Hoofdstuk 23: glashelder en trefbal

10.9K 230 26
                                    

Anne Gray:

'Dames en heren, allemaal stil zijn, we gaan trefballen!' roept meneer Smit boven het geschreeuw uit. Een paar mensen lopen te mokken, maar de meeste zijn blij. Ik ben ook blij ik hou van trefbal! 'Nee geen trefbal! Daar ben ik zo slecht in!' zegt Liv. 'Trefbal is juist leuk!' zeg ik. 'Ja als je het goed kan, dan is het misschien leuk. Maar als je het niet kan is het geen zak aan!' antwoord Liv. 'Oké we gaan 2 teams maken. Eens kijken, Aiden en Liv jullie kiezen om de beurt een speler uit. Vecht zelf maar uit wie begint met kiezen' zegt meneer Smit.  'Nee!!' zuchtend staat Liv op. Ik moet lachen.

'Meisjes gaan voor' zegt Aiden met een diepe buiging. 'Sukkel' zegt Liv waarna ze een diepe buiging maakt. 'Nou zeg ik probeer me als een gentleman te gedragen krijg ik dit terug' zegt Aiden nep verontwaardigend. 'Nou als je het niet erg vind ik ga beginnen met kiezen' zegt Liv. 'Maar ik zei net dat jij mocht en toen noemde je me sukkel, meiden ik ga ze ook nooit begrijpen' zegt Aiden. Ik moet nog harder lachen door het gezicht wat Aiden heeft. 'Stop met dat gekibbel ga nu kiezen' zegt meneer Smit geïrriteerd. 'Ik kies, Anne' zegt Liv met een grijns op haar gezicht. Lachend loop ik naar de kant van Liv. 'Ik kies Jake' zegt Aiden. 'Sorry schatje, maar ik ga je helemaal afmaken' zegt Jake hij geeft me een kushandje. Ik vang het kusje op en gooi het weg. Grijnzend  loopt Jake op me af hij pakt me vast en geeft me een kusje op mijn wang. Ho stop. Even terug. JAKE DEED WAT? Hij gaf me een kusje op de wang? Lachend laat Jake me los. Ik word rood. HEEL erg rood. Maar voor ik hierop kan reageren word ik al weggetrokken door Liv. 'Anne kom op focussen! Terwijl jij half met Jake liep te flirten heb ik het team moeten samenstellen! Ik wil concentratie zien' zegt Liv. 'Ik wil winnen al bak ik er zelf niks van, dus geen gedoe met Jake' zegt Liv streng 'Is dat duidelijk Anne?' 'Glashelder Liv' zeg ik lachend. 

Maar mijn gedachten dwalen toch af naar Jake, vind ik hem dan wel leuk?  Ja of nee? Ik schrik als ik achter het antwoord kom.

Ik vind Jake leuk!

Hoii!

Als allereerst sorry!

Sorry dat dit hoofdstuk zo laat is en dat het kort is!

Ik heb het best wel druk en werk dus vooruit met schrijven, en 22 maart kwam ik erachter dat ik dus niet vooruit had geschreven! Slimheid!!

Dus bij deze beloof ik;

Nieuwe update: 31 maart

En lekker lang!

XX ME

Roommates with the badboyWhere stories live. Discover now