7. Bölüm

56 11 14
                                    

Önceki Bölümden

"Böyle hiç bir yere gidemezsin!" dedi sertçe.
"Hem gecenin üçünde nereye?"
Kapıyı açmadan arkamı dönüp "Acaba sanane bundan? Ben senin işlerine karışamaz isem sen de benimkine karışamazsın!" dedim. Kapıyı hızla açıp çıktım. Merdivenlerden inerken Safa da kapıdan çıkmış merdivenden hızla yanıma geldi. Hiç vakit kaybetmeden sırtına atıp yukarı tekrar çıkmaya başladı.
"Bırak beni!" dedim fısıldayarak.
"Benim sözümü dinleme, sonra da bırakmamı iste." dedi o da aynı ses tonunda.
Evdekilerin uyanmaması ve beni gerçekten kısa olan geceliğim ile görmemesi için bende sessizdim.
Odaya girdiğimizde beni yatağa bıraktı. Kendiside beni kolları ile sarmalayıp yanıma yattı. Kalbim hızlanmıştı hemde gerçekten çok fazla.

Boğazımda hissediyordum. Kollarını ittiriyordum ama ne fayda ki. Sertçe tutmuştu çekemiyordum. "Benimle yatmak çok mu heyecan verici." dedi gülerek.
Kıpkırmızı kızardığıma emindim. Kalbimde daha şiddetli atmaya başlamıştı. Ama asla ona dönmezdim. Çünkü kesin bir pislik yapardı. Böyleyken kendimi biraz da olsun koruyabiliyordum.
"Seninle yatmaktan değil o. Beni sıktığın için nefes alamıyorum." dedim.
Yine güldü ve elini biraz daha gevşetti. Beni elini çevirip sırtüstü yatırdı ve ayaklarıma bir ayağını atıp elini karnım koydu. "Böyle rahatsındır." dedi.
"Beni bırakırsan anneme bakacaktım."
Gözlerini kapatıp "Yarın bakarsın, yatalım şimdi."
"Yatalım?"
"Evet, yatalım." diyip yanağımdan öptü. Öptükten sonra kafasını orada bıraktı ve derin nefesler alıp durdu. Dudağını da hiç yanağımın olduğu yerden çekmedi. Böyle uyumak zor olsa da gözlerim kapanıyordu. Yapacak bir şeyin olmadığını anlayıp uyuyakalmıştım.

❄️❄️❄️❄️❄️

"Didi didit didi didit"
Bu sesten nefret ediyordum ama uyanmaktan başka yapacak bir şeyim yoktu ki. Gözlerimi zoraki açtığımda Safa'nın eli belimde, benim ellerim onun boynunda, onun ayağı benim bacaklarımın üzerinde, benim ayaklarımsa onun ayaklarının arasında sıkışmış.
Alarm ise işkence gibi hala ötüyordu. "Şu alarmı kapat artık!"
"Eğer üzerimden kalkarsan kapatabilirim. Maşallah yapışmışsın üzerime." dedim.
Gülümseyerek "Bir kere öpmezsen üstüne yapışan adam kalkmayacak."
"Safa, kalk!"
"Ben diyeceğimi dedim."
Daha fazla dayanamayıp "Ya sen hem beni boğazla, hem bana küfür et. Özür de dileme. Sonra hiçbir şey olmamış gibi davran. Çok beklersin!" dedim sinirle.
Son kelimemden sonra yerinde dönerek üzerime çıktı. O sırada bir koluyla da alarmı kapattı. Dudaklarıma bakıyordu. "Seni şu an öyle bir öperim ki..."
"Beni tahrik ediyorsun kızım. Ben de napıyım sana yenik düştüm. Özür dilemedim şu ana kadar kimseden ama şu an senden özür dileyeceğim." dedi.
"Kızlarla konuşan sensin. Bana bağıran sensin. Beni döven sensin. Şu boğazımın haline bak!" dedim özrünü umursamayarak.
Hala sinirlerini koruyordu. "Bundan sonra hiçbiri olmayacak. Söz." dedi.
"Tamam, çekil!" dedim. Çünkü hâlâ inanmıyordum. Beni böyle üzen biri değişmezdi ki. Yine de hem güvenip hem de bir haftadır yaptığı şeylerden dolayı güvenmiyordum.
"Hem bizim evliliğimiz anlaşmalı değil mi? Bunlar ne böyle?" dedim.
Gülümseyerek ilk önce yanağımdan öptü.
"Ben sana başta ne dedim. Anlaşmalı bile olsa sen benim gerçek karımsın ve hep öyle kalacaksın. Buna alışsan iyi edersin. Çünkü birbirimizi seveceğiz illaki. Bir ömür kavga ile geçer mi?" dedi gülerek.
Gözlerim fal taşı gibi açıldı. "Bir ömür derken?"
"Bir ömür işte." dedi tekrar yaklaşırken. Kafamı yan çevirdim öpmemesi için ama gerdanımdan öptü. Hemde hala kafasını kaldırmadan öpmeye devam ediyordu.
"Safa gitmem lazım. Kalk!" dedim.
"Ben sana doyamadım ama."
"Ya Safa kalk! Kahvaltıya inemeyeceğiz." dediğimde.
"Sen nereden biliyorsun?" dedi üzerimden çekilip.
"Baban biraz kuralla..."
"Kızdı mı yoksa?"
"Hayır, sadece bir defa ki sefere kızmamak için şimdi hatırlattı ama daha varmış onları da sen diyecekmişsin."
"İyi kalk hazırlan!"
"Allah'a şükür akıl edebildin." dedim üzerimden kalktığında.
Ayağa hızla kalkıp banyoya girdim. İlk önce elimi yüzümü yıkadım. Hızlı bir duş aldıktan sonra da üzerime dizimin bir karış üzerinde siyah bir etek, onun üzerine beyaz bir gömlek altına ise siyah botlarımı geçirdim. Saçımı maşalayıp, göz makyajı ağırlıkta bir makyaj yaptım.

GİZLENMİŞ DUYGULAR [Askıya Alındı]Where stories live. Discover now