Hoofdstuk 77: beroemd en aiden

5.7K 152 43
                                    

Anne Gray:

'Oké tip zet nooit een taart in de koelkast al je huisgenoot Aiden heet.' Zeg ik lachend.

'Sorry ik kon er niks aan doen! Ik had zo'n trek.' Zegt Aiden.

Lachend lopen Jake en ik weer terug naar Hailey

Jake en ik zitten op de grond met Hailey te spelen. Wachtend op de wel beroemde appeltaart van Aiden en Dana met hulp van Mila. Gelukkig is Hailey nog te jong om dat te beseffen. Gelukkig.

'Kijk eens wat ik hier heb.' Zegt Aiden die triomfantelijk komt binnen lopen met een bord waar een ingezakte appeltaart op ligt. Je kun het niet staan noemen. Helaas.

'Wat is dat voor een slachtpartij?' Vraagt Jake.

'Dit is de lekkerste appeltaart ooit. De momenten waarop je dit kan proeven zijn zeldzaam dus geniet er maar van.'

'Zeldzaam omdat dit mislukt is?'

'Mislukt?' Zogenaamd beledigt staart Aiden Jake aan.

'Dit is mijn beroemdste appeltaart ooit, ik ga er een foto van maken en op insta zetten. Een ei kan bijna vijftig miljoen likes krijgen. Dus mijn appeltaart kan rijk en beroemd gaan worden.' Aiden zijn stem bestaat uit trots.

'Waar zit de knop om te disliken?' Wanhopig gooit Jake zijn armen in de lucht.

Aiden tilt Hailey in haar eetstoeltje en zet het bord met de appeltaart voor haar neus.

Hailey vind zoveel eten geweldig en gaat met haar handjes door de hele appeltaart heen. Als een trotste moeder staat Aiden toe te kijken terwijl ik het bijna in mijn broek doe. Dana maakt enthousiast foto's en Jake staat op het punt om 112 te bellen.

Een kwartiertje later is iedereen bijgekomen van de verbazingwekkende lekkere appeltaart. Hailey zit onder de stukjes appel en deeg dus ik besluit om haar snel in een bad te doen voor de visite komt.

Jake en Aiden gaan naar de winkel om een taart te halen want de appeltaart is op.

Weer even later zitten we met z'n alleen in de woonkamer wachtend op de visite. Hailey heeft een schattig tuinbroekje aan met daaronder een trui met een appel erop. Erg toepasselijk, tenminste dat vond ik.

'Ik hoor de bel.' Zegt Dana, ze staat op en loopt naar de deur. Een paar minuten later hoor ik de stemmen van Luc en Kiki.

'Waar is de jarige job.' Roept Kiki vrolijk.

'Jarige jet, en ze staat letterlijk voor je neus. Als warenzegster zou je dat moeten zien.' Zegt Aiden droog. Gelijk daarna krijgt hij een por van Dana.

Kiki negeert Aiden en loopt naar Hailey toe en geeft haar een pakje. Hailey doet een poging om het inpakpapier en af te scheuren maar dat mislukt. Jake schiet ten hulp.

'Wat willen jullie drinken?' Vraag ik glimlachend.

'Thee graag.' Kiki glimlacht vriendelijk.

'Doe maar iets.' Zegt Luc.

Ik sta op en loop naar de keuken om thee te zetten en voor Luc maak ik maar koffie ik weet dat hij dat lekker vind. Vervolgens gaat de bel weer en even later hoor ik mijn ouders en die van Jake, nou ja zijn vader en zijn vriendin en nog iemand. Ik kan alleen even niet zo snel plaatsen wie. Nieuwsgierig loop ik naar de woonkamer toe en ik zie Oliver staan. Die woedend naar Kiki kijkt.

Oh shit.

Hoi!

Even een klein hoofdstukje sorry haha :)

Ik zit in een tweestrijd. Alweer..!!

Ik merk dat jullie heel erg graag willen dat dit boek doorgaat dus...

Willen jullie een deel twee dat gefocust gaat worden op Hailey?

Alsjeblieft laat het me even weten!

Nieuwe update: 27 januari of eerder!

XX ME

Roommates with the badboyWhere stories live. Discover now