*4*

2K 90 24
                                    

,,Nialle ?" pousměju se překvapeně. 

,,Promin." omluvně a s červenajícími tvářemi se na něj podívám. Bože to se už fakt může stát jenom mě. Proč já blbá se občas nemůžu koukat kam jdu. Jak je možný, že takový nešika jako jsem já tancuje. Divím se, že při tom nikoho  nezabiju. 

,,Nic se nestalo." zasměje se a ted na sebe jen tak všichni koukáme, dokonce i Ann, která mezitím stihla přijít. Vážně tady právě stojíme s celým seskupením One Direction ? Nakonec to lehce trapné ticho naštěstí prolomí Niall. 

,,Ehm.....jinak ahoj......." naznačí, že neví mé jméno. 

,,Jo jasně, jsem Charlotte." lehce se zasměju. Doufám, že už se tolik nečervenám i když vevnitř stále ještě šílím.

,,Char, rád tě poznávám." usměje se na mě. Jo jasně, určitě netoužil po ničem jiném než poznat tu nešiku, která do něj během dvou dnů dvakrát vrazila.

,,Já vás taky a tohle je moje nejlepší kamarádka Anne." představím i jí. Kluci se na ní na přivítaní usmějou. 

,,Ehm myslím, že se vám asi představovat nemusíme, ale rádi vás poznáváme." tentokrát se slova ujme Harry. 

,,Ne to nemusíte. Známe vás." přitakám jeho názoru nebo postřehu, nevím jak to chcete nazvat. 

,,Jste faninky ?" usměje se Louis. Nadechnu se, abych mu odpověděla, ale v tom mě přeruší hlas Caleba. 

,,Ann,Char tak pojdte, za chvíli vystupujeme." křikne na nás. 

,,Už jdeme." odvětím mu na zpět.

,,Vy tu vystupujete na té akci ? S čím ?" zeptá se Niall. 

,,Tancujeme v jedné skupině. Neříkej, že vy tady taky budete vystupovat." odpoví mu Ann. 

,,No vlastně budeme. Tak jdeme rovnou s váma." zasměje se Zayn a tak se všichni rozejdeme dovnitř nákupního centra. U vchodu se k nám ještě přidají dvě gorily aneb ochranka kluků. Chvíli tady čekáme za podiem než je čas, aby jsme šli vystupovat. Tancujeme na zremixovanou a sestříhanou písničku Paris od The Chainsmokers. Když nás ohlásí vystoupíme na podium. Všimnu si kluků, kteří stojí u podia a koukají na nás. Zaujeme začáteční pozy a když se spustí hudba začneme se pohybovat. Chvíli tancujeme všichni stejně dohromady, pak ve dvojicích při, kterých jsem s Calebem a taky to samozřejmě prokládáme pár soly, několik z nich mám i já. A právě při jednom mám poslat vzdušnou pusu do publika a tak jí pošlu s mrknutím směrem ke klukům. Normálně bych to asi neudělala, ale když jsem na podiu jsem mnohem sebevědomější než mimo něj. Miluju styl, kterým v téhle skupině tancujeme. Je to totiž spojení různých tanců. Od baletu přes aerobik až k hip hopu. A přesně tohle spojení miluju úplně ze všeho nejvíce. Když dotančíme mám z toho opravdu dobrý pocit. Jelikož to bylo naše poslední vystoupení s touto choreografií dala jsem do toho opravdu všechno, ne že bych jindy nedala, protože já jedu vždy na sto deset procent a taky jsem si to chtěla hlavě užít a obojí se mi povedlo. Takže co víc si přát. Když tedy dotančíme vysloužíme si opravdu obrovský potlesk. Který pochází i od kluků a to mi udělá ještě větší radost. Jo a taky už vím co to je za akci. Je to dobročinná akce na výběr peněz do nově udělané dětské nemocnice tady v Londýně. Slezeme z podia a nahradí nás moderátor.

,,Lidi tak to bylo úžasný." řekne nadšeně Caleb a poté co všichni nadšeně a s úsměvy na tváři přikývneme, skončíme v hromadném obětí. 

,,Fajn takže večer platí ?" zeptám se ještě, když se od sebe odtáhneme. Chceme totiž jít na diskotéku oslavit konec sezony. I když ne tak oslavit jako spíše se spolu prostě rozloučit. Tohle bylo možná moje poslední vystoupení s touto skupinou. A možná o pro Ann. Když mi to ted dojde cítím slzy, které mě štípou v očích a vyměním si pohled s Ann, která vypadá vlastně úplně stejně. Když se tedy blíže dohodneme na večeru jdou se převléct, ale my dvě zde chceme ještě zůstat a vidět kluků vystoupení. To si přeci nemůžeme nechat ujít. 

,,Holky bylo to úžasný nechápu jak to děláte, fakt že ne." a my o vlku a vlk....však to znáte. 

,,Děkujeme." řekneme na stejno s Ann a všichni se našemu sehrání zasmějeme.

,,My jdeme na podium, ale pak si ještě promluvíme." usměje se Liam. 

,,Dobře tak my jdeme koukat." řeknu a doufám, že to neznělo až tak nadšeně. 

,,Takže jste faninky."  zkonstatuje Louis. 

,,Možná trošičku." ukážu na svých prstech jak málo načež se oni začnou smát a poté vylezou na podium, zatímco my si jdeme stoupnou tak, aby jsme na ně dobře viděli. Zpívají Back for you a já nemůžu jinak než prostě zpívat s nimi a nadšeně poskakovat. Miluju ty kluky. Teda chápete jak to myslím. Prostě takovou tou fanouškovskou láskou. Teda jasně jsou hezcí a co si budeme povídat Niall obzvlášt, ale na lásku je potřeba víc. Když slezou z podia samozřejmě je pochválíme, protože to jinak prostě nejde. 

,,Děkujeme. No a máte ted něco v plánu. Napadlo nás totiž jestli nechcete zajít třeba do starbucks, protože by jsme se vás chtěli na něco zeptat, nebo spíše něco nabídnout." 

A tohle byla ta věta, která to vše začala........


Tak co jim asi můžou chtít hm ? Prosím o voltes a komentíky Niki <3 

Holky přihlásila jsem můj minulý příběh Princess a ted jdu přidat i tento do Wattys 2017. A jelikož s tím přeci jen nemám ještě moc zkušenosti, chtěla jsem se zeptat jestli tady není nějaká zkušenější autorka, která o tom ví něco více.  Protože já o tom upřímně nevím prakticky nic. Každopádně jsem to tam přidala a snad to nějak dobře dopadne :D

Věnuji: @Elka3228 Děkuju že jsi tenkrát napsala tu otázku na, kterou jsem úplně pak zapoměla a omlouvám se za to, ale ted přišel čas na odpověd :D :*

Q: Vysněný kluk ?

A: Tohle je opravdu skvělá otázka. Co se týče vzhledu asi nějaký přesný typ nemám. Když se mi kluk líbí tak se mi prostě líbí a je jedno jestli je blond nebo zrzek :D Ale většinově se mi líbí bud blondáci nebo bruneti s modrýma nebo zelenýma očima.(To jste nečekaly :D) Ale co je u mého vysněného kluka hlavní není vzhled, ale to aby s ním byla sranda, byl milý a gentleman. Abych mu mohla věřit, aby to nebyl takový ten namyšlený blbec a samozřejmě hlavně aby mě měl opravdu rád. A když bude umět zpívat a hrát na kytaru nebo tancovat tak je to jenom plus :p :D No tak si z toho vyberte, kdo je pro mě asi můj vysněný kluk. Myslím, že to neuhádnete :D

Moments (1D)Where stories live. Discover now