Yirmi Yedi ~ "İnsanlardan hayır gelmeyeceğini zaten biliyordum."

4.4K 287 817
                                    

Of uzun zamandır bölüm atmamışım... özlemişim. ASLINDA ÖZLEMEDİM ÇÜNKÜ ZATEN YAZIYORDUM EHEHE.

Finali yazıp bitirmeme az kaldı. Final bittiği an her gün bölüm atacağım. YEY.

Umarım beğenirsiniiiiiiz, bayağı uzun bölüm oldu... BUNDAN SONRAKİ BÖLÜMLER VAR YA OF OF.

Ve şey, dayanamayarak hikayede çok sevdiğim bir headcanon'ı kullandım, yazarı kim bilmiyorum ama affetsin didnsksj

Media: NatRomanova

Ama açılmaz diye:

Wattpad'e güvenim kalmadı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Wattpad'e güvenim kalmadı... ÇOK GÜZEL DEĞİL Mİ.

Lily's Pov

"Şimdi, eğer Slytherin bu oyunu alırsa ve Ravenclaw kaybederse, işimize daha çok yarar. Şu yandan bak, Hufflepuff artık bir kere Ravenclaw'lara kaybetti. Gryffindor'sa kimseye kaybetmedi. Bu yüzden, birkaç gün sonraki maçta eğer Hufflepuff bizi yenerse bile, hesaplanmış bir puan farkıyla kaybedersek, her ikimizin de bir mağlubiyyeti olduğu için, bizim hala birincilik şansımız kalıyor. Slytherin'in kupayı kazanma şansı zaten sıfırın altında - hayatım boyu Slytherin'in böyle rezil bir oyun yılını görmedim, duymadım - çünkü hem bize, hem de Hufflepuff'lara kaybettiler. Bu yüzden onlar bu maçı alırsa birinciliğimiz hemen hemen garantilenir. Ama eğer Ravenclaw'lar bu oyunu kazanırsa ve biz Hufflepuff'lara gerekli puan farkıyla kaybedersek, Ravenclaw bir kez bize, biz ise bir kez Hufflepuff'lara kaybetmiş oluruz ve eğer Ravenclaw'ın ümumi puan sayısı bir şekilde bizimkinden çok olursa onlar şampiyon olur. Slytherin bu yıl çok kötü, eğer aklını başına toplayabilip kazanırsa, bizim için mükemmel bir yedek olur, Ravenclaw şampiyon adaylığını kaybeder ve bizim önümüzde bir tek Hufflepuff kalır. Tabii biz birkaç gün sonra Hufflepuff'ı yenersek - ki yeneriz - biz direkt şampiyon oluruz."

Psyche sanki on yıl önce başladığı konuşmasını bitirdiği zaman derin bir nefes aldım. Sabah, derslerin başlamasından biraz önce, Büyük Salon'da herkes bu maçı konuşuyordu. Neymiş efendim, eğer Ravenclaw Slytherin'i yenerse, ve olursa da, Gryffindor Hufflepuff'lara kaybederse Ravenclaw birinci olabilirmiş - eğer Hufflepuff'ın ümumi sayısı onlardan çok olmazsa. Eğer Slytherin kazanırsa, Gryffindor'un önünde sadece Hufflepuff kalırmış. Ama eğer Gryffindor gelecek maçta Hufflepuff'ı yenerse bu saçmalığı boş boşuna konuşuyoruz demektir. Ama hayır, bu konuşmanın saçmalık olduğunu anlamak için şartlandırmaya gerek yok.

"Vay be, ben inceliğe dikkat etmemiştim," dedi Eida, "O zaman eğer-"

"Aaaa!" dedim dayanamayıp Eida'yı bölerek, "Eğer eğer eğer eğer! Ne var biliyor musunuz? Yeter! 'Eğer' kelimesini bir kez daha duyarsam 'eğer' kusacağım."

Should Be Hard | Jily • ÇapulcularHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin