XXV. Pericol

4.5K 279 4
                                    

Tremură și se ascunse sub pătura călduroasă pe care a primit-o acum ceva timp de la Harry. Că tot veni vorba de el, nu mai venise în cameră pentru a dormi cu ea. Era puțin dezamăgită dar nu avea așteptări prea mari, probabil își uitase cerința.
Era învelită până sub bărbie de materialul moale și delicat. Nu dură mult până când Moș Ene îi presără pe gene praful lui magic.
Ușa se deschide lent, cu un scârțâit asurzitor și pe ea intră bărbatul așteptat cu nerăbdare de Janette. Oftă supărat când o văzu pe ea dormind și începe a se dezbrăca de costum. Avea un corp frumos, agil, puternic, senzual, umerii lați bine conturați, cu mușchi pectorali cizelați, cu bicepși mari, buze pline, cu abdomen lucrat din greu la sala și cu posterior atletic.
Nici ea nu era mai prejos de el, cu sâni ferimi, cu picioare lungi și bine definite, abdomen plat, piele moale, fund mare, buze subțirii și roșii și fața nemacheată. Aștepta cu nerăbdare momentul când avea să-i ofere plăcere maximă pentru a-i vedea reacția.
Închide geamul care era larg deschis și se așează lângă ea, prinzându-i talia cu mâna. Nu cunoscuse în viața lui pe cineva mai fragil ca ea, la sentimente și la trup. Putea fi rănită de orice și oricine.
Peste puțin timp adormi și el. Nici măcar nu erau conștienți de pericolul care-i pândeau la fiecare pas.
-Nu inteleg de ce nu ți-ai făcut treaba. Ți-am dat o sarcină ușoară! tună o voce bărbătească, bătând cu degetele în biroul din fața lui.
-Îmi pare rău, domnule! își ceru altă voce scuze, aceasta fiind sâsâită. Domnul Horald m-a oprit când eram aproape de a o face și să știți că m-am ales cu mari dureri de spate!
-Ai să te alegi fără gât dacă mă mai enervezi mult cu răspunsurile tale impertinente!
-Îmi cer scuze! lasă capul în jos și se retrage rapid din cameră, fără a mai spune ceva.

În cameră, cei doi se țineau în brațe de parcă ar fi ultima zi din viața lor. Probabil nu erau conștienți de ceea ce făceau, se simțeau bine și asta conta.
Fata avea piciorul drept peste ale lui Harry, care o ținea strâns de talie. Părul ei era împrăștiat pe tot abdomenul lui gol și cald. Cine ar vedea asta ar spune că se iubesc enorm de mult, și așa era, dar nu voiau să recunoască.
-Harry! mormăie și se strâmbă.
Bărbatul strănută din cauza uneia dintre șuvițele ei, care era în dreptul nasului lui. O îndepărtează și zâmbește. Nu putea visa ceva mai frumos, el cu ea pe o pajiște plină cu flori, iubindu-se fără griji.

MonstrulWhere stories live. Discover now