Bölüm 18: İlk Tatil

41K 1.9K 295
                                    

NOT: EKSTRA GECİKMELİ BÖLÜM İÇİN ÖZÜR DİLERİM. 2. GEÇİŞ BÖLÜMÜ İLE KARŞINIZDAYIM. BU BÖLÜMDEN SONRAAAA... OKUYUNCA ANLARSINIZ 😄

MEDYA DA RANA VAR. BİR ÖNCE Kİ BÖLÜMDE DE MURAT VARDI. TABİİ SİZ HAYAL ETTİĞİNİZ GİBİ KALMASINI İSTERSENİZ BUNLARI GÖRMEYEBİLİRSİNİZ.

İYİ OKUMALAR...

Bulundukları binadan çıkmışlar ve başka bir yere ilerliyorlardı. Murat arkasına bakmadan hızlı adımlarla yürürken Rana da ona yetişmeye çalışıyordu. İkisi de kendi çapında sinirliydi. Rana kendi içinde bile Murat'tan uzaklaşmaya çalışırken, aynı evin içinde ondan kaçmaya çalışırken şimdi aynı odada kalacaklardı.

Kalacakları bungalovun önüne geldiklerinde Murat hızla kapıyı açıp içeri girdi. Rana da peşinden girdiğinde gözüne ilk takılan şey güllerle kaplı yatak oldu.

"Bu ne Murat?" Diyebildi. Sesi sinirli değil, şaşkındı. Murat ve Rana'nın sanki anlaşmalı evli olduklarını herkes biliyor gibi hissediyordu. Hiç kendilerine gerçek çift gözüyle bakılacağını düşünmemişti. Rana içten içe belki de artık Murat ile gerçek bir çift olmak istiyordu. Ama bunu kabullenemiyordu göremiyordu. Bu tepkileri biraz da bundandı. Murat ise tabii ki bunu fark etmiyordu.

"Normal çift odası hazırlamışlar işte. Toplarım şimdi gülleri. Sen de bu kadar sıkıntı yapma. Daha önce de seninle birlikte uyuduk." dedi Murat. Az önce olanlardan dolayı Rana'ya karşı soğuk duruyordu. Ses tonunu Rana duymasa da Murat'ın bakışları ve hareketleri fazlaca belli ediyordu bunu. Tabii Rana'ya öyle hissettirse de içten içe halinden memnundu Rana'ya, kokusuna ne kadar yakın olursa kendini o kadar iyi hissediyordu. Rana sonunda Murat'a çevirdiği bakışlarını çekip çantalara yöneldi ve bir şey söylemeden kendi çantasını bulup banyoya geçti. Biraz sakinleşmesi lazımdı ve bunun içinde Murat'tan uzak olması. Onun yanında kalbi hiç durmuyor aksine her saniye hızlanıyordu. Ama ona kızmak istiyordu. Ona karşı hızlanan kalbine, duygularına kızmak istiyordu. Üzerini değiştirip rahat kıyafetlerini giyerek içeri geçti. Oda ve manzara çok güzeldi.

Bir kere ahşaptı odaları. Bir duvar kısmı full camdı ve karşıda yeşillik ve nehir vardı. Ortada bir yatak vardı. İlerisinde şömine ve karşısında ufak bir koltuk. Yerde minderler. Samimi ve sıcaktı. Tabii sıcak mecaz anlamda. Yoksa buz gibiydi oda. Rana montunu çıkarınca üşümüştü.

Murat yatakta ki gülleri toplamıştı. Ve o da montunu çıkarmış, üşümüş duruyordu. Rana geçip yatağın üzerine oturdu. Murat yüzüne bakmadan banyoya geçecekken Rana lafa atladı.

"Oda çok soğuk değil mi sence de?" Dedi.

Murat, Rana'ya döndüğünde hafiften titrediğini gördü. Kış ayındaydılar ve oda sanki saatlerce kapı, pencere açık kalmış gibiydi.

"Evet farkındayım. Aradım, kısa süre önce bir arıza gerçekleşmiş. Biz gelmeden de odayı temizlerken havalandırdıkları için ısınamamış. Ama birazdan ısınmaya başlar. Şömineyi yakmaya gelecekler sen gir yatağa. Hırka falan koymuştum çantana alabilirsin." Deyip banyoya geçti Murat.

Banyoda rahat kıyafetlerini giyerken tebessüm ediyordu. Rana ile sonunda yalnızlardı. Kalbi hızlanmıştı. Çok güzel birkaç gün geçireceklerdi. Kafasında harika planlar vardı. En başta Rana'ya artık gerçek bir çift olmayı teklif edecekti. En azından denemeyi. Birlikte olmayı, birbirlerini tanımayı, birlikte daha çok zaman geçirmeyi.

Üzerini giyip, çıkardıklarını katlarken cebinden bir şey düştü. Baktığında Rana'nın çekmecesinden aldığı flash'ı gördü. Bilgisayarını getirmişti yanında. Sırf flashın içindekileri merak ettiği için. Buradan dönüşü bekleyememişti. Ilk fırsatta bakacaktı dosyalara.

SESSİZLİK (TAMAMLANDI)حيث تعيش القصص. اكتشف الآن