Hoofdstuk 36: alweer en irritant

9.9K 213 19
                                    

Anne Gray:

'En het goede nieuws is dat jullie dan ook bij ons kunnen wonen.' zegt Aiden vrolijk

Ik schrik ervan, gaat dat niet een beetje te snel? 'Als jullie dat willen hé.' zegt Dana snel. 

'Ik heb er geen problemen mee, wat voor appartement is het?' vraagt Jake. 'Het is hier zo'n 15 kilometer vandaan, het heeft 4 slaapkamers, een keuken, 2 badkamers, woonkamer, en het is 5 verdiepingen hoog.' zegt Aiden enthousiast. 'Klinkt leuk.' zeg ik en ik meen het. 'Ja toch, en als die kleine er is kunnen jullie mooi oppassen als Dana en ik weg zijn.' zegt Aiden grijnzend. 'Deal!' zeg ik. 'Dacht het dus even niet, als jullie weg zijn dan doen Anne en ik lekker iets voor ons zelf.' zegt Jake. 'Ik denk dat je dat toch even moet overleggen.' zegt Dana lachend. 

'Jongens, hier hebben we het nog wel over, we moeten eerst onze examens halen dus dat word even hard werken oke? zeg ik. 'Ja mama.' zegt Aiden op een kinderachtig toontje. Dana geeft hem een klap op zijn schouder. 'Auww.' zegt Aiden nog steeds met een kinderachtig toontje. 

'Ehm Anne, wij gaan even naar allebei onze kamers om onze schoolspullen te pakken.' zegt Dana. 'Oké dan zie ik je zo in de les.' zeg ik. 'Wacht Aiden ik ga met je mee.' zegt Jake, hij geeft me een kus en loopt samen met Aiden en Dana de deur uit. 'Ho wacht dan ga ik ook mee.' roep ik. Ik gris mijn tas van de tafel en ren achter ze aan. Ik haak mijn arm in die van Dana en samen lopen we als 2 gekken naar haar kamer.

Nadat we Dana haar spullen hebben opgehaald lopen we de aula in. 'Oh wacht ik krijg een appje.' zeg ik. Ik stop met lopen. Ik wil mijn telefoon pakken wanneer er iemand tegen me aan loopt. '

He joh.. kijk eens uit , Madeleine?' zeg ik verbaasd. 'Meid je mond staat zover op dat er een auto in kan parkeren.' zegt Madeleine. Wat is dat nou voor een opmerking? 'Of ben je verblind door mijn schoonheid?' zegt Madeleine achterdochtig. 'Eerder vervloekt.' mompel ik. Ik hoor Dana lachen. 'Wat stinkt hier zo erg?' zegt Madeleine wijzend naar mij.  'Dat jij in de modder rollen leuk vind, is niet mijn probleem maar hou er rekening mee dat andere mensen hier last van hebben.' zeg ik kaatsend. 'Als ik jouw was zou ik heel erg goed op Jake passen.' zegt Madeleine woest. Ze draait zich om en loopt weg, haar vriendinnen werpen mee een boze blik en lopen snel achter haar aan. 'Wat een trut.' zegt Dana terwijl ze me weer mee trekt. 'Vertel mij iets nieuws.' zeg ik. 'We moeten haar nog steeds terug pakken van dat smoothie gedoe.' zegt Dana. 'Klopt, we moeten even iets goeds verzinnen.' zeg ik. 

'Wat voor appje had je eigenlijk?' vraagt Dana. Oh ja dat is een goeie. Ik pak mijn telefoon en open het berichtje

Onbekend:

Hey, is dit het nummer van Anne?

'Het is een onbekend nummer, met de vraag of dit mijn nummer is.' zeg ik tegen Dana. 'Beantwoord het!' zegt Dana enthousiast.

Anne:

Ja dit is mijn nummer, wie ben jij? 


Ik stop mijn telefoon weer weg en loop samen met Dana naar de les. 

-Tijd skip-

'Hee babe  I missed you.' zegt Jake terwijl hij een arm om me heen slaat. 'We hadden net nog samen les en we wonen in dezelfde kamer.' zeg ik lachend. 'Nou en?' zegt Jake 'Dan mag ik je toch wel missen?' 'Tuurlijk mag dat maar dat is niet nodig.' zeg ik en ik geef hem een kus. 

'Anne wat is dit?' zegt een irritante stem


Hoii!

Ik had dit deel eigenlijk gisteren moeten publiceren maar er kwam iets belangrijks tussen excuses!

Dit is een beetje een saai hoofdstuk I know 

Nieuwe update: 23 juni of eerder

XX ME

Roommates with the badboyWhere stories live. Discover now