Hoofdstuk 26: vlinders en bedrog

11.6K 236 66
                                    

Jake Adams:

Ik word gek. Mijn hart lijkt wel een dierentuin met zo'n 325937 vlinders die als gekken rond dwarrelen. Waar is die Badboy gebleven? Met zijn onenightstands? Die op een slechte manier interesse toont in meisjes. Die tegen zichzelf zei: 'Word niet verliefd.' 

Nou het is mislukt. 

Ik ben verliefd

Op Anne Gray.

En niks kan me stoppen

Of misschien wel.


Anne Gray:

Mijn hart ontploft van de vlinders. Ik weet het zeker. Ik ben verliefd op Jake Adams en niks kan me stoppen. Laat die weddenschap maar komen. Want ik ga toch verliezen! En wat heb ik te verliezen? Een date met Jake. Vind ik niet erg hoor.. Misschien is het enige probleem: Dat hij me niet leuk vind en me de dag er na gelijk dumpt. Dat doet me denken aan Blake en Jane. Die ik op alles wat maar social media is geblokt heb.

Vandaag was het dus "Familie dag" maar daar hebben Luc en ik niks aan dus is het voor ons een soort van vrij dagje! Ik kreeg trouwens wel een appje van mijn moeder

Lieve Anne,

Het spijt ons dat we niet naar Familie dag konden komen! Maar ja we hebben belangrijke vergaderingen! Sorry.

Liefs Pap en Mam.


Argghhh.... Kom op even tot 10 tellen. één-twee-drie-vie Argghhhhhh. 

Sorry voor mijn uitbarsting maar ik hield het niet meer. Eerst vond ik haar bezorgdheid zo irritant. maar het lijkt wel als of dat weg gesmolten is of zo. Ik begin het te missen. Waitt whutt?! Dacht ik dat nou echt? Blijkbaar... 'Oke Anne stop met tegen jezelf praten'. 'Okee.' Wacht wie zei dat? 'Aarde aan Anne!!' (<-- Wajoow 3 A's) ik draai me om en kijk in de ogen van Dana. 

Dana schiet in de lach. 'Je was lekker tegen jezelf aan het praten kip' zegt Dana lachend. 'Hoe kom jij nou binnen?' vraag ik verbaasd. 'Ik wou je even melden dat mijn ouders ook niet komen dus liep ik hierheen en toen stond de deur stond op een kiertje' antwoord Dana. 'Ow dat is Jake zijn schuld want die doet de deur nooit achter zijn kont dicht' zeg ik ook lachend. 'Waarom komen ze niet?' vraag ik. 'Hun auto is kapot' zegt Dana. 'Ow lekker is dat' 'Ja niet echt' zegt Dana. 'Weten ze dat je zwanger bent?' vraag ik. 'Ja dat weet bijna heel mijn familie.' zegt Dana. 'Echt? Wat zeiden ze?' 'Ze vonden het hartstikke leuk! Dat verbaasde me maar ze waren echt blij!' zegt Dana. 'Dat is toch super!' zeg ik en ik omhels haar. 

'Ik moet je ook wat vertellen.' zeg ik. 'Tell me girl' zegt Dana 'Ik ben verliefd op Jake' zeg ik zachtjes. 'Zo hehe komt er ook 1 achter.' zegt Dana lachend. 'Hoe weet jij dat nou?' vraag ik verbaasd. 'Nou dat is duidelijk te zien aan jouw kippie, je word al rood als hij met z'n ogen knippert. Ik bloos. 'Zie je! Je word als rood als ik zeg dat je rood word door dat hij met z'n ogen knippert' zegt Dana die half op de grond ligt van het lachen. Ik moet ook lachen. 'Wanneer ga je het hem vertellen?' vraagt Dana. 

'Nu.' zeg ik. Ik sta op en ren de deur uit opzoek naar Jake. 'KIP WACHT OP MIJ!' hoor ik Dana achter me schreeuwen. Ik stop met rennen en draai me om. Puffend komt Dana naar me toe gelopen. Maar ze word tegengehouden door Aiden. 'Schatje niet rennen met ons kleintje in je buik.' zegt hij tegen Dana terwijl hij haar knuffelt. Aww dat is cute "Smeltmomentje" Ow nee bah nu gaan ze klef met elkaar zoenen. Snel ren ik weg. Ik hoor gelach van Aiden en Dana. 

Terwijl ik ren zie ik Kay staan. 'Hee Anne!' roept hij. Ik loop naar hem toe. 'Hey Kay alles goed?' vraag ik. 'Kan niet beter' zegt Kay die half in dromenland zit. 'Waarom sta jij zo stom te grijzen?' vraag ik. 'Oehh ben je verliefd?' vraag ik eigenlijk hoef ik het niet te vragen want dat is duidelijk te zien. 'Wie weet.' zegt Kay dromerig. Ik lach en ren weer weg. 

Het moet er dom uit zien hoe ik ren maar ik wil dat Jake weet wat ik voor hem voel. 

Wanneer ik aangekomen ben in de aula stop ik met rennen. Daar met zijn rug naar me toe staat Jake. Te zoenen. Niet met mij... Maar met Madeleine je weet wel dat ene kind dat een smootie over mijn shirt heen gooide in de aula. Een volle aula. 

Krak

dat was mijn hart die voor de tweede keer brak. Eerst door Blake nu door Jake. Langzaam rollen de tranen over mijn wangen. 


Hoii! 

Oh oh wat doet Jake nou?

Sorry maar er moest wat spanning komen...

Zou dit goed komen?

Trouwens vinden jullie Jake en Anne wel bij elkaar passen? 

Nieuwe update: 21 april, waarschijnlijk eerder! 

XX ME

Roommates with the badboyWhere stories live. Discover now