45. kapitola

3.9K 243 49
                                    

Ocitl se v zajetí Harryho rtů ihned, jak se za nimi zabouchly dveře. Přirazil ho ke stěně, nedočkavě se jazykem dobýval do jeho úst, zatímco se mu roztřesenými prsty snažil rozepnout knoflíky kabátu. Sám nezahálel, ochotně se ponořil do horkého vlhka svým jazykem a se zapínáním svršku druhého muže bojoval s větší jistotou. Rozepnul jeho i svůj kabát, a aniž by ustali s líbáním, s tichým zašustěním je nechal spadnout na zem. Boty byly odkopnuty neznámo kam.

Harry ho tlačil před sebou a za chůze z něj jedním pohybem sundal tričko i svetr. Dychtivě ho líbal na obnažená ramena a zvedl ruce, aby ho Draco mohl vysvobodit z mikiny. Z košile rozepnul tři horní knoflíčky a přetáhl ji přes hlavu. Natiskl se na Draca a zasténal při žhavém doteku jejich rozpálených těl.

„Harry, počkej," vydechl blonďák, když nemotorně couval směrem, který mu druhý muž naznačoval.

„Co?" zavrčel, stiskl mu bradavku mezi prsty, druhou rukou ho držel za pas a znovu si přivlastnil jeho rty.

„Z-Zrzka," vydechl a zatl nehty do jeho zad.

„V práci. Heaven si vzala s sebou," zachraptěl do jeho úst a zastavil se. Podíval se mu do očí zastřených touhou. „Draco... Vážně to chceš?" Musel se zeptat, dokud by byl schopen se ovládnout a přestat. Chtěl ho tak moc, až měl dojem, že ho jeho tužba roztrhá na kusy.

Celý večer, od chvíle, kdy opustili dům a přesunuli se na setkání s Davidem, byl jako na trní. Nemohl si pomoci, v hlavě mu zněla Dracova slova a vždy, když k nim zabloudil myslí, jím projela vlna vzrušení. Nebyl schopen příliš komunikovat, soustředil se především na to, aby večer přežil bez trapných momentů. Jeho mozek si vzal dovolenou a bizarní situaci, kdy seděl u stolu se dvěma muži svého života prakticky téměř vytěsnil. Každý letmý dotek mladého aristokrata v něm vyvolával mučivé výboje bezbřehé touhy, která se konečně mohla plně rozvinout teprve, když je Draco přemístil zpět. Přesto mu musel dát možnost ho zastavit, dokud to ještě šlo.

„Chci," zašeptal a podlomila se mu kolena, neboť Harry při té odpovědi zaúpěl, tvrdě zmáčkl jeho ramena a znovu ho začal strkat před sebou, zatímco se opakovaně přisával na jeho rty. Nevnímali příliš cestu chodbičkou, naráželi do stěn, přičemž za sebou nechali kalhoty pohozené na zemi. Do obývacího pokoje se dopotáceli jen ve spodním prádle, a když Harry shodil Draca na pohovku, sundal z obou i to. Pohlédl na nahého blonďáka a sevřelo se mu srdce z jeho dechberoucí nádhery. Lehl si k němu, částečně ho zalehl a něžně pohladil po zrůžovělé tváři.

„Harry," zasmál se Draco, „já se nerozsypu." Vyprostil se a rychle se vyhoupl nad něj. Posadil se mu obkročmo na stehna a táhle vzdychl, když se jejich vzrušené penisy o sebe otřely. Naklonil se nad Harryho, opatrně mu sundal brýle a položil je vedle nich. Vzápětí zaútočil. Přitiskl se k jeho rtům, žádostivě si nárokoval jeho jazyk a mimovolně se prohnul pokaždé, když Harryho nehty o sobě daly vědět na jeho zádech. Nikdy necítil takovou touhu, jako v této chvíli. Byl naprosto a bezvýhradně polapen v jejím víru a vnímal každý Harryho dotek jako žhavé šlehnutí bičem. Zavzdychal, když ho chytil za zadek a ohnul se v zádech, aby mohl svými rty putovat k Harryho krku. Ochutnával jeho pokožku, která byla mírně slaná od potu, a jazykem prozkoumával každou část, kam dosáhl. Na moment se zarazil, když ucítil pohlazení na svém vstupu.

Harry zkoumal jeho tvář, hledal v ní jakýkoliv náznak nesouhlasu, který nepřišel. Draco se jen mírně zavlnil v bocích a jazykem pokračoval dál po jeho hrudníku, aniž by se pohl z Harryho klína. Jejich vzdechy se linuly místností a právě, když vzal do úst jednu bradavku, v sobě ucítil první prst. Otřásl se slastí, zakňoural do Harryho hrudníku a sevřel jeho rameno, o které byl opřený.

Zraněn na duši ✔(Drarry Czech) - DOKONČENOKde žijí příběhy. Začni objevovat