Hoofdstuk 44: begrepen en narigheid

9.3K 205 14
                                    

Anne Gray:

Jake stormt op me af tilt me open en drukt me stevig tegen hem aan. Ik begraaf mijn gezicht in zijn nek. 'Ik laat je nooit maar dan ook nooit meer alleen wachten.' Zegt Jake, je hoort dat hij zich schuldig voelt. 'Jake, alsjeblieft dit is jouw schuld niet!' Zeg ik hem geruststellend. 'Wil je me nog wel?' Vraagt Jake. 'Jake! Doe normaal, natuurlijk wil ik je, ik hou van je. Ik hou verdomme zo veel van je.' Zeg ik huilend. Jake kust mijn tranen weg. 'Anne je moest eens weten hoeveel ik van jouw hou, ontelbaar.' Zegt Jake. 'Gadverdamme kan dit kleffe gedoe even niet hier.' Zegt Mika die in de deur opening verschijnt. Angstig kijk ik Jake aan. 'Shhsst, het komt goed babe, laat dit maar aan mij over.' Zegt Jake.

Heel voorzichtig zet Jake me op de grond. Met een woeste uitdrukking loopt hij naar Mika, die in elkaar deukt. 'Als jij nog 1 keer met je vieze poten aan haar zit, dan zorg ik er voor dat jij nooit, maar dan ook nooit meer iets kan aanraken.' Zegt Jake woest. 'Ik ben niet bang voor jouw.' Zegt Mika. Helaas voor Mika maar hij kan niet acteren je ziet gewoon dat hij het in zijn broek doet. 'HEB JE DAT BEGREPEN.' Schreeuwt Jake. 'J-j-ja.' Stottert Mika. Dat is niet genoeg voor Jake. Hij trapt hem nog een keer in zijn buik. 'Zo dat is opgelost.' Jake loopt naar me toe, tilt me in bruidsstyle op en zo verlaten we dit horror gebouw. 

Heel voorzichtig tilt hij me in de auto. 'Het is nog wel even rijden, probeer anders maar wat te slapen.' Zegt Jake, voorzichtig drukt hij een kus op mijn lippen. 'Hmm oké.' Antwoord ik.

Ik kijk de naar buiten en voel langzaam mijn ogen dichtvallen.'

'Maar alles gaat toch goed met haar?!' 'Ja Dana, ze heeft alleen een paar blauwe plekken op haar lichaam en ze is moe, ze ligt te slapen.' 'Ach die arme schat, als ik ooit die Mika tegen kom dan gaat hij er aan.' 'Doe dat maar niet, ik heb hem gewaarschuwd dit doet hij nooit meer, ze is van mij! En niet van Mika.' Zegt Jake woest. 'Jake! Doe eens rustig, Anne houd van je dat weet je, maak haar nou niet wakker!' Zegt Dana bezorgd. 'Te laat.' Zeg ik, ik open mijn ogen. 'Sorry schatje.' Zegt Jake verontschuldigend. 'Maakt niet uit, ik was al half wakker.' 'Ach Anne, ik mag zo met Mila naar huis daar praten we verder oké?' Zegt Dana. 'Ohh maar dat is super goed nieuws! Ik kan niet wachten om Mila weer te zien.' Zeg ik opgewonden. 'Jij gaat als je thuis bent het rustig aan doen Anne!' Zegt Dana streng. 'Ja mama.' Antwoord ik. 'Sorry maar ik moet gaan, ik zie jullie snel. doei!' Zegt Dana. 'Tot straks.' 

Wanneer wij bij ons appartement zijn aangekomen ga ik gelijk in ons bed liggen. Jake komt er bij, hij tilt me op gaat liggen en trekt me boven op hem. Ik nestel me neer op zijn borstkas. 'Ik hou van je.' Mompelt hij. Terwijl hij door mijn haren strijkt. 'Ik ook van jouw.' Zeg ik. 

'GOED VOLK.' Roept Aiden. Ik ben blijkbaar in slaap gevallen. Want ik schrok wakker. Jake begint te lachen. 'Jij bent zo schattig als je slaapt.' Zegt hij plagend. Ik lach. 'Alleen dan?' 'Nee altijd.' Ik ga van hem af en loop naar de woonkamer. Daar staat Dana met Aiden, hij heeft de maxi cosi bij zich waar de kleine Mila June in zit.' Ik loop er op af. Ik kijk in de maxi cosi en zie een slapende Mila. 'Eh Anne, gaat het een beetje?' Vraagt Dana bezorgd. 'Ja op zich,  ik denk dat ik er alleen een kleine trauma aan over hou.' Zeg ik. 'Dat is niet niks he!' Zegt Dana. 'Klopt, maar het is zeker geen pretje als je opgesloten zit ergens waar je niet weet waar je bent bij een gek die beweert dat die van me houd.' 'Klopt Anne, maar je bent niet alleen wij zijn er voor je wat er ook gebeurt we zijn er voor je.' Zegt Dana bemoedigend. 'Dat weet ik en daar ben ik dankbaar voor alleen nu wil ik het er niet meer over hebben want dat is alleen maar narigheid terwijl we Mila hebben.' Zeg ik enigszins vrolijk. 


Hoii!

Ik ga morgen op vakantie, ik heb daar waarschijnlijk wifi dus er moet geen probleem zijn. Stel je voor dat heb ik niet; excuses daarvoor!

Nieuwe update(als alles mee zit): 3 augustus of eerder.

XX ME

Roommates with the badboyWhere stories live. Discover now