Hoofdstuk 34: fout en blake

10.4K 223 26
                                    

Blake:

Dit zit fout. Ze wou me niet meer zien. Haar vriendje nam het voor haar op. Ik wil haar vriendje zijn. Maar ik geef niet op. Nooit. Ik wil haar. Ik zal haar krijgen. Ze is van mij. Ik zal dat haar laten merken.

Ik pak mijn telefoon en druk op verzenden.

Anne:

Pling

Een appje, wie zou dat zijn? Ik buig me naar voren om te kijken wat er staat.

Mijn goede gevoel is gelijk weg. Dit meen je niet.

'Babe? Wat is er?' zegt Jake bezorgd. Ik voel dat ik tril van angst. 'Kippie, wat is er?' zegt Dana. Jake trekt me nog steviger tegen me aan. 'Kijk zelf maar.' zeg ik wijzend naar mijn mobiel.

Jake leunt naar voren om mijn mobiel te pakken. Hij opent het en leest het berichtje. 'Die gast is gestoord.' zegt hij boos. Dana is nieuwsgierig geworden en pakt mijn telefoon van Jake.

'Anne dit gaat te ver.' zegt ze geschrokken.


Anne,

Ik weet je te vinden.Je bent van mij. VAN MIJ!

Ook al moet ik daarvoor mensen aan de kant ruimen.

Ik doe het graag voor je

-Blake

'Ik ga nu onmiddelijk naar die gast toe.' zegt Jake boos terwijl hij opstaat. 'Nee alsjeblieft doe dat niet.' zeg ik en ik klamp me aan hem vast. 'Jake ga even rustig zitten en blijf gewoon bij Anne dat is het enige wat je nu voor haar kan doen.' zegt Aiden. 'Je hebt gelijk, maar nog zo'n appje en ik ga naar hem toe.' zegt Jake die weer gaat zitten en me op zijn schoot trekt.

Ik ga met mijn hoofd op zijn borstkas liggen. 'Zullen we verder kijken of wil je dat liever niet?' vraagt Dana aan mij. 'Nee hoor is geen probleem het gaat wel weer, het was vast een grap ofzo.' zeg ik.

Ik hoop dat het een grap was. Dana zet de film weer aan.

Wanneer de film is afgelopen is het al 01:00 uur dus we besluiten om maar te gaan slapen.

Eerst gaan Dana en ik de badkamer in om ons klaar te maken.

'Anne, vergeet dat appje oké?' zegt Dana. 'Ja maar wat als hij echt mensen uit de weg wil ruimen om bij mij te zijn?' zegt ik trillend. 'Dat doet hij niet, je kent hem toch? Blake was altijd zo vriendelijk en zorgzaam.' zegt Dana. 'Ja totdat hij vreemd ging, en opeens voor de deur stond.' zeg ik. 'Het klinkt gek maar toen ik hem weer zag leek het net alsof er iemand anders voor mijn deur stond.' zeg ik. 'In goede of slechte zin?' vraagt Dana. 'Slecht, ik wil niks met hem te maken hebben.' zeg ik en ik smeer wat tandpasta op mijn tandenborstel. 'Beloof je dan dat je hem vergeet?' zegt Dana. 'Ja dat beloof ik.' antwoord ik. 'Goed zo kippie, we gaan er even een leuke nacht van maken.' zegt Dana.

'Babe kunnen wij erbij komen?' vraagt Jake. Ik kijk vragend naar Dana. 'Tuurlijk, kom maar binnen.' zegt ze. Dana loopt naar de deur en haalt hem van het slot af. Jake en Aiden lopen naar binnen. Jake loopt naar me toe en geeft me een kusje. 'Hoho wacht even doe dat straks maar in bed.' zegt Aiden lachend. 'Nee ieuw we slapen naast hun.' zegt Dana gillend. Ik moet lachen. Jake slaat zijn arm om me heen en zegt 'Alles op z'n tijd toch Anne?' Ik moet blozen maar ik knik toch.

Nadat we allemaal klaar zijn in de badkamer, kruipen we in bed.

Dana en Aiden in die van mij. Jake en ik in die van Jake.

Wanneer we in bed liggen trekt Jake me naar zich toe en ik klamp me aan hem vast. 'Slaap lekker schatje.' zegt Jake terwijl hij me een kusje geeft. 'Slaap lekker babe.' zeg ik en ik geef hem ook een kus

Terwijl ik veilig in Jake zijn armen lig val ik in een droomloze slaap.


Hoii!

Wat doet Blake toch allemaal?

We hebben gewoon al 1.5K lezers!

Ik ben zo blij, echt ontzettend bedankt iedereen!

Nieuwe update: 9 Juni of eerder!

XX ME

Roommates with the badboyWhere stories live. Discover now