*5*

2K 80 20
                                    

S Ann si vyměníme nechápavé a lehce překvapené pohledy. Nakonec, ale obě souhlasíme a tak poté co kluci rozdají několik podpisů a fotek se vydáme do starbucks. Když si už se svými objednávkami sedneme ke stolu, rozhodnu se tedy vyzvat kluky, aby nám sdělili co mají na srdci. 

,,No víjde věc se má tak. Víte o tom, že jsme dělali veřejný konkurz na tanečnice do našeho klipu?" začne Harry. 

,,Jo víme. Dozvěděly jsme se o tom bohužel asi až půl hodiny před konkurzem a i tak jsme tam jeli, ale nestihly jsme to." povzdechne si Ann a já souhlasně přikývnu. 

,,Fakt ? Páni tak tomu se říká prostě štěstí, protože, když jsme vás dvě dneska viděli tancovat, bylo nám jasný, že vám musíme nabídnout, aby jste právě dvěmi těma tanečnicemi a herečkami byla právě vy." usměje se Louis a mě v tu chvíli málem vypadnou oči z důlku. Vždyt to není možný. Takový štěstí my mít prostě nemůžeme. 

,,T-to myslíte vážně ? A vy jste je ještě nevybrali ?" zeptám se překvapeně.

,,Jako jakžtakž vybrali,ale vědět jim máme dát až do dnešního večera a my to ještě neudělali. A popravdě vy jste stejně lepší. Takže je ted jenom na vás jak se rozhodnete, ale my by jsme byli opravdu rádi, kdyby jste nabídku přijali." usměje se. S Ann si vyměníme pouze vteřinové pohledy a přesně víme co chceme říct. 

,,Moc rády přijímáme." řekneme obě najednou a nadšeně. 

,,Jo, super tak my vám dáme ještě večer vědět jak to bude s podepsáním smlouvy a tak. A ted už si pojdme povídat o něčem jiném než je práce." zasměje se Niall a tak se začneme bavit tak nějak o všem. 


,,Ann chápeš to ?" zeptám se nadšeně jen co za námi zavřu dveře od bytu. Je asi o hodinu a půl později a právě nás kluci odvezli domů. Jsou fakt skvělý. 

,,Ne nechápu. My opravdu budeme natáčet klip s One Direction, to je prostě...něco jako splěnej sen." křikne nadšeně a pevně mě obejme.


,,Ahoj holky tak jak jste se měly ?" zeptá se mamka, když spolu s tátou příjdou kolem páté odpoledne z práce. 

,,Mami tomu neuvěříš." řeknu hned a tak jí začneme všechno vyprávět. Protože dnešek byl fakt něco. Poté se odebereme do mého pokoje, abych se mola nachystat na párty a ještě aby jsme stihly zajít k Ann a i ona se mohla nachystat. Však to znáte holky no. Převleču se do světle růžového trička s dlouhým rukávem a tmavě růžové minisukně. Odlíčím se, abych se mohla znovu nalíčit. Nanesu tedy make-up, linky, řasenku a červenou rtěnku. Vlasy si nakulmuji a stáhnu gepardovano čelenkou. Nakonec si hodím od kabelky potřebné věci, rozloučím se s rodičema,jelikož budu dneska spát u Ann, protože to je z klubu k ní blíž a poté tedy opustíme náš byt a jdeme domů k Ann. I ona se převleče a to konkrétně do růžového tílka,gepardované minisukně a růžového sáčka. Také se opět nalíčí a poté chceme vyrazit, ale v tom mi pípne telefon označující novou zprávu. Niall. 

,,Ahoj Char. Hodilo by se vám tedy podepsání smlouvy zítra ve tři ? V pátek by se začalo zkoušet a od pondělka by se natáčelo." přečtu zprávu nahlas. 

,,Mně se to hodí, protože k babičce jedeme až na večír." přikývne Ann a tak Niallovi odepíšu. 

Ahoj Nialle, jo hodilo počítáme s tím.

Odepíši tedy. Po chvíli už mi pípne ještě jedna zpráva a to adresa místa kam máme dorazit. Poté už tedy opravdu vyrazíme pařit. V klubu to už z dálky žije a to je teprve osm. Naší skupinu najdeme naštěstí bez nějakých velkých problémů. Samozřejmě hned dostaneme nějaké pití a tak celý večer pijeme, povídáme si, smějeme se a samozřejmě hodně tancujeme a ovládáme parket. Bez toho by to přeci nešlo. vždyt jsme tanečníci. 


Trošku kratší a klidnější díl,ale snad potěšil. prosím o votles a komentíky Niki <3 ¨

Věnuji: @nathalii21 Všechno nejlepší k svátku :**

Q: Kdo taky nemá rád vedra ?

A: Já. Nemám ráda ani velké zimy. Nejlepší je když je tak akorát :D

Moments (1D)Where stories live. Discover now