14.

3.1K 91 8
                                    

P.O.V. Brooke
Als Alexia en Jace de kamer uit zijn, loop ik naar de badkamer. Ik zet het bad aan en zet de verschillende shampoo's op het rekje boven het bad. Ik loop weer naar de slaapkamer, waar ik Tim zie kijken naar de verschillende foto's die boven mijn bed hangen. "Wie zijn dit allemaal?" Vraagt hij nieuwsgierig. Ik ga naast hem op het bed zitten. "Dit zijn mijn papa en mama" zeg ik, terwijl ik naar de foto wijs. "Dit ben ik met mijn beste vriendin, Selena" "Dit ben ik met jou papa"

Ik vind het geweldig om hem zo te mogen noemen...

"Dit ben ik met mijn zus die toen nog leefde" "Waarom is ze nu dood?" Vraagt hij verdrietig. "Ze vond het leven niet meer zo leuk. Ze wilde heel graag naar een ander leven. Misschien is ze nu wel een heel mooie ster" leg ik uit. Hij knikt. "Ik hoop dat ze nu wel blij is" zegt hij glimlachend. "Dat weet ik wel zeker" zeg ik.

Ik vertel nog wie iedereen op de foto's zijn en dan neem ik Tim mee naar de badkamer. Ik zet de kraan weer uit en gooi er dan een scheut zeep in. Ik draai me naar Tim om rustig aan het wachten is. "Doe eens je armen omhoog" zeg ik glimlachend. Hij doet zijn handen in de lucht en dan trek ik zijn T-shirt uit. "Ik moet nog even plassen" zegt hij verlegen. "Is goed" Ik loop achter Tim aan, om aan te wijzen waar het is.

Tim zit in bad, terwijl hij met twee badeendjes speelt die ik ergens had gevonden. Ik pak de haarshampoo van het rekje af en doe wat op mijn hand. Ik smeer het uit op mijn handen en masseer het dan door zijn haren heen. "Zullen we morgen naar de kapper gaan om je haartjes te laten knippen?" Vraag ik aan hem. "Ja!" Zegt hij blij. Ik glimlach. "Oké. Afgesproken" Ik pak de douchekop en zet die dan aan. Ik spoel de shampoo uit zijn haar. Ik ga weer op het krukje zitten die ik hier had neergezet en speel dan nog even met Tim.

Ik hoor de voordeur open gaan. "We zijn er weer!" Roept Jace. "Kan je even met de tas naar de badkamer komen!" "Ja!"

De deur gaat open. "We hebben alleen even snel de basic dingen gehaald. Jij mag nog wel met Alexia, Lola en Rose gaan winkelen of zo, maar ik vind het helemaal niks" zegt hij, terwijl hij de tas op de grond neerzet en weer weg loopt. Ik moet lachen door zijn gedrag. "Mag ik dan mee? Ik heb dat nog nooit gedaan" "Tuurlijk mag je dan mee" zeg ik glimlachend.

Ik til Tim uit bad en zet hem op de grond. Ik ga op mijn knieën zitten en droog hem af. Tim houdt zich vast aan mijn schouders als ik zijn broek en onderbroek aan doe. De onderbroek heeft autootjes erop en de pyjama is met Cars erop. Hij kijkt er blij naar. "Deze is leuk!" Zegt hij blij. "Dat hebben papa en Alexia dan goed uitgezocht" zeg ik. Hij knikt instemmend.

Ik loop samen met Tim's handje vast, naar de woonkamer toe. Hij kan blijkbaar wel lopen als iemand zijn hand vasthoudt. Het gaat nog niet vlekkeloos, maar het gaat beter. Hij kijkt om zich heen met grote ogen. "Het is zo mooi hier" zegt hij in mijn oor. "Ja hè. Dat vind ik ook" zeg ik. Ik zet Tim bij Jace op schoot en loop dan naar de keuken toe. Ik kijk in de kastjes en zie er dan een blik soep staan. Goed genoeg voor vandaag.

Ik dek de tafel en zet dan de pan met soep erop. Ik schenk twee glazen water voor Jace en mij in en twee glazen limonade voor Alexia en Tim, die ik ook op tafel zet. "Komen jullie eten?" Vraag ik. "Ja" zegt Jace. Ik hoor al snel voetstappen deze richting op komen. Jace zet Tim naast mij neer en gaat dan tegenover mij zitten, met Alexia naast hem. We eten ons eten en praten intussen over allerlei dingen.

Als we alle 4 klaar zijn met eten, staan we op van tafel. Alexia en Tim lopen gelijk samen naar de woonkamer. Ik pak alle vaat van tafel en zet het in de gootsteen. Ik zet de kraan aan en wacht tot het warm is. Ik voel twee gespierde armen om me heen en een paar lippen in mijn nek. "Jace" mompel ik zachtjes. "Ssst" fluistert hij, voordat hij mij omdraait en zijn lippen op de mijne drukt. Hij tilt me op het aanrecht en gaat dan tussen mijn benen staan. Ik sla mijn armen om zijn nek heen en ga met één hand door zijn haar heen. "Ga je helpen?"
Vraag ik aan hem, wanneer ik me teruggetrokken heb. "Is goed" Ik spring van het aanrecht af en begin dan met het afwassen. Jace droogt het af en zet het weer in de kastjes.

Al snel zijn we klaar en lopen we naar de woonkamer. Ik zie dat Alexia en Tim allebei in slaap zijn gevallen op de bank. "Ik denk dat ze eindelijk hun rust hebben gevonden" zeg ik met een glimlach. "Dat weet ik wel zeker" zegt Jace, voordat hij mij een kus op mijn wang geeft.

Ik til Tim voorzichtig op van de bank en Jace doet hetzelfde bij Alexia. We brengen ze naar mijn 'oude' slaapkamer en leggen ze daar op bed.

Nadat Jace en ik een relatie kregen, heb ik hier niet meer geslapen, dus Alexia en Tim mogen deze kamer nu gebruiken. In allebei de kamers staat namelijk een tweepersoonsbed. We geven ze allebei een kus op hun voorhoofden en lopen dan terug naar de woonkamer waar we op de bank gaan zitten en een film kijken.

Roommates with my bully?! •Dutch• {voltooid} (herschreven)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu