Hoofdstuk 20: vrienden en fout

11.7K 239 74
                                    

Anne Gray:

PIEP PIEP PIEP PIEP PIEP

'Nee niet alweer' zegt Jake slaperig. Snel ga ik met mijn hand naar de wekker en druk hem uit. 'Ja dat is beter' zegt Jake. 'Claim de badkamer' roep ik snel. Ik gris wat kleding uit mijn kast en ren de badkamer in. 'Nee! Niet alweer Anne' zegt Jake boos. Ik glimlach

10 minuutjes later loop ik de badkamer uit. Aangekleed en wel. 'Dat duurde eeuwen, mag ik nu eindelijk?' zegt Jake geïrriteerd. 'Ga je gang' zeg ik rustig

Ik loop naar de keuken en maak voor mezelf en voor Jake een ontbijtje. Jaja ook voor Jake, ik ben nog niet zo slecht. Ik kies gewoon voor yoghurt met wat fruit. Als Jake dat niet lust heeft hij pech. Ik zet het eten op de tafel en schuif aan.

5 minuten later komt Jake binnen. 'Zozo, waar heb ik dat aan te danken' zegt Jake wijzend naar zijn ontbijt.  'Gewoon' zeg ik. 'Nou dankjewel' zegt Jake lachend. hij gaat ook zitten en begint te eten 

Er hangt een stille sfeer over ons. Totdat Jake zegt; 'Ik ga de weddenschap winnen volgens mij' 
Ik schrik en verslik me in mij yoghurt. Jake schrik daar weer van en begint als een gek te kloppen op mijn rug. Wanneer ik uitgehoest ben gaat Jake weer verder met zijn gesprek met mij 'Zo erg is dat toch niet!' zegt Jake lachend. 'Als ik win gaan we gewoon een hele dag spannende dingen doen' grijnst Jake. 'Ja klopt, maar als ik win dan krijg ik eten' zeg ik vrolijk 

Ergens weet ik wel dat ik ga verliezen, maar ik wil gewoon gratis eten.

'Ik ga winnen Anne, ik zorg er voor dat je voor mij gaat vallen, die kus van gisteren was natuurlijk super gelegen alleen maar win win voor mij' zegt Jake plagerig.

Krak daar ging mijn hart

'Jij voelde er dus niks bij?' zeg ik zacht. 'Nee niet echt, ik wil gewoon winnen' zeg Jake gevoelloos.       

Auw dat doet pijn.

Langzaam glijden er tranen langs mijn wangen. 'Ik voelde wel wat bij die kus en het is pijnlijk dat jij dat niet hebt gevoeld' zeg ik verdrietig. Ik sta op en loop naar de badkamer en doe de deur op slot. 'Anne! wacht zo bedoelde ik het niet, kom terug!' zegt Jake geschrokken. Ik negeer het. Mijn vrolijke gevoel is meteen verdwenen. De harde waarheid van Jake is weer terug. Al die lieve dingen die hij zei is vast nep. De lieve kant is verdwenen. Mijn gevoelens niet. 

Ik open de deur weer en loop langs Jake. Jake probeert mijn arm te pakken maar grijpt mis. Snel loop ik naar de slaapkamer en pak mijn tas. Gelukkig had ik al mijn schoolspullen al ingepakt. 

'Anne alsjeblieft luister, ik wil je geen pijn' zegt Jake zacht. Ik draai me om en kijk in zijn mooie groene ogen. 'Ik ben een badboy, ik heb een reputatie en die wil ik niet kwijt' zegt Jake.

'Zullen we dan stoppen met die weddenschap' vraag ik zacht. 'Ja maar ik wil je dan nog wel trakteren' zegt Jake lachend. 'Is dat goed?' 'Ja dat is goed een aanbod voor gratis eten sla ik niet af' zeg ik lachend. 'Gewoon vrienden dan' zegt Jake grijzend. 'Gewoon vrienden' zeg ik en ik grijns ook.


Hoi!

Enjoy!

Nieuwe update: Waarschijnlijk 11 maart

XX ME

Roommates with the badboyKde žijí příběhy. Začni objevovat