Hoofdstuk 18: gezellige avond 2.0

12.1K 255 34
                                    

Anne Gray:

Luc en ik lopen dus naar binnen. Zo te zien doet iedereen alsof ze thuis zijn, want ze hangen allemaal op de bank. Alleen Jake zit er niet bij. ' Jake is nog in de badkamer' zegt Aiden grinnikend. ' Aiden, Jake en ik hebben niks speciaals gedaan! Hou op met zeiken en ga je bezig houden met Dana!' zeg ik kwaad. 'Wow, rustig' zegt Aiden lachend.

'Wie wil er wat drinken?' vraag ik om het gespreksonderwerp te veranderen. 'Ja doe maar een biertje!' roepen; Luc, Aiden en Kay in koor. 'Doe maar een colaatje voor mij Anne' zegt Dana. Ik loop naar de koelkast en pak het drinken. 'Vangen' roep ik naar Dana. Dana schrikt van mijn actie maar vangt het blikje cola wel 'Jemig Anne doe eens normaal' giechelt Dana. Die meid heeft nog geen druppel gedronken maar ze is nu al gek.

'Alex wat wil jij?' vraag ik. 'Mijn vriendin' fluister hij zacht maar wel hoorbaar. Ik heb echt medelijden met die jongen. 'Dat heb ik niet sorry' fluister ik. Aiden schiet in de lach. 'Alex doe even normaal! Vergeet je vriendin of eigenlijk ex-vriendin nou even!' zegt Luc een beetje geïrriteerd. 'Sorry, dat gaat niet lukken. Als jullie het niet erg vinden ik ga naar mijn appartement.' zegt Alex met een snik in zijn stem. Alex staat op en loopt weg. Er valt een stilte.

' Zullen we doen durf of de waarheid doen?' vraagt Kay. 'Jaaaa!' roept Dana enthousiast.

'Ik ga even kijken waar Jake blijft' zeg ik zachtjes. Ik loop weg.

'Jake?' Ik klop op de badkamer deur. Het slot draait open. Ik open de badkamer deur en loop naar binnen. Jake zit in het bad. Ik begin te lachen. Het is nog al een suf gezicht. 'Alles goed Jake?' vraag ik. 'Ja hoor' zegt Jake flauwtjes. 'Kom' ik trek Jake aan zijn arm omhoog. Maar hij is nog al zwaar. Ik val achterover met Jake op me. We beginnen te lachen. Ik probeer overeind te komen. Maar Jake duwt me terug.

Jake en ik hebben oogcontact (alweer!!) hij buigt zich naar me toen tot dat onze lippen 2 millimeters van elkaar zijn verwijdert. Mijn lippen verlangen naar, hem heel erg.

En dan gebeurd het onmogelijke; we worden gestoord door ; Dana, Luc, Aiden en Kay die binnen komen lopen. Ze schieten alle vier in de lach. Ik ben ondertussen knalrood aangelopen. Jake vind het wel grappig en zit stom te grijnzen, hij ligt ook nog steeds op me!
'Jake eh, mag ik opstaan?' fluister ik. 'Eh zeker!' fluister Jake. Hij staat op en trekt me omhoog.

'Zo tortelduifjes gaan we nu doen durf of de waarheid doen?' zegt Dana vrolijk. Daar heb ik nu echt geen zin in maar ja ik wil de sfeer niet verpesten dus we lopen naar de woonkamer.

We ploffen allemaal ergens neer. Ik ga naast Jake zitten op een stoel, Jake schuift een arm om me heen. Ik krijg het er warm van.

'Okeee ik begin!' zegt Dana enthousiast. 'Doen durf of de waarheid aan Kay,' zegt Dana. 'Waarheid!' zegt Kay.  'Ben je in love?' vraagt Dana giechelend. 'Eh nou er is wel een meisje die ik leuk vind, ze zit hier niet op school, meer zeg ik niet!' zegt Kay blozend. Iedereen begint te joelen

'My turn' zegt Kay snel. 'Doen durf of de waarheid aan Anne.' 'Doen' antwoord ik, gelijk krijg ik spijt van mijn keuze.

'Zoen Jake op de mond' zegt Kay grijzend

Hoiii!!!
Speciaal voor valentijn!
Wat zou Anne doen?
Ik ben flauw dat ik jullie laat wachten!
Misschien morgen een nieuwhoofdstuk als ik tijd heb! Anders nieuwe update: 21 februari

Happy Valentin❤️

XX ME

Roommates with the badboyUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum