Epiloog

1.8K 51 15
                                    

P.O.V. Brooke
~paar jaar later~
Vandaag is de grote dag! Ik ga trouwen met mijn allerliefste vriend, die ik na vandaag mijn man kan noemen!

Ik ben nu 29 en Jace is 30. Drie jaar geleden mochten Jace en ik ons eigen kindje in de armen nemen, Job. Hij is een heel vrolijk jongetje en kan het heel goed hebben met zijn grote broer.

Tim is nu namelijk alweer 15. Hij begint echt te puberen en gaat zijn vader een beetje achterna op school. Ik probeer het tegen te houden, maar het lukt me nog niet heel goed.

Alexis is alweer 23 en woont nu 2 jaar samen met haar vriend. Jace is nog steeds haar trotse broer en hij is nog even beschermd om haar.

Ook kunnen Jace en Alexia het goed vinden met hun vader. Hij is eigenlijk weer echt opgenomen in de familie, maar ze zullen het nooit vergeten.

"Ben je er klaar voor lieverd?" Vraagt mijn vader die trots naast mij staat. Ik knik en glimlach naar hem. "Helemaal" Ik haak mijn arm in de zijne en als de grote deur opengaat, loop ik samen met mijn vader naar voren toe. Ik kijk om mij heen en zie alle mensen waar ik van hou in de zaal zitten.

Achter mij lopen Selena, Lola, Rose en Alexia.  Ze mochten alle vier mijn bruidsmeisjes zijn, omdat ik evenveel van ze hou en niemand wil kiezen.

Op de voorste rij zitten de belangrijkste mensen in mijn leven. Mijn twee kinderen, mijn moeder, zometeen mijn vader, de vader van Jace, m'n drie beste vrienden, zometeen ook mijn 3 beste vriendinnen en mijn schoonzus.

Als we vooraan zijn, kijk ik naar mijn toekomstige man die er prachtig uit ziet in zijn zwarte pak. Mijn vader geeft mijn hand aan Jace en gaat dan naast mijn moeder zitten. "Mama!" Hoor ik Job hard door de zaal heen roepen, waardoor iedereen moet lachen. Ik kijk Jace met een zeer gelukkig gezicht aan.

"Ik houd van je schat"

"Ik houd ook van jou"

! THE END !

————————————————————————
Hey hey🙋🏼‍♀️

Dit was dan het einde van 'Roommates with my bully'.

Ik hoop dat jullie het een leuk boek vonden! Misschien zie ik nog wel reacties van jullie bij een van mijn andere boeken😉

Xxx Eline

Roommates with my bully?! •Dutch• {voltooid} (herschreven)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu