*32*

1.1K 64 17
                                    

,,Stejně jsem na tebe naštvaná." řeknu rádoby naštvaným hlasem, zatímco si oblíkám žluté šaty do půlky stehen s límečekem. Chystám se totiž na rande s Niallem. Jdeme na večeři no a Ann mi jak jinak než pomáhá s přípravou.

,,Ale notak. vždyt víš,že jsem to dělala pro vás dva." zasměje se. 

,,Já vím a děkuju." usměju se na ní a sednu si naproti ní, aby mě mohla namalovat. Nanese mi make-up, řasenku, hnědé stíny, linky a lesk.

,,Fajn sluší ti to tak si to užijte." obejme mě a já poté s poděkováním víjdu před vilu. 

,,Ahoj sluší ti to." usměje se Ni a vtiskne mi polibek na přivítanou. Poděkuji mu a poté nastoupíme do jeho auta. Po chvíli zastavíme u restaurace a kolem našeho auta se seběhnou dva paparazzi. 

,,Jak sakra vědí, že......" začnu nechápavě máchat rukama.

,,Museli nás sledovat celou cestu, promin." smutně se na mě pousměje. 

,,To je dobrý." věnuji mu úsměv. On poté vystoupí z auta, které obejde samozřejmě následován fotografy a otevře mi dveře. Chytnu se jeho ruky a vystoupím. Ihned obmotá ruku kolem mého pasu, zavře dveře a zamkne auto. Poté se rozejdeme k restauraci. 

Jste spolu ? 

Jenom jednu fotečku 

Jak dlouho jste spolu ? 

Nebo jste jen přátele ?

Různě na nás křičí, ale já se pouze více natisknu na Nialla a během chvíle už jsme naštěstí v bezpečí v útulné restauraci. Usadíme se k jednomu z odlehlejších stolů a hned k nám příjde servírka tak si objednáme. 

,,Stejně nechápu proč se pořád ptají jestli jsme spolu nebo tak, protože i kdyby jsme nebyli a řekli jim, že ne tak tam stejně napíšou co chtějí." nechápavě zakroutím  hlavou.

,,Taky jsem to nikdy nechápal, ale tak co už je to jejich práce. Každopádně dokud se k tomu nějak nevyjádříme budou nám s těmito otázkami v patách pořád." povzdechne si. 

,,No a co s tím teda ? Proč jsi jim neřekl, že je to pravda ?" 

,,Nemůžu to říct jim to by bylo jak kdybych to neřekl. Spíš mě napadlo, že bych zveřejnil tu naší včerejší fotku, ale jenom jestli s tím budeš i ty souhlasit. Každopádně se budeš muset připravit, že to některé fanynky možná ponesou těžce a je tady i možnost, že ti budou třeba posílat hnusné zprávy." smutně se na mě podívá načež já si povzdechnu. 

,,Udělej to, já to zvládnu." pousměju se a on tedy hned vytáhne mobil a fotku zveřejní.


,,Bylo to skvělý Ni, moc děkuju." usměju se na něj když už stojíme u dveří naší vily. 

,,Neděkuj. Jo a ještě jsem se tě chtěl na něco zeptat. Víš.....s klukama jdeme tady v sobotu na jeden takovej charitativní ples a já jsem doufal, že tam půjdeš se mnou." 

,,Půjdu moc ráda, ale nemám žádný šaty." 

,,Neboj to zařídíme. Víš mělo to bejt překvapení,ale ty to vlastně vědět můžeš. Hlavně to neříkej Ann, Harry jí chce překvapit. Ale kluci a El zítra ráno v osm přiletí a jestli Ann příjme Harryho pozvání což asi jo, tak půjdete i s El zítra nějaké koupit." vysvětlí mi a já se nadšeně usměju. Přiletí kluci. 

,,Neboj neřeknu jí to, alespon jí to můžu oplatit. No tak  z letiště hnedka přjedtě k nám já to s rodičema domluvím a dám si budíka." zasměju se. 

,,Dobře, tak dobrou." přejde ke mně a spojí naše rty. Z lehkého polibku na rozloučenou se nakonec stane pomalá a jemná bitva jazyků. 

,,Dobrou." usměju se na něj když se odtáhneme. 

,,Už jsem ti řekl, že tě tak moc miluju ?" vtiskne mi ještě jeden polibek a následně obětí

,,Taky tě moc miluju Ni." řeknu ještě předtím než už se opravdu rozloučíme.


Ráno

V osm mi zazvoní budík a tak rychle vstanu, abych se stihla obléct než přijedou kluci. Tady prší ? Co to je za počasí tohleto ?Já myslela, že v LA nikdy neprší. Obleču si tedy černé sítované punčochy, černé kratásky, tmavě šedý svetřík a černou koženou bundičku. V koupelně vykonám ranní hygienu a poté mi příjde zpráva, že už čekají venku. Rychle tedy doběhnu otevřít dveře. 

,,Ahoj kluci a El" usměju se a postupně je všechny obejmu a Nialla ještě políbím. Naštěstí nejsou skoro mokrý. Neprší tam zas tak hodně. Poté se přemístíme do kuchyně kde udělám všem kafe a začneme si povídat.

,,Dobré ráno." po půl hodině k nám příjdou všichni rodiče a my je sborově pozdravíme. ještě, že ta kuchyn je tak velká.

,,Dobré asi si budu muset zvykat, že tady jsou ráno vždycky tak známí lidé." zasměje se mamka Ann. A já je poté všechny spolu seznámím. I když třeba Harryho už rodiče Ann znají no a Nialla vlastně znají všichni. Chvilku si tady všichni tak nějak povídáme a Harry poté jde probudit Ann. Během pár minut už slyšíme Annino zapištění. Dobře já.


,,Ty ? Proč jsi mi neřekla, že přijedou kluci ?" seběhne po chvíli do kuchyně a ukáže na mě. Ale není naštvaná, spíše nadšená. 

,,Odplata." zasměju se a poté jí obejmu. 


Takovej asi nic moc díl, ale tak at už to k tomu konci je takové klidnější. Prosím o voltes akomentíky Niki <3

Jinak vám děkuji za 4K přečtení u tohoto příběhu. A u mého starého příběhu Camp Undercover  už je 23,9K přečtení. Moc vám děkujuu a dáme dalších 25K ?  Takže kdo z vás ho ještě nečetl určitě budu ráda když se na něj koukne. Ještě jednou moc děkuju, jste prostě úžasný :**Miluju vás Niki <3

Q: Mohly by jste mi poradit nějaké dobré filmy ?

A: Už totiž nevím na co koukat :D

Moments (1D)Kde žijí příběhy. Začni objevovat