Bölüm 11: Birlikte Uyumak

44.8K 2.2K 348
                                    

NOT: YENİ BÖLÜM GELDİ. BİRAZ ÇABUK GELEN VE AZ DAHA UZUN OLAN BİR BÖLÜMLE KARŞINIZDAYIM. BEĞENMENİZİ DİLİYORUM. HERKESE İYİ OKUMALAR :):):) SEVİLİYORSUNUZ ❤❤❤

Rana'nın Tarık'ı sayıkladığını duyan Ahmet Bey sinirle odadan çıkmıştı. Ona göre kızı kendisini Murat'a rezil etmişti. Nasıl böyle bir şey yapabilirdi? Ayla Hanım da hemen sakinleştirmek için kocasının arkasından çıkmıştı. Hiç düşünmüyorlardı kızlarını sevmediği bir adamla zorla evlendiklerini. Onlara göre kızları baygınken bile kocasına sadık olmalıydı.

Murat dişlerini sıkarak başını önüne eğmişti. Neden içten içe canı yanmıştı, öfkelenmişti. Rana, Tarık'ı sayıkladığında doktor hatta Rüya bile dönüp kendisine baktığı için miydi öfkesi? Yoksa Rana'nın Tarık'ı sayıklaması mıydı? Murat insanları umursamazdı. Onların ne düşündüğü umrunda değildi. Rana'nın Tarık'ı sevdiğini zaten biliyordu ama...

Elini yumruk yapıp sıktığının farkın da bile değildi. Çenesi iyice kasılmışken Rana'nın sesiyle kendine geldi.

"Hastane de miyiz? Ne oldu?" Rana en son koltukta uyuduğunu hatırlıyordu. Daha sonra Murat'ın onu kaldırmaya çalıştığını. Doktor gülümseyerek Rana'ya döndü.

"Kazadan kalan sorunların yan etkisi. Murat seni uyandıramayınca endişelenmiş. Birkaç test yaptık ama bir şey çıkmadı. Bu güzel bir şey. Beyninde ki hasarın etkisi."

"Bu kadar zaman böyle bir şey yaşamamıştım ama ben. Neden şimdi yaşadım?"

"Ranacığım bunu kontrol edemeyiz. Biliyorsun hasar kritik bir noktada, düzenli olarak bilinç kaybı yaşarsın yada şu zamanlarda olur diyemiyorum. Bugün yaşamanın sebepleri olabilir yoğun stres, heyecan gibi duygular yada hiçbir sebep olmayadabilir." Dediğinde Rana sadece başını sallamıştı. Doktor da soruları olursa ulaşmaları gerektiğini söyleyerek odadan çıkmıştı. Zaten mesaisi olmadığı halde kalkıp gelmişti. Rana bakışlarını Rüya'ya çevirdi. Rüya bunu bekliyormuş gibi genişçe gülümseyerek ablasının boynuna atladı. Rana da gülümseyerek kardeşine sarılırken bakışları Murat'ı buldu. Murat sert bir ifade ile Rana'ya bakıyordu. Yaşadığı ama farkında olmadığı kıskançlığı bu şekilde ifade ediyordu. Rana ise hala son yaşadıkları tartışmadan dolayı böyle baktığını düşünüyordu.

Rüya ablasından ayrılarak;
"Çok korktum abla. Uyanmayacaksın sandım." Dediğinde Rana Murat'a ters bir bakış attı.

"Ablacığım senin ne işin var burada?"

"Murat abi annemleri aradı. Bizde hemen geldik."

"Annemler nerede?"

"Sen Tarık abinin ismini sayıklayınca babam sinirlendi. Annem de onun arkasından çıktı." Deyince Rana'nın gözleri sonuna kadar açıldı. Bakışları Murat'a yöneldiğinde Murat arkasını dönerek odadan çıkıyordu.

"Başka bir şey söyledim mi?" Dediğinde Rüya kafasını iki yana sallayarak ablasının omzuna yatmıştı. O sırada Murat yanında bir hemşire ve Rana'nın anne, babasıyla odaya girdi. Rana bir yandan büyük utanç duyarken diğer taraftan Murat ailesini buraya getirdiği için sinirliydi.
Hemşire Rana'nın serumunu değiştirerek;

"Bu serum bittikten sonra çıkış yapabilirsiniz. Geçmiş olsun." Diyerek odadan çıktı. Ayla hanım da yaklaşıp Rana'nın saçlarından öptü.

"Kızım daha iyi misin?" Dediğinde Rana sadece başını salladı. Ahmet Bey sinirini, tavrını belli edercesine suratını asmış Rana'nın olduğu tarafa bile bakmıyordu.

"Siz gidebilirsiniz artık eve. Burada serumu beklemenize gerek yok. Rüya da buralarda sürünmesin.

"Olur mu kızım? Bekleriz."

SESSİZLİK (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now