Hoofdstuk 33: oud en bekend

10.1K 213 41
                                    

Onbekend: 

Ik ga het gewoon doen. Ik moet het doen. Anders raak ik haar kwijt. Ik wil haar niet nog eens kwijt raken. Nooit meer. Niks kan me tegen houden. Ze is van mij.


Anne Gray:

Ik schrik want die stem herken ik uit duizenden.

Ik sta op en loop naar de deur. Jake legt zijn arm om mijn middel. Als berscherming. 

'Blake wat doe jij hier?' zeg ik bot. 'Ik mis je.' zegt Blake 'Je hebt me pijn gedaan, ga gewoon weg.' zegt ik. 'Ik weet niet wat jij hier doet of wat je van ons moet, maar mijn vriendin wil je niet zien, dus ga weg of ik help je een handje.' zegt Jake geïrriteerd. 'Ik ga al, maar dit is niet de laatste keer dat ik je zie, ik weet alles van je.' zegt Blake dreigend. Dat is te gek voor Jake hij stapt naar voren en slaat Blake in zijn gezicht. Ik hoor iemand gillen. Ben ik dat? 'Jake alsjeblieft doe rustig. Blake ga weg nu!' zeg ik boos. Ik trek Jake naar binnen en gooi de deur dicht. 

Ik wil naar de bank lopen maar ik word alweer tegen gehouden door Jake die me zo stevig knuffelt dat ik half stik. 'Ik hou van je Anne, ik wil je niet met hem zien.' zegt hij. 'Jake ik wil hem toch niet! Hij heeft me pijn gedaan. Ik wil alleen jouw, oké?' zeg ik geruststellend. Jake drukt zijn lippen op de mijne en ik ga erin mee. 

Ondertussen spoken er gedachten door mijn hoofd. Wat deed Blake hier? Hoe komt hij aan mijn adres? Wat wil hij van me? 

Jake heeft door dat ik onrustig ben en verbreekt de kus. 'Niet aan hem denken oké? Beloof me dat je hem niet meer leuk vind.' zegt Jake. 'Ik beloof je dat ik hem niet leuk vind.' zeg ik eerlijk.

Ik hou van Jake, en niet van Blake. Jeetje die namen zijn verwarrend! 

'Oké, hoe komt hij eigenlijk aan je adres?' vraagt Jake. 'Geen idee.' zeg ik. 'Vage boel dit!' zegt Jake. 'Klopt zullen we dit gewoon vergeten?' vraag ik. 'Tuurlijk babe!' zegt Jake en hij zoent me weer.

De bel gaat. 'Are you kidding me?' zegt Jake boos 'Als dat joch er nog steeds staat is hij nog lang niet jarig.' Jake loopt boos naar de deur en trekt hem open. 'Ow gelukkig jullie zijn het.' Ik kijk naar deur en zie Dana en Aiden. 'Hoezo? Had je de kerstman verwacht?' vraagt Aiden lachend. 'Nee Blake was hier net.' zeg ik. 'Wat! Dat meen je niet wat deed die sukkel hier?' vraagt Dana. 'Geen idee.' zeg ik schouderophalend. 'Wie is Blake?' vraagt Aiden. 'Dat is Anne haar ex, Blake is vreemdgegaan een paar dagen voordat we naar dit internaat gingen.' zegt Dana. 'Wauw, dat is sneu van hem!' zegt Aiden. 'Klopt, maar ik wil de sweer niet verpesten dus laten we gewoon een filmpje kijken en dit gedoe vergeten, oké?' vraag ik. 'Ja is goed.' zegt Dana. 

Samen lopen we naar de bank en ploffen erop neer. We starten de film op. Geen idee welke. 

Ik nestel me tegen Jake aan.

Zachtjes streelt Jake met zijn handen door mijn haar terwijl hij naar de tv kijkt.  

En ik geniet van dit moment. 

Pling

Een appje, wie zou dat zijn? Ik buig me naar voren om te kijken wat er staat.

Mijngoede gevoel is gelijk weg. Dit meen je niet.


Heyy!

Een kleine cliffhanger sorry....

Wat doet Blake? En wat wil hij van Anne?

Van wie is dat appje?

Nieuwe update: 2 juni of eerder

XX ME

Roommates with the badboyDonde viven las historias. Descúbrelo ahora