Hoofdstuk 80: jake en anne

5.7K 143 47
                                    

Anne Gray:

Vandaag is het zover. Jake en ik gaan trouwen. De zenuwen gieren door mijn lijf. Over een klein uurtje staan Jake en ik oog in oog voor het altaar. Ik heb van deze dag gedroomd, gefantaseerd en nu komt die uit. Het is onwerkelijk maar toch waar. Jake Adams is de man met wie ik mijn leven wil delen. Hij en Hailey maken me compleet. 

Jake Adams:

Hier sta ik dan, me klaar te maken voor één van de belangrijkste momenten van mijn leven. Anne de mijne maken: wettelijk. Ik stik zowat van de zenuwen maar dat is het allemaal waard. In mijn grootste fantasieën had ik dit nooit verwacht. Trouwen met het mooiste en liefste meisje. Anne Gray soon to be Anne Adams is de vrouw waarmee ik mijn leven wil delen. Zij en Hailey maken me compleet. 

Dana Town:

Ik ben bezig om Anne voor te bereiden op één van de mooiste momenten van haar leven. Het geluk straalt van haar af. Het doet mij als vriendin goed om haar zo te zien en ik gun haar de wereld. Die wereld is voor haar Jake en natuurlijk Hailey. Voorzichtig help ik Anne in haar prachtige jurk. Het is wit heeft kanten mouwen en loopt uit bij haar middel. 'Je ziet er prachtig uit lieve Anne.' Fluister ik bewonderend. Anne kleurt rood. 'Dankjewel Dana, voor alles je bent de beste.' Ze omhelst me. 'Pas op dat je mijn meester werk aan make-up niet ruïneert.' Zeg ik lachend. Grinnikend laat Anne me los. 'Ik ga Aiden een appje sturen dat Jake klaar kan staan.' Anne knikt en je ziet dat ze zenuwachtig is

Aiden:

Jake en ik zijn ons aan het klaarmaken voor de bruiloft. Jake heeft een pak aan. Dit is de eerste keer dat ik Jake in een pak zie. M'n bro ziet er goed uit. Ik heb ook een pak aan op aandringen van Dana het zit voor geen meter maar alles voor m'n schatje. 

Ik krijg een appje van Dana dat Jake alvast bij het altaar moet gaan staan. 

'Bro, het is tijd om je voor eens en altijd te laten gaan.' Zeg ik dramatisch. Jake begint te lachen. Ik geef hem een vriendschappelijke por en duw hem richtig de deur.

Jake Adams:

Ik sta te wachten op Anne bij het altaar. Ik kan niet wachten om haar te zien. Ik ben benieuwd hoe ze eruit ziet. Ik kijk de zaal rond en zie mijn familie bij die van Anne zitten. Dat doet me goed. Ik glimlach en zwaai naar Hailey die op de schoot van Anne haar moeder zit. Enthousiast zwaait ze terug. En brabbelt wat tegen Anne haar moeder. Dan klinkt er plotseling muziek en gaan de deuren open. Waar de mooiste vrouw staat. De mijne.

Anne Gray:

'Anne het is tijd.' Zegt Dana een traan rolt over haar wang. Glimlachend strijk ik die weg en omhels Dana nog eens. 'Succes.' Zegt ze en ik draai me om en loop naar mijn vader die staat te wachten. 

'Je ziet er prachtig uit lieverd.' Zegt hij. 

'Dankjewel pap.'

'Klaar?' 

'Ja.' 

Ik pak mijn vader bij de arm en samen lopen we naar de nog dichte deuren. Dana rent voor ons uit om die open te doen. Mijn mond valt een stukje open als ik een glimp van Jake krijg. Hij ziet er te sexy uit in dat pak, die jongen die daar staat is straks mijn man. 

Jake Adams:

Langzaam lopen Anne en haar vader op me af. Ze ziet er beeldschoon uit en ik kan mijn ogen niet van haar afhouden. Wanneer ze voor me staan omhelst ze haar vader.

'Let goed op haar vriend.' Zegt haar vader. Ik knik dat zal ik doen voor altijd. 

Anne Gray:

'Anne Gray, neem jij Jake Adams tot je wettige echtgenoot?' Vraagt de ambtenaar van de burgerlijke stand.

'Ja.' Zeg ik glimlachend.

'En Jake Adams neem je Anne Gray tot je wettige echtgenoot?'

'Ja.' Zegt Jake hij laat de ambtenaar amper uitspreken.

'Dan verklaar ik jullie nu tot man en vrouw. U mag de bruid kussen.' Voordat hij uitgesproken is drukt Jake zijn lippen op de mijne en zoent me. 

We worden omringt door applaus en ik ben gelukkig. 

Grijzend laat Jake me los. 'Hallo Anne Adams.' 

'Hallo liefste man.' 

Jake zoent me voor de tweede keer en hoe!

We zijn één voor altijd.

Hoi!

Shit, dit was het dan roommates with the badboy heeft een einde gekregen. Er komt natuurlijk nog een epiloog en dankwoord en of er misschien een vervolg komt. Vanmiddag! 

Ik had niet verwacht dat dit zo moeilijk voor me was. Anne en Jake zijn een soort van familie geworden zo voelt het dan. 

We hebben op dit moment 204K het is amper te beseffen. Toen ik dit boek begon had ik dat nooit verwacht ik dacht ik krijg 100 lezers ofzo. Jullie zijn geweldig <3. Bedankt voor al jullie support. Lots of love <3 <3 <3 <3 <3 <3 

XX ME

Roommates with the badboyWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu