Hoofdstuk 45: misselijk en nachtmerries

9.2K 190 41
                                    

Anne Gray:

Een paar weken verstrijken. Het gaat steeds beter met me, de eerste paar nachten had ik nachtmerries, gelukkig had ik Jake. Hij is zo lief voor me, ik kan niet beter wensen.

Met de kleine Mila gaat alles super goed. Het is een vrolijk hummeltje. Als het even tegen zit en ik  kijk naar krijg ik gelijk een glimlach op mijn gezicht. 

-Tijd skip-

Ik word wakker van gehuil. Gelijk open ik mijn ogen, dat moet Mila zijn. Ik wil opstaan om naar haar toe te gaan maar iets houd me tegen; Jake. 

'Jake toe nou ik moet naar Mila toe.' Mompel ik zachtjes. 'Hmmm.' Zegt Jake. Ik geef hem een kusje. Gelijk gaan zijn ogen open. 'Niet weg gaan schatje.' Mompelt Jake. 'Ik ga niet weg, alleen even naar Mila.' Zeg ik geruststellend. 'Dat is Dana en Aiden hun taak babe.' Zegt Jake hij geeft me nu ook kusjes. 'Jake!' Zeg ik lachend. Maar Jake drukt me nog dichter tegen zich aan.

Ik hoor een deur open gaan, gelukkig dat is Aiden of Dana. Ik hoor nog een deur opengaan en iemand die lieve woordjes zegt. 

'Lieverd, probeer nog wat te slapen, het is nog maar zeven uur s'ochtends.' Zegt Jake. 'Dat zijn drie koosnaampjes in vijf minuten.' Zeg ik lachend. 'Ik meende het.' Zegt Jake ook lachend.

Ik draai me naar Jake toe en zoen hem. Hij gaat er fanatiek in mee. En ja van het ene komt het andere. (Hehe :))

Een paar uur laten zitten Jake en ik braaf aan tafel te ontbijten. Aiden komt binnen met Mila op zijn arm. 'Zo hey, goeie ochtend gehad?' Zegt Aiden grijzend. Ik word natuurlijk weer knalrood.  'Uhm ja en dat mag want hoe komt dit kleintje er anders?' Zegt Jake wijzend op Mila. 'Als je even wil, hou haar even vast dan maak ik even een flesje voor mijn prinsesje.' Zegt Aiden en hij overhandigt Mila aan Jake. 

Dit is zo'n lief gezicht; hoe Jake met Mila omgaat. 'Ik kan niet wachten tot dat wij ook een kindje krijgen!' Zegt Jake tegen mij. 'Ik ook niet.' Zeg ik lachend naar Mila.

'Waar is Dana eigenlijk?' Vraag ik. 'Die ligt nog te slapen, ze heeft het nodig dus ik dacht die laat ik even liggen.' Zegt Aiden, hij loopt naar Jake pakt Mila over en geeft haar haar flesje. 'Ik ga weer terug naar Dana, en wel een beetje zachtjes doen he.' Zegt Aiden met een knipoog. 

'Nog plannen voor vandaag?' Vraag ik 'Anne, ik heb vandaag dat sollicitatie gesprek ben je dat nu alweer vergeten?' Zegt Jake lachend. 

Jake gaat sollicitatie doen bij een groot zakenbedrijf, ik zelf weet nog niet wat ik wil gaan doen maar ik ben blij voor Jake dat hij iets op het oog heeft 

'Natuurlijk was ik dat niet vergeten, ik dacht er alleen even niet aan.' Zeg ik. 'Hoe laat moest je er ook alweer zijn?' 'Om twee uur.' Zegt Jake terwijl hij een blik op de klok werpt. 'Dus ik moet me gaan haasten.' Zegt Jake, hij springt van zijn stoel en haast zich naar onze slaapkamer. 

Ik voel me misselijk en niet zo'n beetje ook. Ik ren naar het toilet en geef over. 'Schatje? Gaat alles goed!' Zegt Jake die bezorgd om de hoek kijkt. 'Ja alles gaat goed, ik heb vast iets verkeerds gegeten.' Zeg ik geruststellend. 'Wil je dat ik bij je blijf?' Zegt Jake die zit te klungelen met zijn stropdas. 'Nee, nee je gaat naar je sollicitatie gesprek ik weet hoe graag je dat wilt.' Zeg ik 'Ja dat kan wel wezen maar ik wil er voor jouw zijn, ik zeg het gesprek wel af.' Zegt Jake bezorg. 'Jake, dat hoeft niet het gaat alweer, Dana en Aiden zijn thuis dus ik red me wel ga nou alsjeblieft daar heen babe.' Zeg ik, ik loop naar hem toe en help hem met zijn stropdas. 'Je bent de beste.' Zegt Jake, hij zoent me. 'Je moet alleen wel even je tanden poetsen.' Zegt hij lachend. 'Zal ik doen.' Zeg ik ook lachend, ik voel me alleen nog wel misselijk.

Wanneer Jake weg is moet ik weer overgeven. 'Anne!' Zegt Dana geschrokken. 'Voel je je wel lekker?' Vraagt Dana. 'Kan niet beter!' Zeg ik met een neppe glimlach. 'Niet liegen Anne, ik zie heus wel dat je je beroerd voelt.' Zegt Dana bezorgd. 'Hoevaak heb je al overgegeven?' 'Twee keer.' Zeg ik. 'Heb je enig idee waar dat aan kan liggen?' Vraagt Dana 'Als ik heel eerlijk ben; Nee ik heb geen idee.' Antwoord ik. 'Wanneer ben je voor het laatst ongesteld geweest?' Zegt Dana. 'Uhm ik ehh.' Stotter ik. 'Ik denk dat we een zwangerschaps test moeten doen.' Zegt Dana vrolijk.

'Omg, zou dat kunnen? Zou ik zwanger kunnen zijn?' Zeg ik enthousiast 'Hoevaak hebben jij en Jake het gedaan?' 'Ik ben de tel kwijt geraakt.' Zeg ik blozend. 'Vaak genoeg dus! Dan is de kans groot dat je zwanger bent.' Zegt Dana vrolijk. 

Dat zou echt geweldig zijn, Jake en ik willen super graag een kindje. 

'Kom, ik heb nog een zwangerschaps test liggen.' Zegt Dana terwijl ze me mee trekt naar de badkamer. Dana opent een kastje en pakt de test eruit. 'Alstu.' Zegt ze terwijl ze me de test overhandigt. 'Danku.' Zeg ik. 'Ik laat je even.' Zegt Dana en ze loopt de badkamer uit. 

Een paar minuten later ben ik klaar. 'Je mag binnenkomen hoor!' Roep ik. Dana komt weer binnen. Vol spanning wachten we af. Wat nou als ik helemaal niet zwanger ben? Hoe moet ik Jake dit vertellen? Hoe gaan mijn ouders hier op reageren? Wat gaan Jake zijn vader en zijn vriendin hiervan denken? 'Anne, niet zo veel nadenken, dat deed ik ook niet.' Zegt Dana lachend. 'Onee? Jij dacht iets teveel na.' Zeg ik ook lachend. 'I know, maar ik ben zo blij dat ik Mila heb en Aiden en ik zijn nog dichter naar elkaar gegroeid. 'Wanneer zijn die 5 minuten nou voorbij.' Zeg ik zenuwachtig. 'Als het goed is nu.' Zegt Dana die een blik op haar telefoon werpt. 

Ik pak de test en kijk.


Hey!

Sorry voor deze cliffhanger..

Wat zou die zijn positief of negatief?

De wifi hier is best wel oké! Dus met de nieuwe update's komt het goed!

Nieuwe update: 5 augustus of eerder!

XX ME

Roommates with the badboyWhere stories live. Discover now