8. Bölüm

54 10 2
                                    

Önceki Bölümden

Safa beni asansöre soktuğunda kendime yeni gelmiştim. Gülerek "Sakin ol, Şampiyon! Kimsenin beni aldığı yok." dedi.
Onunda karın boşluğuna bir yumruk atıp "Hep senin yüzünden bunlar!" dedim.
Asansörden ilk çıkan ben olmuştum. Safa da arkamdan yanıma doğru geliyordu. Onu atletmek için hızlı adımlarla arabanın yanına gittim ama Safa inat eder gibi kilidi açmamıştı. Yanıma geldiğinde yanağımdan öpüp kapıyı bana kendisi açtı. Ardından kendi kapısının olduğu yere dolaşıp, kapıyı açtı. Ben yine küsme pozisyonumu almış oturuyordum. Safa bana gülerek baktı sadece.
Ona doğru dönüp "Bak sen son zamanlarda çok gülüyorsun!" dedim.
Arabayı çalıştırmadan bana bakıp "Napıyım Güzin? Somurtiyim mi?"
"Somurt. Allahalla. Herkese gülüyorsun, noldu eski Safa'ya gitti kötü Safa, geldi iyi Safa. Böyle giyinirsen, böyle bakarsan, böyle gülersen, böyle öpers..." derken sustum. Çünkü kendimi ifşalıyordum.

"Aşıksın o zaman sen bana!" dedi.
"N-ne alakası var? Yok öyle bir şey." dedim hemen.
"Tabi tabi." dedi arabayı sürmeye başladığında.
Ben yine eski pozisyonumu alıp dışarıyı seyretmeye başlamıştım. Çünkü az sonra domatese dönecektim.
İçerdekiler onayladıktan sonra bir elim ile merdivenden diğeri ile Safa'dan tutunarak yukarı doğru ilerliyordum.
"Kucaklıyım istersen?"
"Hayır, tabiki de."
"Zaten bu merdivenlerden on defa çıktıysan sekizi benim sırtımda yabancılık çekmezsin." dedi gülerek.
"Dalga geçme!" dedim.
Odanın kapısından girer girmez kendimi yatağa atmıştım. Hızlı bir şekilde yatakta ayakkabılarımı çıkarıp yatağın altında duran terlikleri ayağıma geçirdim ve banyoya girdim. Ellerimi yıkadıktan sonra giyinme odasında benim için rahat olan topuzumu yapıp, yarım atlete benzeyen siyah düz bir bluz, altına yuvarlak desenleri olan ağırlıkta gri renkli, şalvar pantolon giydim. Ayaklarıma da topuksuz bir siyah sandalet geçirdim ve banyodan çıktım.

Makyajımı da sildiğim için üstümden büyük bir yük kalkmış gibi rahatlamıştım ama boynumdaki yer için ilk önce krem sürüp ardından kapatıcı sürdüm

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Makyajımı da sildiğim için üstümden büyük bir yük kalkmış gibi rahatlamıştım ama boynumdaki yer için ilk önce krem sürüp ardından kapatıcı sürdüm. Kendimi koltuğa atıp Safa'nın da giyinme odasından çıkmasını bekledim.
Onun işi benden daha kısa sürmüş hemencecik çıkmıştı. O da altına yırtık siyah bir pantolon, üzerine beyaz tişört ve onun üstüne de gri eşofman ceket giymişti. Ayakkabı olarak siyah, kenar çizgileri beyaz bir ayakkabı geçirmişti.

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
GİZLENMİŞ DUYGULAR [Askıya Alındı]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin