Hoofdstuk 17: gezellige avond 1.0

12.1K 256 20
                                    

Anne Gray:

Het eten is op en ik breng de afwas naar de keuken. Jake was zo ontzettend lief! Ik wou dat dat vaker kon, maar ja hij heeft zo zijn ego! 'Waar denk je aan?' vraagt Jake. 'Ik uuh, ik denk aan uhhh, wortels. Ja ik denk aan wortels' zeg ik. 'Wortels?' vraagt Jake met een grijns. 'Ja wortels' zeg ik lachend. ' Ik denk aan iets anders' zegt Jake zwoel. Jake komt  dicht bij me staan. Hij buigt zich naar me toe en komt dichtbij met zijn lippen. Ik kijk hem aan, zijn mooie groene ogen kijken me lief aan. Dit is kant de Jake die ik wil leren kennen, die andere kant hoeft hij niet te laten zien. Hij buigt nog verder op 2 cm tussen mijn lippen stopt hij even. 'Anne' zegt hij. Het klinkt verdrietig, boos en blij tegelijk. 'Ja?' vraag ik

TRINGGGGGG

Neeee! dit meen je niet, de bel gaat! Jake schrikt ervan en vlucht snel de badkamer in.

 Tuurlijk dat is Luc met een paar vrienden en Dana. Ik loop naar de deur en open hem. Daar staat Dana met Aiden & Luc met 2 jongens die ik niet ken. 'Hee Anne!' roept Dana iets te enthousiast. 'Hoi' zeg ik zacht. 'Anne is Jake er ook?' vraagt Aiden vriendelijk. 'Uhh ja die is in de badkamer.' zeg ik nog steeds zacht. 'Oeh, wilde dingen gedaan' zegt Aiden met de grootste grijns ooit. 'Aiden! Niet zo flauw doen' zegt Dana boos. 'Sorry Anne' zegt Dana verontschuldigend. Samen met Aiden loopt ze naar binnen. 

'Hey zusje, alles goed?' vraagt Luc. 'Kan niet beter!' zeg ik met een slechte glimlach. 'Mooi' zegt Luc, 'Mag ik je voorstellen aan;  Kay, Luc wijst een zwart harige jongen aan met bruine ogen. 'Hoi! ik ben Kay' zegt hij vriendelijk. 'Anne' zeg ik een ook vriendelijk. Kay glimlacht en loopt naar binnen. 

Dit is Alex, Luke wijst een bruinharige jongen aan met blauwe ogen. 'Alex' zegt hij bot 'Anne' zeg ik kortaf. Alex loopt naar binnen. 'Sorry maar zijn vriendin heeft het net uitgemaakt, daarom is hij zo bot' zegt Luc met medelijden. 'Dat is te zien ja' zeg ik. 'Nou kom we gaan naar binnen' zegt Luc vrolijk.  Maar je kan aan hem zien dat hij niet zo vrolijk is.


Hoi!!

Sorry dat ik een poosje niks heb gepost ik had het een beetje heel erg druk!

Sorry dat dit hoofdstuk een beetje kort is!! 

Nieuw Update: 15 februari!

XX ME!

Roommates with the badboyWhere stories live. Discover now