Hoofdstuk 40: tijdskip en tortelduif

9.3K 211 13
                                    

Blake:

Oké, Anne ik laat je met rust. Ik heb je tientallen appjes gestuurd. Nooit antwoord gekregen. Ik weet dat ik fout bezig was. Maar je had me toch iets terug kunnen sturen? Iets van: Blake laat me met rust of: Stop met berichten sturen. Maar dat deed je niet. Dus hoe kon ik weten dat het over was? Ik maakte 1 fout.. 1 domme fout. Ik heb er spijt van veel spijt en ik heb je dat laten merken. Ik snap dat je gekwetst bent. Maar weet dat ik van je hou en je nu met rust laat.

Veel geluk met Jake.

Liefs Blake.

Zonder enige twijfel druk ik op verzenden.

Anne Gray:

(Hoi! Hier is even een hele lange tijdskip. Anne legt wel uit wat er allemaal is gebeurd in details maar ik doe het even globaal. Dus, Anne, Jake, Dana, Aiden, Kay zijn geslaagd voor hun examen! Jeej. Kay woont samen met zijn vriendin Elise. Anne, Jake, Aiden en Dana verhuizen vandaag naar het appartement dat Aiden en Dana op het oog hadden. En Dana is op dit moment 8,5 maanden zwanger. Misschien klopt dit in verhouding niet maar in dit boek kan het haha, veel leesplezier!)

'Als ik ooit had geweten hoe zwaar deze dozen waren dat had jij ze allemaal mogen dragen Jake!' Zeg ik terwijl ik de laatste verhuis doos op de grond zet. 'Is mijn schatje moe?' Zegt Jake. 'Nou ja eigenlijk wel.' Zeg ik en ik laat me tegen de muur naar beneden zakken. 'Waarom ben je dan zo moe? Komt het door gisteravond?' Vraagt Jake grijnzend. Ik kleur rood. Ja Jake en ik hebben het gisteravond voor de eerste keer gedaan. 'Misschien.' Zeg ik blozend. Jake lacht en geeft me een kus.

'Hey tortelduifjes, lukt alles?' Zegt Dana met haar bolle buik. 'Ja hoor! Dit appartement is trouwens geweldig! Hebben jullie al een beetje de indeling in gedachten?' Vraag ik. 'Jongens het is ook jullie appartement!' Zegt Aiden terwijl hij Dana een kus geeft. 'Welke kamer willen jullie?' Daar hoef ik niet lang over na te denken. Ik kijk Jake aan. In zijn blik zie ik dat we het zelfde denken. 'Die met het balkon.' Zeg ik 'Maar als jullie die willen, dan nemen we een andere hoor!' Zeg ik er snel achter aan. 'Nee, alsjeblieft neem die kamer! Wij wouden graag de kamer naast de badkamer dus dat komt goed uit!' Zegt Dana vrolijk. 'Yes!' Ik vlieg Jake om de hals. 'Kom dan gaan we gelijk die kamer schilderen!' Zeg ik enthousiast.

Ik ren met de verfspullen naar de kamer. Want lastig is maar het is me gelukt. Jake is me gevolg en maakt de verfpot open. Een mooie zeeblauwe kleur. 'Ho! Wacht. Welke muren gaan we schilderen?' Vraag ik. 'Zegt u het maar.' Zegt Jake. Ik ben blij dat hij dat zegt want ik had al precies in gedachten hoe ik het wou. 'Waar gaan we het bed neerzetten?' Vraag ik als eerste. 'Eh wat dacht je van daar.' Zegt Jake wijzend op een plek. 'Prima, als we nou alleen de muur schilderen waar het bed tegenstaat dan word het ook niet zo druk.' 'Goed idee.' Zegt Jake hij loopt op me af en knuffelt me.

'Kom we gaan schilderen.' Zeg ik. Ik pak een kwast en doop het in de verf.

Hey!

Ik hoop hiermee dat het binnenkort wat spannender word!

Ik wil jullie zo graag bedankt voor de 3K! En nu zitten we al op de 3.5K echt heel erg bedankt!

Nieuwe update: 24 juli of eerder!

XX ME

Roommates with the badboyWhere stories live. Discover now