Hoofdstuk 41: jongen en meisje

9.4K 194 35
                                    

Jake Adams:

Langzaam open ik mijn ogen. Ik kijk om me heen. Ik zie een slapende Anne tegen me aan liggen, haar handen om me heen. Wauw dit is zo schattig. Met een verliefde blik kijk ik haar aan. (Heerlijk cliché dit) 

Eindelijk is onze kamer af, we wonen hier nu al 3 weken dus dat werd wel tijd, ik was trouwens dolgelukkig toen ik hoorde dat we allemaal geslaagd waren en samen hier zouden gaan wonen. 

Dana en Aiden hun kamer is ook al klaar, en de baby kamer is ook al helemaal klaar. Dana kan elk moment bevallen 

Het is trouwens een super mooi appartement! We hebben veel ruimte ik zou er zo in kunnen verdwalen. Dat is natuurlijk ook niet helemaal maar het zou kunnen.

Ik trek Anne nog dichter na me toen en geef kusjes op haar mooie blonde haar. Wel zo zacht dat ze er niet van wakker word. Na een paar minuten zo gelegen te hebben hoor ik mijn maag rommelen. Heel voorzichtig probeer ik uit bed te stappen, wat ook nog eens lukt. 

Zachtjes loop ik de kamer uit om ontbijt te gaan maken voor Anne en voor mij. 

Wanneer ik naar de keuken loop zie ik dat Dana op de bank een boek zit te lezen.

'Hey Daan?' Zeg ik. Verschrikt kijkt Dana op. 'Oh hey Jake, ik hoorde je niet sorry.' 'Geen probleem, gaat alles wel goed?' Vraag ik. 'Nou eigenlijk niet ik voel me een beetje misselijk en de kleine schopt steeds.' Zegt Dana vermoeid. 'Oh dat is vervelend waar is Aiden dan?' Vraag ik, ik kan me niet voorstellen dat hij nu nog in zijn bed ligt. 'Die is op sollicitatie gesprek bij één of ander bedrijf.' Zegt Dana. 'Moet ik Anne even halen?' Vraag ik. 'Nee, dat hoeft echt niet.' Zegt Dana met een pijnlijk gezicht. Ik twijfel geen seconde en ren naar onze slaapkamer.

Anne is blijkbaar al wakker geworden en kijkt verschrikt op wanneer ze me ziet. 'Het babe, gaat alles wel goed?' Vraagt ze met een bezorgde blik. 'Met mij gaat het wel goed, alleen Dana ziet er niet zo goed uit.' Zeg ik. Als een gek stormt Anne de kamer uit en rent bezorgd naar Dana.

'Daan, gaat alles goed?' Vraagt ze bezorgd. 'Ja nou, au au mijn buik.' Kreunt Dana pijnlijk. Nu pas zie ik dat het rondom Dana nat is. Haar vliezen zijn gebroken.


Anne Gray:

'Oh Dana, je vliezen zijn gebroken!' Zeg ik geschrokken. 'Jake, bel Aiden en zeg dat hij als de bliksem naar het ziekenhuis moet komen, Dana gaat bevallen.' Roep ik. 'Oké schatje.' Zegt Jake hij pakt zijn telefoon en loopt weg. 

'Kom Daan, we gaan naar het ziekenhuis.' Ik help haar overeind pak haar koffer met spullen voor in het ziekenhuis. Ook wel vluchtkoffer genoemd en leid haar naar de auto. Waar Jake al in zit. Samen met Dana stap ik achterin. Jake start de auto en we rijden naar het ziekenhuis.

Bij het ziekenhuis aangekomen staat Aiden ons al op te wachten. Bezorgd rent hij op Dana af, en helpt haar in de rolstoel die hij had opgehaald. Als een speer rent hij met Dana in de rolstoel naar binnen. Ik moet lachen en Jake ook, het is ook een redelijk gek gezicht. 

Jake pakt me vast en zoent me. 'Ik wil ook kinderen met je.' Fluistert hij in mijn oor. 'Ik ook met jouw fluister.' Ik terug en ik zoen hem weer. Na een paar minuten laat ik los  'Kom we gaan naar binnen.' Zeg ik, ik pak Jake zijn hand en samen lopen we naar binnen.

We vragen aan een verpleegster waar we kunnen wachten. Die verteld in welke kamer Dana zich nu bevind en waar we kunnen wachten. Zo snel als we kunnen lopen we daar heen. Voor de deur waar Dana nu is staat Aiden. 'Hey, jullie kunnen hier zitten.' Zegt hij. Hij wijst naar een soort van wacht kamertje. 'Ik moet nu gaan, ik mag Dana helpen.' Zegt Aiden trots, hij loopt naar binnen. 'Succes he!' Roep ik snel. Ik plof neer op 1 van de plastic stoelen die er staan. Jake doet precies het zelfde. 'Ik ben zo benieuwd wat het word.' Zegt Jake. 'Wat denk je dat het word?' Vraag ik. 'Ik denk een jongetje.' Zegt Jake. 'Ik denk juist dat het een meisje word.' Zeg ik glimlachend. 'Nou daar komen we maar al te gauw achter.' Zegt Jake, hij pakt mijn hand. 

Na weet ik veel hoelang gaat de deur open. Daar staat Aiden. 'Kom maar binnen.' Zegt hij met tranen is zijn ogen. Ik weet niet hoe snel ik op moet staan en ik storm naar binnen. Daar ligt Dana op bed met een klein wezentje in haar armen. Ik voel een traan over mijn wang rollen. Ik loop naar haar toe en pak haar hand vast. Ik kijk naar het kleintje. 'Wat een prachtig kindje.' Zeg ik. 'Het is een meisje.' Zegt Dana die met ene verliefde blik naar het kindje kijkt. Jake komt naast me staan en houd mijn andere hand stevig vast. 'Wat een mooi meisje.' Zegt hij. 

'Hebben jullie al een naam voor haar?' Vraag ik.

'Ja ze heet Mila June.' 


Hoii!!

Echt ontzettend erg bedankt voor de 4K dit was zonder jullie niet gelukt!!

Dana en Aiden zijn ouders! Hun meisje Mila June (Haar roepnaam is gewoon Mila)

Ik heb vakantie yes!

Er komen nu regelmatig updates, sowieso 2x in de week misschien we 3x.

Ik wil jullie allemaal een hele fijne vakantie wensen!

Nieuwe update: 24 juli of eerder!

XX ME

Roommates with the badboyWhere stories live. Discover now