21.

2.7K 86 13
                                    

P.O.V. Brooke
Rond 17:00u zijn alle dozen leeg en is alles opgeruimd. Ik kijk tevreden om me heen. Jace komt naast me staan en slaat een arm om mij heen. "Nu is het echt óns huisje" zegt hij. Ik kijk hem glimlachend aan en knik. "Zal ik pizza bestellen?" Vraag ik. Hij knikt goedkeurend. "Bestel er maar twee. Dan kunnen we met de kids delen" "Oké"

Ik ga op de bank zitten, naast Alexia en pak mijn telefoon erbij. "Wat vind jij lekker op je pizza?" Vraag ik. "Salami" Ik knik. Ik bestel 2 pizza's met salami.

"Wat vind je tot nu toe van het huis?" Vraag ik nieuwsgierig. "Het is echt heel mooi" zegt ze glimlachend. "En je kamer?" "Die is echt prachtig. De kleur op de muur is heel mooi en het is echt groot" zegt ze enthousiast. Ik moet grinniken door haar enthousiasme. "Ik ben heel blij dat je het mooi vindt"

Als de pizza's er zijn, loopt Jace naar de deur om ze te betalen. Ik loop naar de kamer van Tim. Ik heb hem even laten slapen, want hij was heel erg moe. "Timmie. Word je wakker?" Fluister ik in zijn oor. Ik schud hem een beetje heen en weer en hij opent zijn oogjes. "We gaan eten" zeg ik. Meteen slaat hij het dekbed van zich af en staat hij op, waardoor ik zachtjes moet lachen. "Heb je honger?" Vraag ik. Hij knikt hevig met zijn hoofd. We lopen samen naar de keuken waar Alexia en Jace al zitten.

Tim klimt op de stoel naast Jace en ik ga tegenover hem zitten. Ik pak een stuk pizza uit de doos en leg die op mijn bord. Ik snij het in kleine stukjes en ruil dan mijn bord met die van Tim. "Yeeehh" zegt hij, voordat hij zijn vork pakt en het langzaam opeet.

"Ik wilde morgen eigenlijk even langs Selena gaan" zeg ik tegen Jace. "Ik weet niet of je Alexia en Tim dan mee kan nemen, maar ik wilde even met Brodie en Dave een game-middag houden en dan gelijk vandaar uit naar mijn werk. Ik moet me daar aanmelden, maar dat duurt als het goed is niet zo lang" zegt hij. "Is goed. Ik denk dat Selena dat helemaal niet erg zou vinden" zeg ik grinnikend. "Goed" zegt hij opgelucht. "Anders moest ik ze hierheen laten komen en dat was dan een beetje onhandig geweest" Ik knik begrijpelijk.

Mannen en gamen, ik ga dat nooit snappen...

Na het eten gaan we met z'n vieren een spelletje spelen. Namelijk kwartet. Tim en ik vormen een team en Jace en Alexia. We spelen drie potjes en wie er dan verloren heeft, moet morgen het eten maken. Ik moet het dan praktisch alleen doen, maar Tim wil mij vast wel helpen. Het staat nu 1-1 en Tim en ik staan voor. In een keer gaan Jace en Alexia heel erg snel en hebben ze gewonnen. "En wat ga je koken voor ons?" Vraagt Jace, om me geïrriteerd te maken. "Mmh, wat dacht je van spruitjes" zeg ik grijnzend. Hij trekt een zuur gezicht. "Als je dat gaat maken ben ik weg" zegt hij. "Nee hoor, grapje. Zelfgemaakte lasagne?" Vraag ik. "Kijk. Daar word ik nou blij van" zegt hij, voordat hij mij een kus geeft en opstaat. Ik grinnik en sta dan ook op. "En gaat Tim mij dan goed helpen?" Vraag ik aan hem. Hij knikt blij met zijn hoofd. "Ja! Ikke mama helpen" zegt hij, voordat hij zijn armen om mijn been heen slaat. Ik geef hem een kusje op zijn kruin. "Ga jij in je kamer even met de autootjes spelen? Dan gaat mama even de afwas doen" Tim knikt en rent dan weg. Ik draai me weer terug naar het aanrecht en maak een sopje klaar.

P.O.V. Jace
Ik zie Tim en Alexia de keuken uitlopen. Brooke draait zich om naar het aanrecht en begint aan de afwas, terwijl ze een liedje neuriet. Ze ziet er zo echt heel schattig en knap uit. Ik doe de deur zachtjes dicht en loop naar haar toe. Ik sla mijn armen om haar heen en leg mijn hoofd op haar schouder. "Wist je dat je er zo erg onweerstaanbaar uitziet" fluister ik in haar oor. Ze draait zich met een ruk om. "Ik schrok me kapot" zegt ze zacht, terwijl ze speels op mijn borst slaat. Ze kijkt recht in mijn ogen en ik druk mijn lippen op die van haar. Ik til haar op en zet haar op het aanrecht. Ze gaat met haar kleine handen door mijn haren heen en ik leg mijn handen op haar heupen. Ik tik met mijn tong tegen haar lippen aan en ze opent haar mond.

Tijdens onze zoensessie worden we verstoord door een klein gilletje. Brooke en ik schrikken en trekken ons terug. In de deuropening staat Tim met zijn handen voor zijn ogen. "Iewl mama en papa kussen" zegt hij, voordat hij naar ons wijst. Brooke en ik kijken elkaar aan en beginnen te lachen. Ik loop naar hem toe en Brooke gaat van het aanrecht af. "Is dat niet normaal dan?" Vraag ik aan hem. Hij schudt zijn hoofd. "Nee!" Zegt hij vastbesloten. "Jij moet nog veel leren, monstertje" zeg ik grinnikend tegen hem, terwijl ik met mijn hand door zijn haren heen wrijf. "Wat kom je doen?" Vraagt Brooke. "Papa moet meespelen met mij" zegt hij. "Nou, dan kom ik er aan. Ga maar alvast naar je kamer" hij knikt en loopt weer terug naar zijn kamer.

"Vanavond maken we af waar we begonnen zijn" zeg ik met een knipoog naar Brooke. Ze krijgt een blos op haar wangen en draait zich om naar het aanrecht om het te verbergen. Ik moet lachen door haar reactie en loop naar Tim zijn kamer toe.

Ik zie Tim met zijn autootjes spelen. Hij rijdt de autootjes over het speelkleed heen en maakt daarbij schattige geluidjes met zijn mond, alsof het een echte auto is.

Wat ben ik blij dat mijn leven zo gelopen is...

Roommates with my bully?! •Dutch• {voltooid} (herschreven)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu