7.

4.5K 112 18
                                    

P.O.V. Jace
~een aantal dagen later~
Ik heb alles geregeld voor de date met Brooke. Ze weet niet dat het vandaag is, dus ik ga haar verrassen. Ik ben oprecht wel heel erg zenuwachtig, maar ik ga mijn dag er niet door laten verpesten. Ik had Lola en Rose gevraagd of ze me wilden helpen en daar zeiden ze natuurlijk geen 'nee' tegen.

Lola en Rose komen Brooke zometeen ophalen en dan nemen ze haar mee naar hun eigen kamer. Ik maak mezelf dan klaar en rijd naar het strand hier dichtbij om alles klaar te zetten. Als ik dat heb gedaan rijd ik terug naar school en haal haar bij Lola en Rose op. Ik ben echt benieuwd hoe ze eruit ziet...

De deurbel gaat en ik sta op. "Wie is het?" Roept Brooke vanuit onze slaapkamer. "Ik ga nu kijken!" Roep ik terug. Ik open de deur en daar staan Lola en Rose. "Ben je er klaar voor?" Fluistert Lola. Ik haal mijn schouders op. "Brooke, het is voor jou!" Ik hoor al snel voetstappen hierheen komen en dan staat ze met een glimlach naast me. "Hey, we hadden toch niks afgesproken?" Vraagt ze. "Nope. We nemen je gewoon gezellig mee naar onze kamer. We wilden wat kletsen, onder de meiden" zegt Rose. "Oh oké" Brooke trekt haar schoenen aan en loopt dan met Lola en Rose mee.

Ik loop naar onze kamer. Ik pak een onderbroek, sokken, een donkerblauwe spijkerbroek, een wit T-shirt en een leren jack uit mijn kast en loop dan naar de badkamer. Ik neem een snelle douche, voordat ik me helemaal klaar maak. Ik trek mijn kleding aan en doe dan een beetje gel in mijn haar. Ik loop naar de keuken en pak daar al het eten en drinken dat ik verstopt had een paar dagen geleden. Ik zei dat ik naar Jordan ging, maar eigenlijk ging ik naar de supermarkt om eten te halen.

Ik stop al het eten in een grote mand. Ik loop, met de mand natuurlijk, naar de woonkamer. Ik trek mijn schoenen en jas aan en loop dan de deur uit.

————

Ik ben terug op school en loop nu naar de kamer van Lola en Rose. Ik begin steeds zenuwachtiger te worden. Ik heb het nog nooit zo erg gevoeld...

Ik klop op de deur en al snel gaat de deur open. Ik zie Rose staan met een big smile op haar gezicht. "Brooke! Het is voor jou!" Al snel komt Brooke in zicht en mijn mond valt nog net niet open. Ze kijkt verlegen naar beneden. Rose loopt weg, om ons alleen te laten. Ik pak de handen van Brooke vast en meteen kijkt ze op. "Je ziet er prachtig uit" fluister ik. Ze krijgt een glimlach op haar gezicht. "Dank je. Wat gaan we doen?" Vraagt ze nieuwsgierig. "Dat is een verrassing" zeg ik. "Awh... toe nou" zeurt ze. "Ik zeg niks" grinnik ik. Ze zucht, maar geeft dan toch toe.

We komen aan bij het strand en ik parkeer mijn auto. Brooke en ik stappen allebei uit de auto en Brooke kijkt nieuwsgierig om haar heen. "Je kan nog niks zien" zeg ik met een knipoog. Ze bloost lichtjes. Ik pak haar hand vast en neem haar mee naar het open plaatsje.

Ik heb er trouwens voor gezorgd dat Jordan alles hier in de gaten hield, zodat er niks gestolen werd enzo.

Brookes mond valt open als ze ziet wat er allemaal voor haar neus staat. "Oh my God" zegt ze zacht. "Vind je het mooi?" Vraag ik. Ze kijkt me aan en knikt dan hevig met haar hoofd, waardoor ik glimlach.

We gaan op het kleed zitten, waar ik de mand met al het eten en drinken had opgezet. We beginnen met eten en tussen door praten we over allerlei dingen. Het is echt heel gezellig en ik voel me goed bij haar.

Ik pak de taart en zet die tussen ons is. Ik geef het mes aan Brooke en knik met mijn hoofd naar de taart als teken dat ze het aan moet snijden. Ze kijkt me fronsend aan, maar snijdt dan toch de taart aan.

P.O.V. Brooke
Ik kijk Jace fronsend aan. Waarom zou ik de taart aan moeten snijden? Op de helft kom ik niet meer verder. Ik probeer erdoorheen te komen, maar de taart geeft het op en valt uiteen. Ik zie een klein plastic doosje en haal die eruit. Ik maak het open en haal het kleine papiertje eruit.

Do you want to be my princess?

Als ik dit lees, worden mijn ogen groot. Ik kijk Jace aan en hij kijkt mij verwachtingsvol aan. "No... I want to be your Queen" Zeg ik grinnikend, terwijl ik hem een knuffel geef. Hij kijkt me lief aan en drukt dan zijn lippen op de mijne.

————

"Zullen we een foto maken? Er is een mooie zonsondergang" zeg ik blij. Jace knikt goedkeurend en staat op. Ik volg zijn voorbeeld en zet mijn telefoon op een goede plaats. Ik zet de timer aan en loop naar Jace die al klaar staat. Ik spring in Jace' armen en als we denken dat de foto gemaakt is, zet Jace me weer neer en lopen we terug naar mijn telefoon. Als ik de foto zie, krijg ik gelijk een glimlach op mijn gezicht. Ik laat 'm aan Jace zien, die goedkeurend knikt. "Zal ik 'm op Instagram zetten?" Vraag ik aan Jace. "Van mij mag je het doen" zegt hij schouderophalend. Ik knik.

@Brookexwilson: My love❤️ @JaceSpike

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

@Brookexwilson: My love❤️ @JaceSpike

256 likes, 44 reacties
@Lolaaa: Yesss💪🏼
@XxSelena: Als je haar pijn doet, kom ik je slaan😌😠 @JaceSpike
@JaceSpike: Love you🥰
@JaceSpike: Nu ben ik bang!😟 @XxSelena
@Roosje: Schatjes!!!💕

Roommates with my bully?! •Dutch• {voltooid} (herschreven)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu