*22*

1.2K 71 9
                                    

V klubu už to pořádně žije. Prodereme se davem tančících těl k baru kde si každý objednáme něco k pití. Jelikož se fakt nehodlám opít do němoty rozhodnu se koupit si pinakoládu. Mám jí ráda a tolik se po ní neopiju. Když si od barmana převezmu svůj žlutý koktejl a své pití mají už i ostatní rozejdeme se dál od parketu k boxíku. Usadíme se a pustíme se do pití. 

,,Holky kluci říkali, že vás přijali na New Yorskou akademii tanečních umění. Moc vám to přeju." usměje se na nás El. 

,,Jo přijali moc děkujeme." řekneme s Ann nastejno a usmějeme se. Přitom, ale cítím jak mě někdo přejíždí nepříjemným pohledem. Vlastně se ani nemusím koukat a vím kdo to je. Zvednu hlavu k Erice a pozvednu obočí. Ještě mě jednou propálí pohledem, který by mohl zabíjet kdyby to šlo. Tak nějak se chvíli bavíme právě o škole a o Americe jako takové než se naše konverzace stočí úplně jiným směrem. 


,,Jdeme tancovat." zasměje se po půl hodině Luise a tak se vydáme na taneční parket. Samozřejmě ne všichni. Znáte postavení kluků k tanci, Erika se zase pořád plazí po Niallovi a tak jdeme pouze my co jsme zbyly. Chvíli jen tak s holkama trsáme a blbneme. Prostě se bavíme a já konečně po několika dnech zapomenu na to všechno. Na Nialla, na Eriku, na to jak ho miluju a na to jako on mi ublížil. Sakra fajn už zase na to myslím, dost. 

,,Char, Char slyšíš to ?" poklepe mi Ann na rameno. Nachvíli ztichneme a já se zaposlouchám do prvních tonu písničky. 

,,No jasně I got you od Bebe Rexhy." řeknu nadšeně a obě se začneme radovat. 

,,Hezká písnička,ale proč máte takovou radost ?" koukne na nás nechápavě Perrie. 

,,Víš tohle je vlastně písnička na kterou jsme vymysleli vlastní choreografii a ještě jsme neměli čas jí někde ukázat." vysvětlím. Pamatuju jak jsme jí s Ann vymakávali. Trvalo nám asi týden to vymyslet a další týden to pořádně nacvičit. Vždycky jsme se scházeli bud u ní v pokoji jelikož má na skříni velké zrcadlo a nebo v tanečním studiu, které jsme díky skupině měly volně přístupné. Makaly jsme na tom pořád po škole, po tréningu večer, kdy se jen dalo. 

,,Tak do toho holky." usměje se El a obě poodstoupí. S Ann si pouze prohodíme rychlé pohledy a hned jakmile se začne v písničce zpívat se začneme naučeně hýbat. Trvá to opravdu chvilku než si vysloužíme pozornost i ostatních lidí v klubu, kteří kolem nás utvoří kolečko a povzbudivě na nás křičí. I kluci a Erika nás od stolu pozorují. Když dotancujeme ozve se velký potlesk a já mám opravdu radost. Poté se opět každý vydá dělat to co sám chce a my s holkama pokračujeme v blbnutí. 


,,Lidi já du na záchod." zasměju se po další půl hodině kdy se k nám už přidali i kluci. Jediný kdo tady chybí je Erika. Kam se asi poděla ? No ne, že by mi to vadilo. 

,,Mám jít s tebou ?" zeptá se Ann, ale já záporně zakroutím hlavou. 

,,Zvládnu to." pousměju se a vydám se tedy na toalety. 

,,Oh, jo, oh." slyším jakmile vklouznu na dámské toalety. Aha tady si asi někdo užívá. Pro sebe se zasměju a vlezu do kabinky co nejdál té kde se to vše odehrává. 

,,Eriko." křikne nakonec onen mužský hlas a já málem spadnu do záchodu. Aha tak myslím, že jsem naší Barbínu našla. Vylezu z kabinky a omeju si ruce, když se akorát otevřou dveře od oné kabinky a nejdřív z nich vyleze nějaký muž a v závěsu za ním Erika. Když si mne všimne na chvíli se zasekne zatímco ten kluk rychle vypadne. Skřížím si ruce na hrudi a otočím se na ní, protože do ted jsem jí viděla pouze v zrcadle. 

,,Tak jak jsi si užila ?" uchechtnu se. 

,,Dobře o tom si ty můžeš nechat jenom zdát." řekne povýšeně. 

,,Ne děkuju, jednorázovky na oprejskanejch záchodech fakt nejsou můj styl. Ty hale, já sice mám nosit brýle na čtení, ale zas tak blbě nevidím bych řekla, jen si myslím, že ten kluk se ani trošku nepodobal Niallovi." prohodím jen tak jakoby ledabyle. 

,,Taky, že nebyl. Ten se mnou poslední dobou nějak nechce spát a já vůbec netuším proč. Co jsem se vrátila je nějakej jinej než dřív, no tak si to musím vynahradit jinde. Ale tobě bych radila s emu o tom nezminovat, stejně by ti nevěřil." odfrkne si. 

,,Neboj já nemám za potřebí donášet. On jednou příjde na to jakou krávu si vydržuje." 

,,Jak jsi mi to řekla ?" řekne naštvaně. 

,,Slyšela jsi." prohodím pouze a opustím záchody vracející se na parket. Zrovna hraje pomalá písnička a já si mezi ploužícími páry všimnu taky Ann a Harryho. Při pohledu na ně se musím usmát. Jsou spolu moc roztomilí, snad se dají brzy dohromady. Jsem ráda, že alespon ona je štastná. Ne nemůžu na to myslet,proč je to tak těžký ? Proč je tak těžký hrát na venek to jak jsem v pořádku, když zevnitř přitom pomalu odumírám. ¨

,,N-nechceš si zatancovat ?" ozve se těsně za mnou hlas, který ihned poznám. Moje srdce se rozbuší zatímco se na něj otočím a střetnu se s jeho modrýma očima. 

,,Jdi si zatancovat s Erikou." prohodím jakoby mě to vůbec nebolelo. 

,,Char, ale já chci tancovat s tebou. Já, věř mi prosím. To co jsem říkal to co jsem dělal to jsem dělal protože tě....." 

,,Protože mě miluješ jo to už jsi mi říkal, ale já ti nevěřím. Promin Nialle nevím co jsi si myslel fakt nevím, ale já nejsem holka se kterou si budeš hrát, prostě nejsem. Nesnáším tě tak už mi dej konečně pokoj." křiknu naštvaně. Ještě, že ta hudba hraje tak nahlas jinak by mě všichni tady slyšeli. 

,,Nesnášíš mě ?" jeho oči se zalesknou. 

,,Ublížil jsi mi Nialle." řeknu na to tohle protože vlastně nevím jestli ho nesnáším a to je možná to nejhorší. Copak jde nesnášet někoho koho i přes to jak mi ublížil miluju ? Nic na to neříká a tak od něj odejdu. Už se nemůžu dočkat až poletíme do Ameriky, tam snad budu mít konečně klid. 

Nebo to jsem si, alespon myslela......


Lásky moje jsem zpátky. Ani nevíe jak mi tohleto chybělo. Doufám, že jste na tenhel příběh nezapoměly a, že se vám díl líbil. Prosím o voltes a komeníky Niki <3

Q: Těšíte se na Louisovu písničku ? 

A: Já jo a myslím, že v kombinaci s Bebe to bude fakt pecka, tak snad nás nezklame :) 

Moments (1D)Where stories live. Discover now