44. kapitola

3.2K 244 52
                                    

„Sluší mi to?" zeptal se stydlivě Draco, když se Harry opřel o zárubeň dveří. Vrhl po něm hodnotící pohled a pro sebe si uznale hvízdl. Světle modré džíny mu bezchybně seděly a bílé tričko s límečkem těsně obepínalo jeho štíhlou postavu. Černý svetr, který se válel pohozen opodál, bude jeho vizáž dokonale doplňovat.

„Jestli sluší?" Vyklenul jedno obočí a nadzdvihl koutek v mírném úsměvu. „Asi tě nechám doma."

„Proč?" Nechápavě se zamračil a zadíval se do zrcadla, kontroluje, zda je něco v nepořádku.

„Protože jinak budu muset celej večer akorát odhánět potencionální rivaly," zašeptal mu těsně u ucha a políbil ho zezadu na krk.

„Tak to na tom budeme asi podobně," opáčil Draco a polichoceně se usmál. Harry ho otočil k sobě čelem, zadíval se mu do očí a jemně ho políbil na špičku nosu.

„Mě nezajímá nikdo jinej, než ty," řekl tiše a přitáhl si ho k sobě blíž. Vdechoval jeho vůni a cítil se skvěle. Uplynul měsíc od Luciusova soudu a život se pomalu vracel do zaběhnutých kolejí. Hermiona se rozhodla dát svému manželovi poslední šanci a vrátila se s ním do jejich londýnského bytu. Ginny naopak zůstávala s nimi na Grimmauldově náměstí a zdálo se, že jim to bude dobře vycházet. Draco se s ní poměrně sblížil a Harryho bavilo poslouchat jejich vzájemné popichování.

„Já vím," hlesl blonďák a ovinul Harrymu ruce okolo krku. Chystal se ho políbit, ale z ničeho nic se ocitl ve vzduchu. Poplašeně se ho chytil pevněji. Černovlasý muž ho se smíchem podebral pod stehny a zvedl si ho do náruče. Draco automaticky okolo jeho boků obmotal své nohy a zachichotal se, když si uvědomil, že ho Harry nepustí. Zasténal, když jeho záda narazila na studenou zeď. Druhý muž si ho v rukách mírně nadhodil a držel ho za zadek.

„Draco..." zašeptal zastřeným hlasem a políbil ho na čelist. Držel ho ve vzduchu přišpendleného na zdi a putoval svými polibky na jeho krk. Stiskl mu pozadí a vydechl, když si ho Dracovy nohy přitáhly blíž. „Kdybych měl říct, že ti to sluší, tak by to nestačilo," mumlal mezi jednotlivými polibky. „Pravdou je, že vypadáš tak neuvěřitelně sexy, že se sotva držím, abych tě nehodil na postel a nevzal si tě hned teď."

„Udělej to," vzdychl Draco, když ho Harryho jazyk zkoumal u klíční kosti. Zabořil mu prsty do vlasů a zataháním za ně ho donutil zvednout hlavu.

„Myslíš to vážně?" Postavil ho na nohy a pevně se k němu přitiskl. Rukama zajel do jeho džínů a pevně ho chytil za nahý zadek. Jeho dech se zrychloval a pohled do tmavých zřítelnic blonďáka ho málem dostal do kolen. Viděl v nich stejnou touhu, jako cítil on sám, přesto se ještě snažil držet zpátky.

„Naprosto," ujistil ho Draco a hladově ho políbil. Vytáhl mu z džínů košili a zastrčil pod ní své ruce, aby mohl cítit pod prsty jeho horkou pokožku. Harry prohloubil polibek a mimovolně pohnul pánví proti němu. Cítil jeho vzrušení, bylo stejné, jako to jeho. Třásl se při uvědomění, že se mu právě nabídl. Nechtěl udělat nic jiného, než s ním promilovat celou noc.

„Přijdeme pozdě," zavrčel s notnou dávkou frustrace do jeho úst, aniž by se od nich vzdálil.

„Tak nikam nepůjdeme," navrhl a jazykem přejel po jeho rtech.

„Byl to tvůj nápad," připomněl mu a pomalu vytáhl ruce z jeho kalhot. Bylo to to nejtěžší, co musel v posledních dnech udělat. Opřel si čelo o blonďatou hlavu a do prstů chytil jeho límeček. Trhaně dýchal, snažil se dostat do klidu, ale příliš mu to nešlo. Srdce mu tlouklo a napjatý penis se bolestivě dožadoval pozornosti. „Ale nemysli si, že tomu ujdeš." Naklonil hlavu a vzal do úst jeho ušní lalůček. „Až se vrátíme, tak si tě vezmu." Stiskl zuby a polechtal ho jazykem.

Zraněn na duši ✔(Drarry Czech) - DOKONČENOWhere stories live. Discover now