19.

3K 81 6
                                    

P.O.V. Brooke
~3 maanden later, zaterdag~
Vandaag is de dag dat we eindelijk in ons appartement mogen. Ik ben alweer met mijn studie begonnen en Jace heeft een goede baan gevonden bij een kantoor. Ik weet niet hoe hij het voor elkaar heeft gekregen zonder diploma op zak, maar hij heeft de baan en dat is het belangrijkste.

We zijn met z'n alle de dozen aan het inpakken. Tim pakt al zijn spulletjes en legt ze voorzichtig in de doos. Ik kijk hem glimlachend aan, denkend aan deze drie lange en vermoeiende maanden. Ik ben blij dat we eindelijk uit dit kleine kamertje weg mogen. Voor z'n vieren is het eigenlijk echt te klein om te wonen. Voor één nachtje is het leuk, maar daarna voel je je al snel benauwd, omdat er niet echt een plekje is waar je alleen kunt zijn. Ik ben daarom ook best wel veel weg geweest, omdat het me soms te druk werd.

————

De deur gaat open en Lola, Rose en Jordan komen naar binnen gerend. Lola en Rose komen naar mij toe en knuffelen me tegelijk. "Hey" zeg ik grinnikend. "Ik wil echt niet dat je weg gaat?" Zegt Rose met een pruillip. "Ik kom vaak langs en jullie kunnen ook langskomen in de weekenden of zo. En er is tegenwoordig iets als digitale stuff" zeg ik lachend. Lola grinnikt en knikt instemmend. "Maar dat is niet hetzelfde" gaat Rose zeurend door. Ik haal een hand door haar haren heen. "Je weet zelf ook dat het niet anders kan" Ze knikt teleurgesteld en probeert haar haar weer goed te doen. "Nu jullie er toch zijn, kunnen jullie mooi helpen" zeg ik grijnzend. Ze kijken me verontwaardigt aan. "We hebben nog genoeg te doen" zeg ik, voordat ik bij Lola en Rose en verhuisdoos in hun armen druk. Hetzelfde doe ik bij Jordan die verderop met Jace staat te praten. Hij kijkt mij vragend aan. "Jullie mogen gezellig meehelpen" zeg ik. Jace lacht en slaat een arm om mij heen. "Gratis hulp geregeld?" Vraagt hij. Ik knik trots. Hij schudt lachend zijn hoofd en helpt Jordan dan met het inpakken van de doos. Ik loop naar Alexia en Tim en help hen weer verder met het inpakken van de doos waar we mee bezig waren.

————

Na een lange reis, door alle lange files, zijn we eindelijk aangekomen. Jace opent de garage en rijst daar zijn auto in. Jace, Alexia en ik stappen uit de auto. Ik rek me even uit, want het lijkt alsof al mijn spieren aan elkaar zijn gegroeid. Jace haalt de slapende Tim uit de auto en ik pak mijn tas waar alle belangrijke spullen inzitten. De verhuiswagen komt morgen, zodat we genoeg tijd hebben om even te rusten. De meubels staan als het goed is al in het huis.

We nemen de lift naar boven. Ik stop de sleutel in het slot en open de deur. Ik laat Jace met Tim en Alexia eerst binnen en dan loop ik erachteraan. "Heerlijk. Een eigen huis" zucht Jace tevreden. Ik knik instemmend. "Mag ik gelijk slapen? Ik ben heel erg moe" zegt Alexia slapend. "Natuurlijk. Slaap lekker" zeg ik glimlachend. "Welterusten" Jace en ik geven haar allebei een kus en dan loopt ze naar haar slaapkamer. "Ik ga Tim in bed leggen" zegt Jace. Ik knik goedkeurend. Ik hang mijn jas aan de kapstok en schop mijn schoenen uit. Ik loop via de woonkamer naar de slaapkamer. Ik ben te moe om nog iets te gaan doen, zoals tandenpoetsen. Ik trek mijn kleding uit en ben eigenlijk te moe om een shirt aan te trekken, dus ga ik maar in mijn lingerie slapen, ook al slaapt dat voor geen ene meter. Make-up had ik expres niet opgedaan, dus dat hoef ik er ook niet af te halen. Ik laat me op het bed vallen en sluit genietend mijn ogen.

Even later voel ik het bed naast me inzakken en open ik mijn ogen. "Gaat het allemaal wel goed met je?" Vraagt Jace bezorgd. Ik haal mijn schouders op. "Ik ben snel moe en heb veel stress" "Ga eens op je buik liggen" fluistert hij in mijn oor. Ik luister braaf en ga liggen, terwijl ik mijn ogen weer dicht doe.

Na een tijdje voel ik dat hij op mijn rug gaat zitten en mijn bh los maakt. "Wat ga-" Verder kom ik niet, want ik voel zijn grote, warme handen mijn schouders masseren, met olie. Ik heb geen idee waar hij het vandaan haalt, maar het zal wel goed zijn. Ik zucht genietend en laat hem zijn gang gaan. Op sommige plekken doet het echt heel erg veel pijn, maar ik zeg niks, omdat ik weet dat de knoop eruit moet.

Na, wat lijkt, een half uurtje stopt hij. "En?" Vraagt hij nieuwsgierig. "Dit mag je best vaker doen." Zeg ik met een lichte grijns. Hij grinnikt en geeft mij een kus op mijn voorhoofd. Ik glimlach, nog steeds met mijn ogen dicht. "Ga eens heel even zitten" zegt hij. Ik zucht, maar ga toch zitten. Ik open even mijn ogen, om te zien wat hij wil. Hij staat daar, zonder shirt. Helemaal niet verkeerd dus!

"Armen omhoog" zegt hij. Hij weet dat ik dit altijd tegen Tim zeg als ik zijn shirt uit wil trekken en kijk hem daarom verbaasd aan. "Doe nou maar" zegt hij zuchtend. Ik doe wat hij zegt, want ik ben te moe om hier een discussie over te maken. Hij doet mijn bh nu helemaal uit. "Ik ga niet naa-" Ik stop weer met mijn zin, omdat hij zijn shirt over mijn hoofd heen doet. "Je moet eens niet zoveel zeuren jij" zegt hij grinnikend. Ik antwoord niet, maar geniet van de warmte die nog van zijn shirt afkomt. Ik ga weer liggen en Jace komt ernaast. Ik nestel me tegen hem aan en sluit mijn ogen. "Ik hou van je, princes" hoor ik hem nog fluisteren, voordat ik in een heel diepe slaap val.

Roommates with my bully?! •Dutch• {voltooid} (herschreven)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu