*9*

1.5K 86 26
                                    

,,Hm tak asi je čas jet domů." řeknu, protože jsem opravdu celá mokrá.

,,Neblázni v tomhle slejváku nikam nepůjdeš a já se v tom neodvážím ani řídit. Ještě ted ve tmě. Navíc tam je i pěkná bouřka." koukne na mě Niall. 

,,Ale prosím tě jaká bouřka." mávnu rukou. Prosím bouřka ne, jenom to ne. Bojím se bouřek. Z mých myšlenek mě vytrhne hrom tam venku až sebou leknutím cuknu. 

,,Takhle bouřka." poukáže prstem ven. 

,,No dobře, ale co mám dělat ? Domů musím nemám jinou možnost." pokrčím rameny. 

,,Ale máš. Kluci s holkama tady taky budou spát. A místa je tu dost. Já si klidně lehnu na gauč a ty můžeš spát u mě. Půjčím ti i nějaký oblečení a dokonce tě nechám i vysprchovat." pousměje se. 

,,Ni to je sice moc hezký, ale to nejde. Nechci tě otravovat." zakroutím hlavou. 

,Prosím tě, kdyby mě to otravovalo tak ti to nenabízím. Prostě tady s náma zůstaneš." řekne rozhodným a nekompromisním hlasem. 

,,A fakt vám to nebude vadit ?" kouknu i na ostatní zde. Všichni zakroutí hlavou. 

,,Tak dobře, děkuju." povzdechnu si poraženecky. 

,,Neděkuj jsme rádi, že tady s náma zůstaneš." usměje se na mě tentokrát Harry. 

,,Tak já jdu zavolat mamce, aby to věděla." řeknu a poodejdu kousek stranou. Vytočím její číslo a ona mi to po chvíli zvedne. 

,,Ano Char ?" zeptá se. 

,,Mami prosím tě já jsem na tý grilovačce a ted začalo strašně pršet a je bouřka. A tak mi Niall nabídnul, že tady budou všichni přespávat jestli nechci taky." vysvětlím jí situaci. Snad mě tady nechá, protože úplně upřímně se mi v tomhle opravdu ven nechce. 

,,Aha jo jasně zůstan tam. At v tomhle nemusíš domů." odpoví a mě se uleví. 

,,Dobře tak děkuju mami, pa." 

,,Pa." ozve se předtím než  hovor ukončíme. 

,,Tak co ?" zeptá se hned Loui. 

,,Jo je to v pohodě." usměju se. 

,,Tak se jdeme převlíct." rozhodne Li a zatahá za své dosti promočené tričko, které mu právě svou přiléhavostí a průsvitností zvýraznuje břišáky. Vlastně všem klukům zvýraznují trička jejich těla. všichni se tedy rozejdou nahoru po schodech jen já tady stojím jak přibitá k zemi. 

,,Char tak pojd, já ti něco pučím." otočí se na mě Ni, když si všimne, že tu stojím. Zatímco ostatní už jsou nahoře já tedy jdu k Niallovi a spolu se vydáme nahoru. Zalezeme do jedněch z dveří a tak se ocitneme v Niallově ložnici. Fajn klid. Vůbec ted nejsem v ložnici Nialla Horana. 

,,Máš to tu hezký." usměju se, když místnost přelétnu pohledem. 

,,Děkuju." oplatí mi úsměv a vydá se nejspíše do šatny. 

,,A oni tady kluci mají své pokoje a věci, že se šli převlíct?" zeptám se zatím co ho následuji do šatny. 

,,Jo, máme to tak v našem domě každý, protože u sebe navzájem dost často přespáváme a tak." vysvětlí a poté se na mě otočí. 

,, No a co by jsi chtěla ?" zeptá se ukazujíc po jeho šatně. 

,,Já nevím, třeba tepláky a tričko ?" kousnu se lehce nervozně do rtu. S úsměvem přikývne a po chvilce mi tedy podá šedé tepláky a černé tričko. 

,,Asi se budeš chtít vysprchovat vid ? Tak jdi tady do koupelny, jsou tam ručníky, fén, hřeben a měl mi tam být i odličovač tak se chovej jako doma." sdělí mi, když jsme zpět v samotné ložnici a rukou pokyne ke dveřím nacházejících se na druhé straně než šatna. 

,,Dobře, děkuju." pousměju se na něj. 

,,Neděkuj pořád." mrkne na mě a já se tak s určitě červenajícími tvářemi odeberu do koupelny. Ten odličovač tady opravdu naštěstí je a tak se nejprve odlíčím a poté vlezu do sprchy. Po sprše si vyfénuji vlasy, usuším se a převleču do Niallova oblečení. Když jsem hotová opustím koupelnu a prostřídám se s Niallem. Zbytek večera koukáme na filmy a přitom jíme pizzy, které jsme objednali. Nakonec se k Niallovi do postele dostanu asi a v jednu v noci. Když si do ní lehnu málem se rozteču jelikož to voní po něm. Jakou dobu se tady převaluji, ale přes to nejsem schopná usnout. Nakonec to vzdám a  rozhodnu se jít napít. Opravdu potichu dojdu do kuchyně, kde rozsvítím světlo, vezmu si skleničku a naleju do ní vodu. 

,,Taky nemůžeš spát ?" ozve se za mnou a já leknutím málem upustím skleničku na zem. Když se uklidním kouknu se na něj. To se, ale ukáže jako špatný nápad jelikož by mě nenapadlo, že když je rozcuchaný může být tak kouzelný. 

,,Ne, nemůžu." přikývnu. 

,,No a nechceš si povídat ?" zeptá se a já samozřejmě jak jinak než souhlasím. Tak si tady asi další dvě hodiny povídáme, než mi vtiskne pusu na tvář a jdeme spát. bylo to fakt skvělý, dozvěděli jsme se o sobě snad všechno. 

Nebo snad ne všechno ? 


Tak co se mezi nimi mohlo zatajit ? :o Prosímo voltes a komentíky Niki<3

Q: Oblíbený druh zmrzliny ? 

A: Čokoládová <3

Moments (1D)Kde žijí příběhy. Začni objevovat