Hoofdstuk 30: normaal en aandacht

11.3K 215 8
                                    

Anne Gray:

Ik word wakker van een irritant geluid. Even denken wat kan het zijn? Is het Jake die zingt? Nee want die zingt mooi. Is het brandalarm af gegaan? En ineens ben ik klaarwakker ik spring uit mijn bed. 

'Anne, kun je dat geluid uitzetten' mompelt Jake die nog half slaapt. En dan kom ik tot de conclusie dat het niet het brandalarm is maar mijn wekker. Wauw. Ik loop naar mijn wekker en veeg het apparaat van mijn nachtkastje. Zo daar heb ik ook geen last meer van. 'Is dit jouw manier van problemen oplossen?' vraagt Jake lachend. 'Ja zo doe ik dat gewoon even' antwoord ik terug. Lachend trekt Jake me in zijn bed. Hij trekt me stevig tegen zich aan en drukt kusjes op mijn haar. Ik glimlach. Kon het maar altijd zo zijn. 

Na nog een kwartiertje zo gelegen te hebben maak ik me los uit Jake zijn omhelzing. 'Moet dat' zegt Jake teleurstellend. 'We moeten zo naar de les' zeg ik. 'Ow ja shit!' roept Jake en hij schiet overeind. 'We hebben vandaag een proefwerk van Aardrijkskunde he! Ik ben helemaal vergeten te leren' roept Jake paniekerig. Ik moet lachen. 'Dat is niet grappig' zegt Jake een beetje boos. 'Je mag wel naast me zitten ik zal groot schrijven' zeg ik. 'Aw dankje dat is lief' zegt Jake en hij geeft me een kus 

Een halfuurtje later zitten Jake en ik te ontbijten aan de keukentafel. 'Kay en Aiden komen me zo ophalen ga je mee?' vraagt Jake. 'Dana komt mij ook ophalen dus laten we gezamenlijk gaan' antwoord ik op Jake zijn vraag. 'Is goed babe' en hij geeft me een knipoog. 

Ik stop het laatste stuk van mijn eten in mijn mond en loop naar mijn slaapkamer om mijn tas klaar te maken. Ik hoor de bel gaan. 'Ik doe wel open' roept Jake en even later hoor ik dat Kay, Aiden en Dana binnenkomen. Ik pak mijn tas en loop naar ze toe. Ik omhels Dana en groet de jongens. 'Klaar om te gaan?' vraag ik. 'Eerste uur valt uit' zegt Kay vrolijk. 'Serieus! Meen je dat?' roept Jake blij. 'Nope grapje bro' zegt Kay lachend. 'Nee dat is echt niet grappig, sukkel!' zegt Jake boos. 'Jake je mag bij mij kijken he!' zeg ik geruststellend. 'Weet ik babe, dat is lief maar straks wordt ik erop gesnapt en dan krijg ik een mooie 1' zegt Jake. 'Nou anders had krijg je ook een 1 dus ik zie het probleem niet' grapt Aiden. Jake geeft hem een stomp tegen zijn schouder. 'Ik kijk wel lekker bij mijn meisje sukkels' zegt Jake grijzend. 

'Zozo het is dus officiel?' vraagt Dana. 'Jazeker zo officiel als maar kan' antwoord Jake terwijl hij een kus op mijn kruin drukt . Ik moet blozen. 'He welkom bij de club Kippie' zegt Dana opgewekt. 'Hoe gaat het met de baby?' vraag ik. 'Goed hoor!' zegt Dana blozend. 'Ja hebben jullie al een appartement gevonden?' vraagt Kay. 'Nee nog niet we zijn wel druk bezig met zoeken.' antwoord Aiden. 'Ik hoop dat je snel wat vind! Binnenkort examens he!' zegt Jake. 'Ja hopelijk vinden we snel wat!' zegt Dana. 

'Jongens we moeten gaan!' zegt Kay terwijl hij op de klok kijkt. 

Met z'n alleen lopen we snel naar het lokaal. Nog net optijd komen we binnen. 

'Jongens en meisjes, tafels uit elkaar, ik kom de blaadjes uit delen!' roept onze docent. 

Het geluid van schuivende tafels en gelach vult het klaslokaal. Wanneer het wat rustiger is en alle tafels uit elkaar zijn zegt onze docent; 'Mag ik even de aandacht? We gaan beginnen met de toets! Praat je? Dan stuur ik je weg en krijg je een 1. Kijk je af? Dan stuur ik je weg en krijg je een 1!'  'Kan dat niet een 2 worden?' roept Aiden. De klas begint te lachen. 'Nee dat kan absoluut niet! En hou je mond!' roept de docent boos. Weer gelach. 'We beginnen nu!' roept de docent boos. Het wordt stil en mensen beginnen driftig dingen op papier te schrijven. 

'Oké dames en heren allemaal pennen neer en blaadjes doorgeven naar voren' roept onze docent. We doen wat ons gevraagd wordt en lopen het lokaal uit. Op naar de volgende les.


Heyy!

Beetje saai hoofdstuk maar ja.

Er komen nog wel spannende dingen aan!

Nieuwe update: 19 mei of eerder!

XX ME

Roommates with the badboyWo Geschichten leben. Entdecke jetzt