplně mokrá. 

Nebo to jsem si alepson myslela.....


A je tu nový díleček. Prosím o voltes a komentíky Niki <3

Q: Sakra, už zase nevím na co se ptát. Baví vás ještě otázky ? 

A: Mě jo,protože se o sobě tak navzájem můžeme víc dozvědět,a le jestli vás to nebaví nemá to cenu :)) 


Moments (1D)Where stories live. Discover now