Hoofdstuk 39: koppel en goals

10.2K 211 14
                                    

Jake Adams:

De laatste paar dagen voel ik me extra vrolijk. Ik ben blij dat ik mijn "slechte kant" weg heb geduwd. Ik ben gelukkig met Anne. Het is een hele poos geleden dat ik zo gelukkig ben geweest.

De laatste tijd zit Blake, Anne haar ex. Weer achter haar aan, dat maakt me kwaad. Hij moet weten dat ze van mij is! Ik hoop dat ik dat duidelijk heb gemaakt. Zo niet? Ja dan zijn de consequenties harder.


Anne Gray:

De laatste dagen voel ik me anders. Het is een dubbel gevoel, aan de ene kant gaat het super goed met Jake en met mij. Alleen aan de andere kant zit ik heel erg over Blake en Mika in. Ze sturen me anonieme berichten. Geen idee hoe ze dat doen maar het gebeurd. Mika is de ergste hij is ontzettend kwaad dat ik voor Jake heb gekozen. Maar ik heb helemaal niet gekozen. Ik heb Mika nooit leuk gevonden en Jake wel. Ik kan niet zonder Jake

Genoeg over dit gezeur. Focus op wat er nu gebeurd.

Ik zit nu op de bank met Dana, wachtend op Liv en Scarlet.

'Als ik die Mika of Blake nog 1x zie gaan ze eraan!' Zegt Dana kwaad. Ze spant haar spieren samen. 'Daan, doe nou rustig, je hebt een kleintje in je buik!' Zeg ik. 'Ik weet het maar ik kan er niks aan doen!' Zegt Dana terwijl ze over haar buik streelt.

'Hoe zit het eigenlijk met jouw, wil je wel bij ons komen wonen?' Vraagt Dana aan mij. 'Ja natuurlijk maar het is wel een grote stap voor Jake en voor mij.' Zeg ik. 'Kip, ik kende Aiden amper of ik was al zwanger van hem, niet dat ik er spijt van heb. Aiden is 1 van de beste dingen die me overkomen is. Ik bedoel te zeggen dat je de uitdaging gewoon moet aan gaan, jullie zijn zo leuk samen!' Zegt Dana.

'Wie zijn leuk samen?' Vraagt Liv. 'Hoe kom jij nou weer binnen?' Vraag ik lachend. 'Gewoon de deur stond open.' Zegt Liv droog.  Ze loopt naar de bank en ploft neer. 'Nou en nu gaan jullie vertellen wie zo leuk samen zijn.' 'Ik had het over Jake en Anne dat ze zo schattig zijn samen.' Zegt Dana. 'Klopt jullie zijn echt cute samen, maar Daan, dat zijn Aiden en jij ook.' Zegt Liv. 'Klopt en jullie krijgen een kindje, super lief!' Zeg ik. 'Koppelgoals.' Zegt Liv lachend. 'Waar is Scarlet?' Vraag ik. 'Eh, ik heb geen idee ze was hier net nog.' Zegt Liv verbaasd. 'Die komt zo vast wel.' Zegt Dana. 'Ja we wachten wel even.' Zegt Liv. 'Wat wil je anders doen?' Vraag ik grinnikend.

Na een kwartier is Scarlet er nog steeds niet

'Ik maak me nu toch wel even zorgen hoor!' Zegt Liv. 'Ik ook!' Roepen Dana en ik in koor.

Pling

'Oke dit is eng.' Zegt Liv. 'Wat?' Vraagt Dana nieuwsgierig. 'Ik krijg een appje dat Scarlet niet komt omdat ze net letterlijk in haar maandelijkse periode zit.' (Dit heb ik even heel formeel gezegd "Geeft zichzelf een schouderklopje :)")

'Dat is inderdaad een beetje creepy.' Zeg ik.

'Sorry maar ik ga dan even naar Scarlet toe, dan heeft zijn ook wat gezelschap!' Zegt Liv, ze staat op en loopt naar de deur. 'Wacht even neem even wat mee voor Scarlet!' Zeg ik. Ik sta ook op en loop naar de keuken. Ik trek de la open en haal er een chocolade reep uit. 'Hier geef deze maar aan Scarlet.' Ik overhandig Liv de chocolade. 'Ahh dankje Anne, dat is lief.' Zegt Liv, ze geeft me een knuffel.

'Geen probleem doe de groetjes aan Scarlet!' Zeg ik. 'Ja doe dat ook maar even van mij!' Zegt Dana. 'Zal ik doen, het spijt me dat deze avond zo loopt we doen dit snel over!' Zegt Liv ze opent de deur en loopt weg. 'Is goed doei!' Roep ik snel.

'Nou dat was dat.' Zeg ik en ik plof weer op de bank. 'Zeg dat wel.' Zegt Dana. 'Zullen we even naar de jongens gaan?' 'Is goed ik heb ook wel zin om te gaan gamen!' Zegt Dana. 'Heb je last van je hormonen? Je houd absoluut niet van gamen.' Zeg ik lachend. 'Anne leuke kip van me. Ik ben gek oké? Accepteer dat nou eens.' Zegt Dana lachend.

'Wij zijn samen gek.' Zeg ik ook lachend.

'Knetter gek' Zegt Dana.

Lachend lopen we naar de jongens.

Hoii!

Hebben jullie al vakantie?

Ik helaas nog niet....

Ik weet dat het boek een beetje saai aan het worden is. Het is niet zo dat ik geen inspiratie heb, ik heb juist teveel. Ik weet alleen niet hoe ik al mijn ideeën tot 1 kan maken. Tips zijn altijd welkom! In de hoofdstukken die volgen gaat het dan ook hopelijk spannender worden.

Ook wil ik jullie heel erg bedanken voor de 2.9K. Dat was zonder jullie niet gelukt!

Dit hierboven was even mijn levensverhaal :)

Nieuwe update: 14 juli of eerder!

XX ME

Roommates with the badboyWhere stories live. Discover now