4.

5.6K 126 27
                                    

P.O.V. Brooke
Als Jace en ik ons ontbijt op hebben, lopen we weer samen naar de woonkamer toe. We gaan op de bank zitten en ik pak mijn telefoon erbij. Ik zie dat ik een groep ben gezet.

Girlzzz🔥💯
Lola🔆: Hey Brooks, wat is je kamernummer?
Lola🔆: Misschien kunnen we bij jou iets doen.
Ik: 386
Ik: We kunnen op de Wii spelen😉😂
Rose🙊: Omg! Dat heb ik al zo lang niet meer gedaan😂
Ik: Ik ook niet
Ik: Ik zag het op m'n kamer staan thuis en ik dacht zo van: misschien kan ik het hier doen.
Lola🔆: YES! Ik hou van de Wii
Ik: Komen jullie nu gelijk
Rose🙊: We zijn dichterbij dan je denkt😏

Gelijk na dit appje gaat de bel. "Ik ga wel" zegt Jace. Ik knik goedkeurend. Dan kan ik alvast de Wii klaarzetten. "Hey meiden" hoor ik Jace zeggen. "Oh, is dit 386?" Vraagt Lola. "Ik ben binnen!" Roep ik. "Ja dus" zegt Rose droogt, voordat ze allebei naar binnen lopen. "Doe je mee?" Vraag ik aan Jace. "Als je niet tegen je verlies kan, zou ik nog maar een keer nadenken" zegt hij grijnzend. "Nu ben je weer te egoïstisch" zeg ik, terwijl ik met mijn ogen rol. "Ik ben de beste in Wii spelen" zegt Rose resoluut, waardoor ik moet lachen.

We beginnen met spelen en al snel sta ik voor. "Ha, ik ga winnen!" Roep ik. Jace en Rose kijken me allebei boos aan, waardoor ik begin te lachen.

Na een tijdje gespeeld te hebben, heb ik één keer gewonnen, Jace twee keer en Rose ook twee keer. "Nou, dat is dan duidelijk. Ik ben gewoon slecht en Jace en Rose hebben allebei een gedeelde eerste plaats" zegt Lola. Jace en Rose zuchten allebei geïrriteerd waardoor Lola en ik moeten lachen.

————

Het is nu 17:30u, dus dat betekent dat er over een kwartier eten in de kantine komt te staan. "Zullen we naar de kantine gaan?" Vraag ik. Iedereen stemt ermee in en met z'n vieren lopen we naar de kantine toe.

Als ik pizza zie liggen, ren ik er meteen naartoe. Ik hoor Lola, Rose en Jace achter me lachen, waardoor ik mijn middelvinger naar ze opsteek. Ik pak stiekem twee stukken pizza en loop er dan snel mee weg, naar een lege tafel.

Al snel zitten de andere er ook bij, met allemaal één stuk pizza. "Je bent nu illegaal bezig" zegt Rose, waardoor ik mijn schouders ophaal. "Ik houd gewoon teveel van pizza" "Dat kunnen we zien" zegt Lola grinnikend.

Na het eten lopen we weer de kantine uit. "Hey schoonheid, ben je er weer?" Vraagt de enige echte Jordan Adams. Ik rol met mijn ogen en kijk hem verveeld aan. "Ja, want ik woon hier ook weet je wel" zeg ik droog. Hij rolt met zijn ogen en kijkt me dan weer grijnzend aan. Ik voel een arm om m'n middel heen en zie dan dat die van Jace is. Er gaan ineens allemaal fijne tintelingen door mijn lichaam heen. Ik begin toch niks voor hem te voelen toch... "Houd maar weer op met die vieze spelletjes van je Jordan" zegt Jace, voordat hij zich omdraait, waar ik uiteraard in mee ga omdat hij me vast heeft en weg loopt. Rose en Lola kijken me vanaf de zijkant met wiebelende wenkbrauwen aan, waardoor ik ze een dodelijke blik geef.

Als Jace en ik weer aankomen bij onze kamer, laat hij me los en opent de deur. Ik voel gelijk dat de warmte weg is. We lopen naar binnen. "Ik ga even douchen" zeg ik. "Is goed" antwoordt hij. Ik loop naar onze slaapkamer waar ik alle benodigdheden pak, zoals kleding en haarshampoo die ik nog in mijn tas had zitten.

————

Na het douchen loop ik weer terug naar de woonkamer. Ik zie dat Jace me aanstaart, waardoor ik moet blozen. Als hij mijn reactie ziet, glimlacht hij. "Je ziet er weer prachtig uit" zegt hij grinnikend. Ik heb een kort sportbroekje aan en een te groot T-shirt die ik ooit van een vakantievriend had gestolen. Ik ga naast Jace op de bank zitten en ik zie op de tafel twee koppen thee staan en een doos chocolade. Mijn ogen worden groot en meteen neem ik een chocolaatje die ik in m'n mond prop. "Lekker? Ik had ze van m'n moeder meegekregen" Ik knik hevig met mijn hoofd. "Alles wat met chocolade te maken heeft is welkom bij mij" zeg ik lachend. "Ik wist niet dat jij ook thee dronk" zeg ik terwijl ik met mijn hoofd naar zijn theemok knik. "Er zijn jongens die niet van koffie houden, dus dan is thee de beste optie" zegt hij schouderophalend. Ik knik instemmend.

We zijn een film aan het kijken, maar ik vind 'm een beetje saai. Ik dommel langzaam in en als mijn hoofd de schouder van Jace raakt, wil ik eigenlijk weer rechtop zitten, maar hij slaat een arm om me heen, waardoor ik zo blijf zitten. Ik glimlach en nestel me nog wat meer tegen hem aan. Wie had ooit gedacht dat ik samen, gezellig met Jace op de bank zou zitten... Als je me dit op de middelbare school had vertelt, had ik je vierkant uitgelachen.

Roommates with my bully?! •Dutch• {voltooid} (herschreven)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu