Hoofdstuk 21: zieke kip en verprutst

12.1K 242 34
                                    

Jake Adams:

Waarom? Waarom kan ik niet mijn gevoelens uiten? Mijn eerste kans verprutst. Mijn tweede kans gekregen en die heb ik ook verprutst. Lekker bezig Jake! Ik ga nooit een derde kans krijgen. Nooit. Mijn hoofd kan nog maar aan 1 ding denken: Anne.

Wat doet ze toch met me? Als dit zo door blijft gaan is er niks over van mijn muur rondom mijn hart. Wil ik dat? Mijn reputatie opgeven? Voor een meisje? Dat heb ik nog nooit gedaan. Na 1 dag ben ik wel afgeknapt op een meisje. Maar niet op Anne.

Ik ga gewoon door, ik heb een deal gemaakt we zijn gewoon vrienden. Gewoon vrienden. Ik blijf gewoon mijn reputatie houden en dat is wat ik wil, toch?


Anne Gray:

Na het ongemakkelijke gesprek met Jake in de slaapkamer ben ik naar de aula gelopen. Even rust. Er was letterlijk nog niemand. Ik heb geprobeerd Dana te bellen maar die nam niet op. Ik heb nog een uur voordat mijn eerste les begint. Ik ga zitten en pak mijn telefoon, oortjes en lieveling's boek. Even lekker ongestoord muziek luisteren en een boek lezen.

'Heyy Anne wat ben je vroeg' zegt Scarlet met een verkouden stem. Ik schrik op uit mijn boek en zie dat Scarlet  bij me komt zitten. 'Hey Scarlet alles goed?' vraag ik. 'Ja, kan beter voel me niet helemaal fit maar ja altijd positief blijven he!' zegt Scarlet met een neppe glimlach, je kunt inderdaad zien dat ze niet fit is. 'Waar is Liv?' vraag ik. 'Ehh volgens mij naar het toilet, ik ben er niet helemaal bij dus heb eigenlijk geen idee' zegt Scarlet schamend.

'Wie denkt dat ik op het toilet zit?' zegt Liv lachend. Ik moet lachen. 'Hallo Anne, alles goed?' vraagt Liv vriendelijk. 'Ja hoor Liv en hoe maakt u het?' zeg ik met een deftige stem. We barsten alle drie in lachen uit.

'Eh dit is geen geintje ik ga even naar het toilet, ik zie jullie in de les' zegt Scarlet. 'Oké tot straks' zeg ik. Pling 

Ik kijk naar mijn beeldscherm en zie dat mijn moeder me een appje heeft gestuurd.


Mama:

Hallo lieverd, Hoe gaat het met je? Heb je al vrienden gemaakt en is je kamergenoot aardig voor je? Je vader en ik zitten in Dubai voor zaken. Dus we zijn deze dagen niet bereikbaar. Als het echt ernstig is dan bel je naar opa en oma. Ik app je wel wanneer we weer bereikbaar zijn.                        

Liefs,  Papa en Mama

Wat leuk zo'n appje. Maar niet heus. Ik zucht.

Anne:

Hoi Mama, alles gaat goed maak je maar geen zorgen! Ik heb natuurlijk Dana al  maar ik heb nog 2 nieuwe vriendinnen; Scarlet en Liv. Veel plezier in Dubai!

Groetjes Anne

Wanneer ik mijn telefoon wil uitdoen krijg ik een oproep van Dana. Snel neem ik op.

( A= Anne  D= Dana)

A: Hey Daantje waar ben je?

D: Ik ben in mijn bed.

A: Schiet op de les begint zo!

D: Ik ben ziek Kip!

A: Een zieke kip? Ow dat niet best, wat heb je?

D: Volgens de thermometer koorts en voor de rest buikpijn, hoofdpijn en alles pijn

A: Aaww Daantje toch beterschap!!!!

D: Bedankt kip, ik ga ophangen doeiii succes met school!

A:Dagg! Beterschap Daantje!


'Gaan we alvast naar het lokaal' vraagt Liv. 'Ja is goed' ik pak mijn tas en samen met Liv loop ik naar het lokaal.


Hallo!

Wat bedoelt Jake met zijn verhaal?

Nieuwe update: 17 maart of eerder!

XX ME

Roommates with the badboyOù les histoires vivent. Découvrez maintenant