34.

1.7K 49 0
                                    

P.O.V. Brooke
Het is vandaag alweer zaterdag. Nadat Jace dat gesprek had gehad met zijn vader, is hij nóg blijer dan daarvoor. Het is heel erg leuk om te zien.

Ik lig nog steeds in bed, terwijl ik naar Jace aan het kijken ben, die nog ligt te slapen. Ik zie zijn ogen langzaam open gaan, waardoor ik glimlach. "Goeiemorgen" fluister ik. "Hey schat" zegt hij terug, terwijl hij een arm om mijn middel heen slaat en me naar zich toe trekt. Ik grinnik en geef hem een kus op zijn mond. "Zullen we iedereen uitnodigen om hier af te spreken?" Vraag ik. Jace knikt goedkeurend. "App jij de meiden. Dan app ik de jongens" zegt Jace. Ik knik.

Ik stap uit bed en loop naar mijn kast waar ik een broek en een T-shirt uit pak. Ik loop naar de badkamer waar ik een warme douche neem. Ik hoor een klop op de deur. "Ja?" "Kan ik binnenkomen?" Hoor ik Jace zeggen. "Natuurlijk" De deur gaat open en dicht en ik zet de douche uit. Ik droog me af en doe mijn kleding aan. "Nodig ze maar uit vanaf 2 uur. Dan ga ik nu even boodschappen doen" zeg ik. "Komt goed" Ik geef Jace een kus en loop dan naar de woonkamer. Ik app even snel Selena, Lola en Rose. Ik pak dan alles wat ik nodig heb, trek mijn jas en schoenen aan en loop dan naar de supermarkt.

Als ik weer thuis kom, zitten Tim en Alexia ook aangekleed op de bank. "Goeiemorgen" Ik geef ze allebei een kus op hun voorhoofd en loop dan naar de keuken waar ik de boodschappen opberg. "Kan ik je helpen?" Vraagt Alexia. "Graag. Dan zijn we eerder klaar" Ze knikt instemmend en helpt mee.

Als we klaar zijn, gaat de bel. Ik loop naar de voordeur toe en open de deur. Ik zie Selena staan. "Hey" Ik geef haar een knuffel en laat haar dan binnen. "Oeh, wat een leuk huis" zegt ze meteen als we de woonkamer inlopen. "Thanks" zeg ik grinnikend. Selena zegt gedag tegen Tim, Alexia en Jace en gaat dan op de bank zitten. "Wat wil je drinken?" Vraag ik aan haar. "Doe maar cola" Ik knik goedkeurend. "Willen jullie limonade?" Vraag ik aan Alexia en Tim. Ze knikken allebei. Ik loop naar de keuken waar ik vier glazen inschenk met het gewenste drinken en ik pak een biertje. Ik loop terug naar de woonkamer en geef iedereen zijn drinken.

De deurbel gaat na een kwartiertje weer en ik sta weer op om open te doen. Ik zie iedereen daar staan. Lola, Rose, Jordan, Brodie en Dave. Ik geef ze allemaal een knuffel en laat hen ook binnen. Jace heeft inmiddels alle stoelen uit de keuken hier neer gezet, zodat iedereen een plekje heeft. "Willen jullie een biertje?" Vraag ik aan de drie jongens. Ze knikken alle drie instemmend. "En wat willen jullie?" Vraag ik aan Lola en Rose. "Doe maar een cola" zegt Lola. "Water graag" zegt Rose. "Water? Sinds wanneer doe jij gezond" Vraag ik grinnikend. "Jap. Ik ben al dat suiker even zat" legt ze uit. "Aha. Komt eraan"

Ik plof naast Jace neer op de bank. "Als jullie nog iets willen, vraag het maar aan Jace" zeg ik. Iedereen begint te grinniken door mijn opmerking. "Hoe gaat het met jullie?" Vraagt Lola aan mij. "Goed hoor. We hebben het alle vier goed opgepakt hier, dus dat is mooi" zeg ik. "Hoe was jullie weekendje weg?" Vraagt Rose nieuwsgierig. "We zijn tot zaterdagavond gebleven, helaas. We moesten Alexia ophalen, want het ging niet zo goed daar" leg ik uit. "Oh, dat is naar. Was het verder wel leuk?" Vraagt ze. "Ja. Echt heel erg bedankt nog" zeg ik dankbaar. "Geen dank. We weten hoe zwaar jij het vooral had, dus jullie verdienden het" zegt Lola nu.

Ik knik begrijpend. Ik had het inderdaad niet zo makkelijk, moet ik het zo zeggen. Ik wilde zo goed voor de kinderen zorgen dat ik mezelf een beetje vergat, waardoor ik elke dag heel moe was en ik niet genoeg slaap kreeg. Nu is dat gelukkig niet meer zo.

Ik sta na een tijdje op om naar de wc te gaan. "Oh, dat heb je net niet gedaan!" Hoor ik Lola ineens roepen. Als ik klaar ben, open ik de deur en zie ik Jace voor mijn neus staan, waardoor ik licht schrik. "Schat, help me. Lola zit achter me aan" zegt hij 'bang'. "Wat heb je gedaan?" Vraag ik lachend. "Ik heb per ongeluk mijn biertje over haar heen gegooid" zegt hij haastig, terwijl hij achter me gaat staan, omdat Lola eraan komt rennen. "Sorry, maar ik ga geen kant kiezen" zeg ik lachend. "Awh, toe nou" zeurt hij als een klein kind. "Nope" houd ik vast, terwijl ik weer rustig naar de woonkamer loop. Tim komt naar me toe lopen. "Waarom is papa bang?" Vraagt hij zielig. Ik til hem op en kijk hem glimlachend aan. "Hij is niet echt bang hoor. Hij speelt het alleen" leg ik hem uit. Hij krijgt meteen weer een lach op zijn gezicht en ik zet hem weer op de grond. "Ik ga papa helpen" zegt hij trots. Ik moet lachen. "Is goed schat" Hij rent naar Lola en Jace toe en dan begint hij aan het been van Lola te trekken, zodat ze bij Jace weg gaat.

Ik ga lachend op de bank zitten. "Hij is echt zo schattig!" Zegt Selena met een hoog stemmetje. "I know right" zeg ik instemmend.

Ja, ik heb het perfecte gezinnetje...

————————————————————————
Hey hey🙋🏼‍♀️

Dit is best wel lang geleden😅
Sorry hiervoor!

Ik heb echt geen inspiratie meer voor dit boek, dus na dit hoofdstukje komt het epiloog☺️

Xxx Eline

Roommates with my bully?! •Dutch• {voltooid} (herschreven)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu