Bölüm 27: Kopma

32.1K 1.7K 240
                                    

NOT: HERKESE MERHABA :)

ÖNCELİKLE @N_Deniz BAŞTA OLMAK ÜZERE ONUN HAZIRLADIĞI SÜRPRİZE KATILARAK DOĞUM GÜNÜMÜ KUTLAYAN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM. İYİ Kİ VARSINIZ, İNANILMAZ MUTLU OLDUM, ÇOK DUYGULANDIM. HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM. UMARIM DAHA NİCE DOĞUM GÜNLERİMİ SİZLERLE KUTLARIM.

VE BÖLÜME GELECEK OLURSAK. GECİKTİ BİLİYORUM. BUNDAN SONRA Kİ BÖLÜM KİTAP BAŞKA BİR YOLA GİRECEK BU YÜZDEN YAZMAKTA BİRAZ ZORLANDIM. DAHA ÇOK GEÇİŞ YADA TEMEL BÖLÜM GİBİYDİ. ÇOK UZATMAYACAĞIM HERKESE İYİ OKUMALAR :))) SEVİLİYORSUNUZ VE İYİ Kİ VARSINIZ ❤❤❤


Murat ile Rana arasında yaşanan o yoğun yakınlaşmanın üzerinden dört hafta geçmişti. O günden sonra ikisi de birbirinden kaçıyordu. Ne kadar gereksiz ve saçmaydı aslında yaptıkları şey. Yan yana olmak için deli gibi çabalayıp, yan yana geldiklerinde de uzak duruyorlardı. Sanki bir kez daha yakınlaşırlarsa önüne geçemeyeceklermiş gibi ya da durdurulamaz bir çekime girecek gibi. Farkında değillerdi ama zaten o çekime girmişlerdi.

Çiftlikte yaşananlardan sonra Rana artık Murat'ın omzunda uyumuyordu. Aralarına giren bir diğer mesafede buydu. Murat artık Rana'yı kendi omzunda yatırmıyordu. Rana'nın ne istediğini anlayamıyordu. Kendisini sevip sevmediğini, onunla olmak isteyip istemediğini çözemiyordu. Murat sürekli Rana'ya adım atıyordu. Sürekli bir şeyler için çabalıyordu. Rana ise bir gelip bir gidiyordu. Murat ona yaklaşırsa yaklaşıyordu. Murat onu öperse öpüyordu. Murat ona sarılırsa sarılıyordu. Ama Murat düşündüğü zaman hiç Rana'nın ona yaklaştığını hatırlamıyordu. Sadece bir kez onu öpüp sarılmıştı. O da geçen hafta Murat kendi geçmişini anlattığı zaman. Şimdi de Murat Rana'ya kolunu açıp yatırmıyorken Rana yatmak için uzanmıyordu ya da gelip sarılmıyordu.

Rana da Murat için benzer şeyleri düşünüyordu. Murat'ın mesafeli oluşu onu her ne kadar boğsa da bir yandan çelişkiye düşürüyordu. Bir gelip bir gitmesini ve son zamanlarda ki mesafesini anlamıyordu. Anlamlandıramıyordu.

Ama bir hafta kalmıştı. Murat'ın doğum gününde artık her şeyi çözecekti. Öncelikle birkaç gün içinde Lale Hanım, Gamze, Mete ve Efe ile buluşma karar vermişti. Murat'ın doğum günü için güzel bir organizasyon yapacaktı. O gün Murat'a onu sevdiğini söyleyecekti. Tam anlamıyla evli bir çift olmak istediğini söyleyecekti. Bunu düşündükçe heyecanlanıyordu ve sanki Murat'a olan sevgisini kabul etmiş olması içinde ki sevgiyi de katlıyordu

Rana artık Murat ile olmak istiyordu. Murat, Rana'yı bu şekilde tanımıştı. Sağır Rana'yı tanıyarak sevmişti, biliyordu. Bunu Murat'ın gözlerinde görmüştü. Çiftlikte görmüştü. Ona kazasını anlattıktan sonra görmüştü, onu her öptüğünde, her dokunduğunda görmüştü. Sadece korkuyordu. Kazadan sonra yanından, ondan giden insanları gördükçe, hatırladıkça korkuyordu ama şimdi anlamıştı. Murat kimse yokken sevmişti, sağır haliyle sevmişti. Rana'yı o olduğu için sevmişti. Şimdi Rana da ona olan sevgisini göstermeliydi. Murat ile olmak istiyordu ve olacaktı. Yanında kalan tek insanı da kaybetmeyecekti.

****

Sabah şirkete her zaman ki gibi Murat ile gelmişlerdi. Yönetim katına çıktıklarında Murat Rana'yı masasına kadar bırakıp odasına geçmişti. Tarık ve babası arada şirkete uğruyorlardı. Kemal bey her ne kadar Murat ve Rana'yı onlarla yüz yüze getirmese de Murat'ın içi pek rahat değildi ve gün içinde de Rana'nın yanına uğrayarak ortamı kontrol ediyordu.

O sabah Murat Rana'nın yanına uğramamıştı. Öğlen birlikte yemek yiyemeyeceklerine dair Rana'ya mesaj da atınca Rana'nın aklı Murat'a takıldı. Aralarına iyice mesafe girdiğini düşünüyordu artık. Öğle yemeğinden sonra iki kahve alarak Murat'ın odasının yolunu tuttu. Ve birazcık da heyecanlanmıştı. İlk defa Murat'ın odasına gidecekti. Odaya yaklaşınca Emel'i masasının başında ayakta buldu. İster istemez Emel'in kıyafetini kontrol etmişti. Neyse ki çok açık saçık giyinmiyordu. Hoşlanmasa da bir kez sekreter algısı oluşturulmuştu toplum da.

SESSİZLİK (TAMAMLANDI)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu